Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
corinasmile spune:
ia sa bag si eu niste motate pt sustinere, poate avem vesti mai degraba de la Anca ![]()

Hai, Ancaaaaa!!!

Corina
31s+ cu Maria
![]()
corinasmile spune:
Si acum despre noi, pe scurt:
Am avut-o in weekend in vizita pe nasha noastra, venita de la Chisinau, deci am avut program de plimbare turistica prin oras ![]()
Eu am suportat in general bine efortul, doar ceva dureri de picioare si putin spate, dar ne grabeam repede acasa cand vedeam ca se ingroasa gluma ![]()
De azi am inceput sa ma ocup serios de treaba - iesit 2 ore la cumparaturi (adica am inceput bagajul pt maternitate). Mi-am luat cateva maruntisuri, dar cele mai importante sunt 2 camasute de noapte si un halat, de care sunt incantata.
Apropo, pt fetele din Bucuresti care inca mai cauta ceva dragut si la preturi decente - dati o fuga (daca rezistati) pana in piata de haine din obor (in spatele primariei sectorului 2), acolo am gasit niste chestii asa dragute, "marca" Vienetta Secret, care arata aproximativ www.vienettasecret.hu/images/2009nyar3_162.jpg" target="_blank">asa si costa 50-60 ron setul camasa+halat, sau 30-40 doar camasutele. Sunt foarte multe modele colorate frumos si dragute foc.
Acu o ora au fost baietii de la service si mi-au reparat masina de spalat, iar mai pe seara vine cineva sa discutam despre comanda de mobila pe care trebuie sa o fac - deci sunt harnica si pusa pe treaba, nu gluma ![]()
Altfel, raportam burtica din ce in ce mai mare - abia astept sa vad miercuri la eco morfofetala cat mai cantareste bebitza, ca azi mi-a zis cineva ca probabil nu mai am mult pana la nastere
, in conditiile in care mai avem inca 2 luni. Am raspuns ca eu o fac mare din start, ca sa nu-mi fac griji cu crescutul/luatul in greutate pe urma ![]()
Si instalatia de lactatie da semne de functionare, raportam picaturi mici din ambii sani 
Cam astea sunt vestile noastre. Fug sa gatesc ceva de papa, ca acus imi apare jumatatea infometata ![]()
multi!
Corina
31s+ cu Maria
![]()
maribell spune:
MONICA SI SORANA ...

...merci pt informatii despre infacol
MIRA...
..sotul saracu se referea la faptul ca sferim prea mult...ca de ce nu ma epilez cu lama...e mai rapid si nedureros....
MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

yoyoyo spune:
momy_to_be - mercic de raspuns ref la zilele pt tata, noi 2 avem aceasi data - 10 mai
cris- si eu ma intrebam cat pot sa-l tin in scoica, mi-ar fi util prin casa daca merg la bucatarie , wc :)stuff like that, ca nu as indrazni sa las fata cu asta micu (mare)
andradap - cum procedezi cu raceala la Antonio, ce faci sa nu se prinda la Domi?
Superba poza de azi ff maternala, ma faci sa nu mai am rabdare :) 
eu am intrebat o doamna pediatra ref la problema asta si mi-a zis sa i-au arnica (3 granule) inainte cu 30 min de operatie si 3 granule dupa operatie tot dupa 30 min si apoi stafisagria de cate ori doare operatia, apoi mi-a zis ca astia mici in primele 3 sapt, parca sunt ff bine protejati de anticorpi de la mama ...o fi adevarat ???
Yoyoyo 38 sapt 
si mami de fecior Tavi (18.05.07)
arturicii spune:
Felicitari RUXI!!!
Sa fie sanatosi bebeii sis a va aduca in fiecare zi tot atata fericire cat v-au adus in ziua nasterii.
Tatyana Felicitari!!!!
Mica minune sa va lumineze vietile, sa fie sanatoasa si fericita.
Sabina, La Multi Ani fetelor!!!Sanatoase se fie si fericite!
Multumim pt urari, urmeaza sa luam tortul ptr primul party al Sabinei
Andrada, bine mai descrii tu lantul slabiciunilor. La noi pare ca s-a mai linistit situatia.
Maribell, nu ma pricep cum e cu solutiile de colici; acum nu ne trebe deloc.
Murica, bun venit acasa; eu nu pot vedea pozele insa sunt convinsa ca aveti o printesa acolo. Tu de ce ii dai ceai? Parerea mea e ca laptele de la tine ii e suficient si e prea devreme ptr orice altceva.
Cris, scoica clar. Eu am ales scoica; e clar cel mai safe ptr bebe. Asa e, noi nu am iesit din spital pana nu ne-au verificat scoica (inclusive termenul ei de valabilitate), au fixat/reglat ei centurule, etc
Ale, tine de dr tau sa stabileasca data; devreme nu e.
In rest, toate bune. Au racit baietii, Sabinei ii curge nasul, eu cu gatul in pioneze. Pe baieti ii tratez cu medicamente si vit C, eu cu faringosept si paraceetamol, Sabina…ser fiziologic si un pic de crema mentolata (din cea ptr masaj pe piept sa respire usor) pe langa ea.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
mamanati spune:
Buna fetelor,
FELICITARI RUXI!!! BINE ATI VENIT PE LUME ALEXANDRU SI ALEXANDRA!!! SA FITI SANATOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR! MAMI, RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
FELICITARI TATYANA PENTRU MICA PRINTESA! MULTA SANATATE LA AMANDOUA!
ECATERINA SI IUSTINA, FELICITARI PENTRU PRIMA VOASTRA LUNA DIN VIATA! SA FITI SANATOASE, PAPACIOASE, NECOLICOASE, SI SA ASCULTATI DE PARINTI!
LA MULTI ANI SI TIE BEBE SABINA! SA CRESTI FETITA MARE, SANATOASA, FRUMOSA SPRE BUCURIA PARINTILOR!
Azi am tot alergat, am cumparat, in sfarsit, un sutien de alaptat si un halatel pentru maternitete. Am gasit si sandalute pentru Cami la gradi. Deci, o zi reusita!
Merci frumos ca o incurajati pe bebelina mea sa se intoarca: maribell,alina,rocsy, mira
Sper si eu sa raman in vagonul nasterilor naturale, daca va fi posibil.
Cusa, si bebelina mea la eco de 28 era cu capsorul in jos! Vad ca ai opta pentru ceza, da mie mii frica, deci sa fie asa cum vrei tu si cum e mai bine pentru voi!
Arturica, imi pare rau ca ati racit. Sa va faceti bine cat mai curand.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
34 fix
Vivela spune:
iubirisca, pt concediu prenatal mergi in primele zile ale lunii!!!! e valabil doar in momentul in care intri in concediu (deci prima luna), apoi in lunile urmatoare poti sa te duci si la sfarsit. eu tocmai ce am vorbit cu doctorita mea pt concediu, sincer n-am retinut explicatia, ca eram franta de oboseala, insa am retinut ca e mai bine acum!
fetelor, bebeii mici sunt protejati contra bolilor daca sunt alaptati exclusiv
, deci un motiv in plus sa va straduiti sa ii puneti la san.
ale, nu cred ca e o idee buna sa folosesti pompa acum, chiar daca ai avea succes cu ea. pai inlaturi tocmai colostrul, adica ce are nevoie bebe mai mult si mai mult in primele ore/zile. eu la david nu aveam nicio idee daca instalatia functioneaza sau nu, nu iesea nimic oricat ma strangeam de mamelon. se pare ca nu e obligatoriu sa picure ceva inainte sa nasti ca sa fie totul ok.
eu sunt varza de obosita, am fost in parc cu copilul si ne-am jucat, ma dor picioarele de parca am alergat la maraton
.
haide, anca, te asteptam cu noutati
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
arturicii spune:
Ehe, Vivela, pai te cred si eu ca esti obosita; eu am urcat ieri pana in padure cu baietii si am simtit ca am alergat un stadion;
Dar las ca se aseaza si vremea aici si iesim noi afara la plimbare sa refacem organimul.
Eu beau tone de suc de porto fresh si mananc citrice doar doar scap mai usor cu raceala.
Nati, sa folositi sanatoase tot ce ati cumparat
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
anamariam79 spune:
Mary, multumesc mult de urari pentru ziua sotului. Chiar nu ma gandisem sa-i spun ca mai are o sansa cu sexul copilului cand isi punr dorintza de ziua lui.
Catalina, felicitari pentru Miruna! Poate ne povestesti in detaliu aventura nasterii, cand ai timp, desigur. Fiecare poveste e unica si speciala.
Of Andrada, agonie si extaz la tine noaptea trecuta cu Dominic. Ma gandeam la un moment dat ca a intrat si Antonio in actiune.
Ce spui Vero? Bubu a nascut?! Asa din senin?! Nu-mi vine sa cred!!! Felicitari mamico! Si bun venit celor doi nazdravani!
Ale, multumim de vesti de la Aniska!!!
Tatyana, si tu iubita?!!! Uraaaaaaa, bine ca iubiricea e sanatoasa, ca respira singura, crestea ea si recupereaza inct incet. Pupicei multi mami eroina a odiseei
Ale, la mine data cezarienei nu a vrut sa o stabileasca decat in sapt. 37. Dar poti sa intrebi. Am tras de medic, si tot ce a vrut sa-mi spuna a fost la DPN, si sa lasam bebele cat mai mult posibil la cald. in sapt. 37 mi-a comunicat si mie data.
Ana
38+
Miruna sau
Alexandru-Nicolae AMR 5 zile
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
veronicach spune:
Astazi, pe la 12 m-a sunat Ruxi..va povestesc cu intarziere caci astazi m-am invrednicit sa cumpar ultimele lucuru pentru bagajul de maternitate(da, sunt insarcinata in 38 de saptamani si nu e gata
)
asa.. despre Ruxi ![]()
i s-a rupt aseara apa, in jurul orei 19,si a fost o apa navalnica....nu se mai oprea
dar fiind vorba de 2 bebei cred ca este de inteles
apoi si-a sunat dr si a fugit la spital. Dr Halmagean a fost punctual si a venit la cezariana, totul a decurs bine
Ruxi era tare fericita ca ecograful nu a dat valori eronate si ca bebeii sunt grasuti ca la eco
Nu reusise sa se ridice din pat(repet ora 12) si inca nu-si vazuse gagalicile, pe ziua de azi, dar era tare hotarata cand va venii sotul sa faca prima plimbarica
ca si dezamagire...din pacate i s-au dat foarte putine informatii despre copilasi din partea asistentelor dar, sper eu, ca la ora aceasta sunt cu totii impreuna
va tin la curent...nu in curent
...daca primesc vesti
37+
Matei ...