Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)
Raspunsuri - Pagina 18
theophillina spune:
Fetelor, am gasit noi pozici cu mazarichile pe blogul Carlei, aici. Ce frumoase sunt!!!
Theodora 32+
Stelios
AMR 8 saptamani
yoyoyo spune:
Arturici:sa treaca rapid Sabinei, a vazut-o pediatra?
uff saracutzii asa micutzi si tre sa treaca prin d'astea, numa sa nu aibe si dureri in gatutz
io am fost racita cu dureri in gat (3 sapt) luata de la Tavi si de aia mi-s asa disperata (si acum mai atarna de mine tusea)
Doamne fereste te rugam ai tai "lilieci" de microbi!
Yoyoyo 38 sapt 
si mami de fecior Tavi (18.05.07)
theophillina spune:
MESAJ DE LA ANCA
"La ora 18.30 s-a nascut Eva Maria, dulce-foc, de 3,550 kg si 49 cm. A luat nota 9 si am avut deja prima intalnire cu pupici."
Theodora 32+
Stelios
AMR 8 saptamani
theophillina spune:

BRAVO ANCA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE EVA MARIA

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa cresti mare si frumoasa!
Mami Anca, recuperare rapida, mult laptic si sa te bucuri de minunea ta.
Theodora 32+
Stelios
AMR 8 saptamani
veronicach spune:
teo mi-ai luat-o inainte
..eu a trebuit sa ma lupt 5 minute cu sotul caci acaparase aparatul...
Felicitari ANA, bine ai venit pe lume Eva Maria... Iti doresc multa sanatate si o viata frumoasa, binecuvantata
Mmamico tie iti doresc recuperare usoara si sa te bucuri toata viata de floricica ta
37+
Matei ...
arturicii spune:
Da, Theo, si eu chiar ma uitam la poze pe blog si ma bucuram ca au ajuns acasa cu bine..
yoyoyo, nu o scot din casa sa mergem la dr doar ptr nas ca mi-e ca mai achizitionam si alt virus din sala de asteptare;
Anca, FELICITARI!
Vero, multumim ptr vestile despre Ruxi. Multi pupici de la noi, daca mai vorbesti cu ea
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
murica spune:
Bravo Anca! Sa iti traiasca fetita si sa va aduca doar bucurii!
Arturica, eu ii dau ceai anticolici la fetita pentru ca pun picaturi pentru colici in el si ceva zeama de orez ca sa ii mai calmez burtica. Laptele meu e foarte gros si bine inchegat si putin de sete dupa masa am vazut ca ii face placere. Eu sunt adepta ceaiurilor si sunt sigura ca nu ii fac rau.
Murica, mami fericita de Evelyne-Maria
cris_09 spune:
FELICITARI ANCA
BINE AI VENIT BEBE EVA MARIA
Fetele,va multumesc mult pentru raspunsurile cu privire la scoica sau landou
poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:3 day's
madutza09 spune:
Salutare burtici,
Wauuuu...ce de floricele 

FELICITARI RUXI!!!

BINE ATI VENIT FLORICELE SCUMPE ALEXANDRA MARIA SI ALEXANDRU ANDREI!!!

BRAVO TATYANA BINE AI VENIT EMMA ANTONIA !!!

Am ceva de recuperat din urma poate maine sa reusesc sa citesc tot...noi suntem bine asteptam marele moment, maine avem eco sa vedem cum se mai prezinta Luca si cred ca e ultima dupa care miercuri avem si intalnire cu moasa oricum abia ma mai deplasez cu greutatea care apasa si picioarele umflate asa ca pregatitzi am mai facut ceva cumparaturi pt bb si asteptam cu nerabdare sa apara frumosul nostru pitic ....doamne ajuta si sanatosi sa fim cu totzii![]()
O noapte linistita 
34+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
theophillina spune:
Vero,
. Noroc ca sotul meu nu e acasa.
Chiar eram cu mana pe telefon ca vroiam sa-i trimit Ancai un mesaj ca deja nu mai rezistam...stiam ca are programare la 8 dimineata si pana la ore asta nu daduse nici o veste, dar iata ca pana la urma a nascut seara...
Multumim de vestile de la Ruxi
, sa ne mai tii la curent, si sa-i spui ca o pupam si pe ea si pe gemeni.
Theodora 32+
Stelios
AMR 8 saptamani