Cluj rulz! - cap 99
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Ziua buna tuturor!
Ralu, Stanca, ...mai am eu o teorie cum ca si vremea aceasta "minunata" contribuie la stari mai anxioase ca de obicei, e gazda perfecta.
Vorbind de weekenduri stresante, ma abonez si yo...incepe si la mine stresul de sesiune, am primul exam luni, si nici nu stiu inca ce trebuie sa fac (e practic)...profesoara e destul de aluziva si ca atare si ordinea din capul nostru...mnoa, ce e sigur e ca va fi un travesti (asta stiu face, am mai facut)...sa vedem ce si cum a fi. Mai apoi e weekendul de care mai ziceam, 5-6 iunie...si mai am un exam teoretic, la care nu stim inca data. Or trece si astea
Cat va fi E plecata creca incape de programat un concediu mic prin tara...sper sa ne iasa
Va pup si va doresc o zi minunata!
p.s. Manu, Simona astept pulsul ac/dc cu mare interes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vik-cj spune:
Buna fetelor. Am intrat sa va doresc o saptamina frumoasa!
Eu pina pe miercuri am treaba dar promit ca revin in forta de miercuri seara incolo.
De fapt nu puteam sa ratez sa nu va spun si voua ce mandra sunt de mamarutza mea: de ieri se ridica singura in picioruse! E totala! Singura dar ajutata de tot ce prinde prin jurul ei...dar o face!
Sper ca mamicile cu experienta sa inteleaga entuziasmul meu...orice realizare de genul asta mie mi se pare formidabila. Mai ales ca incet incet invat sa redescopar si eu lumea prin ochii Isabelei...e fascinant!
Cine vrea sa ne vada avem poze la semnatura. Azi incarc si poze mai recente!
O zi buna si o saptamina frumoasa va doresc. de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
ralucames spune:
Viki, felicitari pt. reusite!! nu-ti fa griji, toate am trecut prin emotii de-astea, si sentim. e minunat!! la cat mai multe momente superhappy!!
Stanca, imi prind urechile si nu stiu cum sa-ti trimit pe mail poza; nu din cauza ca nu stiu atasa... hai sa trecem pe mess, ca poate e mai simplu
fug sa dau de cina plozilor!! pa-pa
asi spune:
Raluca trecem pe mess
Vik felicitari pentru ridicatul in picioruse.In curand incepe "distractia" cu umblatul.Asa momente faine traiesti tu acum si te asteapta altele si mai faine.
Ieri Mariuca mea nu a dormit la amiaza si nu va spun cum a fost spre seara.La 8 fara un sfert am fost nevoita sa o culc ca era rupta rau.
Vai fetelor ca vremea asta tot mai rau se strica.E un frig afara de numa,nici vorba de vara .
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
gabri_andrei spune:
Vik, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca printesa, e tare dulce, momente ca acesta ne fac sa ne simtim cele mai fericite.
Stanca, multa bafta la examene, tin pumnii stransi.
Si pe mine ma deprima vremea de afara si toata situatia asta nenorocita din tara, ma simt tot mai singura in casnicie,e cumplit.
Yagmur spune:
Hello... revenit din Bucuresti.... a fost un weekend genial! Atat pot sa zic.. Concertul m-a lasat paf!!!
Din pacate, de cand m-am reintors numai probleme, m-am cam deprimat, nici vremea nu ma ajuta, ma simt vulnerabila dar stiu ca voi fi bine mai incolo...
Va pup cu mare drag
Yagmur si Luca
nana_sim spune:
confirm, prin cele traite de zan si adolescentii care l-au insotit, ca a fost SUPER TARE, CEL MAI TARE ...
eu nu am fost la concert, am asigurat doar logistica (cazare si transport), inteleg ca au fost totusi niste meseriasi, incepand de la intrarea in scena pe o locomotiva cu aburi si continuand cu uriasa femeie gonflabila si cu numarul de striptease executat in timp ce cantau "she's got the jack". din spatele scenei pot sa va spun ca eu am vazut valurile de oameni care curgeau la iesire, oameni de toate varstele cu tendinte crescute spre categoria 40 ani, iar la primul OMV de pe autostrada era plin ochi de masini si oameni din toata tara, cu tricouri si cornitele distribuite la concert, care in cat timp am stat eu acolo au spulberat toate sandwichurile, placintelele si cafeaua . se vindea la 4 case si zau ca doamnele erau invinetite de efort.
in alta categorie de muzica si personaje, vedeti aici actorii si o piesa din spectacolul canadian "notre-dame de paris"
cu urari de zi senina in ciuda a ceea ce se vede afara!
![](floare.gif)
carrie spune:
Salutare fetelor,
Revin si eu dupa oarecare absenta…cauzata de o luna mai super agitate.in plus am bolit destul de rau:faringita, bronsita tot tacamul…acuma sper ca suntem pe calea cea buna si eu astept cu multa nerabdare zilele libere.
Simo, Manu…off ce rau imi pare ca nu am ajuns la concert…reaaaalyyy…da sa va imaginati la U2 ,110000 oameni si scena in mijloc cu vizionare 360…
Vic bine ai venit si sa-ti traiasca comoara!
Daca vreti sa va uitati la ce a fost la party , enjoy here
http://family.webshots.com/album/577708592fOFVHh
Ralu…m-a marcat moartea Mariei, shefa ta…si faptul ca ne-a fost colega(desi nu mi-am localizat in minte imaginea ei)chiar m-a impresionat.imi pare rau ca nu esti ok…adevarul e ca si vremea asta e teribil de deprimanta, oare nu e si de la norul de cenusha?
Florina am ras de numa la patania cu iepurele ff faina.
Stanca felicitari pt daruirea pt facultate, iti admir puterea de a mai da examene, io recunosc ca m-ar lasa nervii#61514;desi vreau sa ma inscriu la Institutul de coaching pt acreditare si dureaza un an…
In 15 august e concert Iron Maiden la cluj, gagici interesate?ca noi merem sigur si vreau sa luam bilete!
Va pup fetelor, mai viu
baby-boom spune:
Hello gagici!
Doresc doar sa va daruiesc cate-o de consideratziune shi reshpect
, contrar curentului oferit de vremea de afara.
Offff, daca predictiile sunt corecte tin sa va anunt cu dezgust ca saptamana viitoare va fi la fel....pe ce forecast m-am uitat eu abia de duminica viitoare, din 6 va fi mai insorita vremea la noi
Simona-nana, lasi nr tau pe pm-ul meu? Candva vara asta as vrea sa vorbim...am niscaiva intrebari/nelamuriri si tu ai putea face lumina rpd-rpd.
No io ma duc sa imi intind hainele la uscat ca apoi trebuie sa ma pregatesc de shport
...am avut o dimineata PERFECTA si ganduri bune tuturor, alaturi de florile alea
Florina si Elise (9 iulie 2004)
tuchi spune:
"La multi ani!" sarbatoritilor de azi, Maria, Beatrice si Gabi.
Zile senine si luminoase atat 'pe afara' cat si in suflete!