Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata!
Va invitam la cafeluta, pe terasa, la soare in miros de liliac .
Astazi schimbam semnatura 28 saptamani, cu Dumnezeu innainte.

O zi buna va doresc.

saptamana 28 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Buna dimineata!

O zi buna va doresc.

saptamana 28 Ducu

Buna dimineata

felicitari pentru noua saptamana

ce frumos trebuie sa fie pe terasa, la cafeluta..asta e visul meu, ca intr-o zi sa stau la casa, sa am terasa unde sa stau dimineata sa beau cafeluta si sa iau micul dejun...

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aelita frumoase pozele...si rochitele

aschiuta...eu am pus usor usor 12 kg dar o prietena a pus un kg pe saptamana pana in luna a 5-a si apoi deodata 5 kg...fiecare cu ritmul lui ...

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata' ...burticutelor matinale ...pe celelalte le lasam sa se odihneasca

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Salutare fetele!!

am fost la dr azi, bebe e foarte bine, avem 1250gr si suntem in continuare baietel si suntem bine.crestem mari si voiosi.asa sunt de fericita ca nu are probleme, mai ales cu varicela mea...va pup, ca tre sa fug la cumparaturi.

Laura 27+ cu

felicitari pentru bebe, care creste mare si voinic

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

racusor, mama...si eu ca tine...chestia e ca si la plimbare daca merg, catinel, catinel, ma apasa asa de nasol acolo jos, de simt ca iasa...si ba intepaturi, ba ghionturi, ba una, ba alta...simt ca pusca uterul si pielea pe mine...nu stiu de ce ma simt asa...si mai am 9 sapt... teoretic...eu sper la 7... si n-am decat 6.5 kg luate...

raportez aceleasi simptome ...am cate o data senzatia ca mai are 1 cm si scoate capul afara
nu stie nimeni ce e asta?

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe

racusor, eladea, oana, stiu ca sunteti inaintea mea cu saptamanile de sarcina, dar de cate ori va citesc, sunt parca eu in pielea voastra... nici acum nu mi-a trecut de tot durerea de gamba, dar mie cand imi vine sa ma intind noaptea, nu ma trezeste nimeni inainte sa ma avertizeze sa imping calcaiul, iar cand m-am intins deja e prea tarziu... ma tine toata ziua... iar apasarea si intepaturile astea jos sunt chiar nasoale, chiar daca le resimt doar de 2 zile - poate e si vb de efort ca eu m-am apucat de zugravit dormitorul matrimonial si al printesitei. CRED totusi ca sunt contractii si, daca nu sunt prea dese, presupun ca sunt normale - corpul nostru se pregateste deja pentru marele eveniment. spun doar CRED ptr ca eu la prima sarcina nu am avut contractii dureroase decat cu aproape o ora inainte de a naste, totul a fost prea repede si prea frumos: la 5 a.m. mi s-a rupt apa, la 8 m-au internat si la 10.40 aveam printesita in brate cu nastere naturala si fara epidurala...
acum insa e cu totul alta poveste, incepand de la primul trimestru de sarcina dezastruos si continuand pana in ziua de azi cu simptome de care habar n-aveam. au trecut, totusi, 10 ani...

29
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es

pai vad ca tu esti harnicuta ...acum ca nu mai e atat de mult, amana si tu ce nu e atat de urgent si stai cuminte
cu presiunea e nasol...dar sa vedem partea buna a lucurilor, bine ca nu sunt contractii

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Salutari si din partea mea dragele mele.......

azi am 3 sapt de cand sunt in spital...

Ramona 25+ ....cu o scumpica de

Ramona multa sanatate si sa dea Doamne Doamne sa te simti mai bine si sa te intorci acasa cat mai curand!

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RAMO,of,speram sa iti fi trecut,sa fie totul bine,dar vad ca inca esti in spital,cred ca iti e tare greu...Multa putere sa rezisti psihic,si sa vii repede acasa fara contractii,sa stea bebita cuinte acolo !!!

va pun niste POZE .

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

arati super mami iar micutii tai sunt extraordinari

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Buna dimineata!

O zi buna va doresc.

saptamana 28 Ducu

merci de cafea ...ieri am fost la gratar la bunicii mei care au liliac in curte si mi-am luat cateva crengute, pe care le-am pus in dormitor...azi simineata m-am trezit in miros de liliac

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Mi-au ajuns si mie perna si carutul ieri, sunt asa de incantata!! Chiar e o afacere buna perna asta. Apropos, voi mai dormiti si cu alta perna sub cap sau va e suficienta asta?
Ieri am fost si eu la tara la mamaita mea si m-am intors cu lalele, narcise si liliac .. si alte bunatati facute de ea..

mycya multumesc, esti draguta!
aelita esti asa de skinny, presupun ca doi copii m-ar aranja si pe mine asa :)) Esti frumoasa foc, iar de copilasi nu mai zic nimic
Poze am in contul comun.. si chiar am pus si eu 2 poze de ieri si 2 de weekendul trecut sa vedeti falcutele mele.
mirela ma rog la DD sa se intample minunea si sa ne dai cat mai repede vestea!
ramo ma bucur ca bebelina e bine. Sa stea la mami in burtica sa mai dospeasca!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, burticute si aspirante
somn usor delfinasi! sa stati cuminti unde va e locul inca vreo 2 luni bune

ramo, e bine daca te tin sub supraveghere la spital, daca ti-au spus ca bb e bine, linisteste-te si tu. cum sunt conditiile acolo la spital? cum te trateaza personalul?

eu sunt oarecum mai bine, am lasat-o mai incet cu toate, au venit nasii si mi-au facut mancare, sotul a facut curatenie iar printesita si-a aranjat singura camera dupa ce am terminat cu zugravitul, eu doar am supervizat activitatea... am crezut ca n-o sa iasa bine, ca nu se vor descurca daca nu pun eu mana dar poate ar trebui sa ma obisnuiesc sa cer si sa accept ajutor, mai ales ca tuturor li s-a parut normal sa faca treaba, doar eu ma simteam oarecum jenata ca ma mutam de pe fotoliu pe pat si invers sa nu le stau in drum...
as fi vrut sa mai dorm vreo ora, dar delfinasul isi cere micul dejun de toate zilele... in curand se trezesc si ceilalti si plecam la gratar (ooofff... parca simt deja miros de pinchos ) , vremea e superba, poate ma si bronzez nitel...
pana atunci, raman pe-aproape.

29
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es

Mergi la inceput