Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ania_ania spune:

Fete dragi, va multumesc mult!!!!

Flori pentru voi toate, mamici si viitoare mamici de floricele dragi!

Eu nu stiu cum voi dormi in noaptea asta...abia astept sa fie maine!!!! Sunt atat de nerabdatoare! Vreau sa-i vad mutrita Evei, sa stiu ca e bine, intreaga, sanatoasa si ma linistesc

Vorba vine, ca doar stiu ce ma asteapta.... Voi fi a doua oara mamica, sper, insa (luandu-ma si dupa voi aici) de data asta mai calma, mai relaxata. La Daria, acum 5 ani eram ca un arc, cred ca nici sa ma bucur de momentele frumoase nu apucam, atat eram de stresata sa-i fie bine, sa nu-i lipseasca ceva, sa nu fac ceva gresit incat cred ca ii transmiteam si ei stare mea de tensiune....si de aici, cercul vicios

Va pupam pe toate, burtici si mamici, va rugam sa ne tineti pumnii si maine va dam de veste cum ne dezmeticim - Theo si Veronica, am deja numerele voastre, deci pe voi va voi anunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Andrada, pe astia mici n-ai vrut sa-i mai serbam impreuna?
Cica scap si eu saptamana care vine cel tarziu...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Catalina, felicitari pt cea mica, sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Buna fetelor nu am mai intrat demult, probabil v-ati uitat de mine. Va multumesc ca m-ati trecut pe prima pagina. Acum ma uitam sa vad care mai e situatia pe aici. Eu mai am intrat in sapt 38. Pana acum nu ma prea stresa nasterea, dar acum ca se apropie .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CATA, felicitari pentru bebita, sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!!!

DANA, pentru gat dureros iti recomand cu caldura gargara cu apa calduta si sare (vreo lingurita de sare la 1 pahar apa). Mie mi-a trecut intr-o singura zi cu remediul asta, e drept cam gretos, dar eficient.

ANIA, exact la fel simt si eu, la Luca am fost atat de stresata si depasita de situatie incat n-am apucat deloc sa ma bucur de perioada bebeluseasca, numai i-am transmis si lui tensiunea mea, acum abia astept sa ma bucur de fiecare moment din primul an Sa te ajute Dumnezeu sa nasti usor, sa te recuperezi repede si sa ai un bebe supersanatos!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 36+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Ciao mami de Luca cu viitor bebe Matei.
Eu sunt mami de Matei cu viitor bebe Luca :)

Sa dea Domnul sa fie totul bine, nastere usoara la toate viitoarele mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Buna dragele mele!
Cu ceva intarziere va anuntam ca pe 28.04.2010 s-a intamplat si la noi marea minune. Noaptea...pe la 2.20...d-soara Miruna Ilinca nu a mai vrut sa stea la mami in burtica, ci a vrut sa faca cunostinta si cu tati.
Suntem micuta....2850 gr....dar suntem o tauroaica adevarata. Mami e foarte mandra de mine ca sunt cuminte, plang numai cd mi-e foame sau am murdarit pampersul.

Va doresc sa va bucurati cu toate de copii vostri...aceste clipe sunt unice....acum imi dau seama

Catalina, 39+ cu domnisoara Miruna

FELICITARI CATALINA PENTRU PRINTESA MIRUNA!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Anca

taman ce au terminat antrenamentul si Majoretele mele ptr Anca si a fost musai sa intru sa le postez!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ania, nastere usoara si o bebelina sanatoasa!!!
Vom fi cu gandul la tine!

Andrada, tare scump e Dominic! De fapt, ca si fratiorul lui! Super faza cu papucii. Totusi, cred ca la noi nu-i primesti nici pe astea.

Murica, ai o printesa frumusica foc!

Cata, asteptam cu nerabdare sa ne povestesi cum ai nascut si pozici desigur!

Insanatosire rapida fetelor bolnavioare!

Deci, dupa cate inteleg eu cum stau lucrurile in burtic, bebelina mea e la orizontala! Tare sper sa se intoarca(dar nu stiu daca mai are timp si loc), mii frica de cezariana!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hai mai Nati ca o convingem pe micuta sa se intoarca!

O rugam noi frumos sa faca o tumba si sa ramana cu capsorul in jos!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput