Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, pana maine, cumintica, dupa care, la prima ora, la prima farmacie, magneziu, eu pe langa asta bag si no-spa si scobutil (injectabil e mai bun). Dar daca ti se pare in neregula, te duci la usa la nea' doctoru', dar poate pana maine te mai lasa

Alina 26+ cu
gargarita

asa am sa fac...da cat supliment de magneziu sa iau?cate mg?

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

eu iau de 200 mg, de la walmark...magneziu simplu...2 pe zi

la inceput luam 3...doctorul a zis ca nu ai cum sa faci supradozaj, ca se elimina surplusul ....

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

michelle mercic o sa fiu atenta...

nu stiu ce face bebe in burtica, ca mi-a bagat niste picioare de ma doare de numa numa

ieri va povesteam ca am avut contractii...azi nu am mai avut, in schimb am avut dureri in partea de jos la burtica cand am iesit la plimbare, toate bune si frumoase, nici o durere, cand am ajuns acasa si m-am asezat in pat, iar....cum e posibil? ce fel de dureri sunt astea, care apar cand stau intinsa in pat si nu cand ma plimb?

Bulina 30+ cu poznas

eu cred ca durerile sunt date de marirea uterului, a greutatii copilului care deja nu mai are atata spatiu... oricum vineri merg la medic...o sa intreb si de astea...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 30+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

cred ca acum sunt tot contractii dar nu ca ieri, ci doar se intareste burtica ...

off...abia astept sa ajung miercuri la doctor...nu inteleg ce au aparut asa deodata....de la oboseala poate...

Bulina 30+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu iau de 200 mg, de la walmark...magneziu simplu...2 pe zi

la inceput luam 3...doctorul a zis ca nu ai cum sa faci supradozaj, ca se elimina surplusul ....

Bulina 30+ cu poznas

sa vad aici la farmacie ce gasesc,oricum am sai spun sa imi dea de 200 si am sa iau si eu pentru inceput cate 3.

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Michelle, ce smecheri astia...pai in descriere scrie ca e si scoica..adica scria de scaun tip scoica. In fine super smecheri...ca sa nu zic altfel. Hihihi rosu puteam sa aleg si eu la Inglesina la Alexia....da' te pui cu zuza...asa eram de setata pe printesa mea ca numai roz vedeam in fata ochilor. Nu a putut dom'le sa se inteleaga nimeni cu mine si sa ma determine sa i-au alta culoare.:) Ei lasa...ca se poarta roz....Ce sa zic la primul copil starile sunt mult mai intense la al doilea te mai domolesti. Sotul cand am marait prima data acum...ca na cum plimb eu baiatul in carut roz...mi-a amintit ca el mi-a recomandat alta culoare atunci. Oricum el mi-ar face si acum pofta sa il vindem si pe asta si sa luam altul dar parca nu ma mai indur sa dau atatia bani si clar tot Inglesina as vrea. Am "imbatranit" si m-am desteptat! hihihi
Sfat
Cand aveti crampe...eu am uneori noaptea de imi vine sa mor, apasati tare in pat cu piciorul respectiv si trece instant. Ca sa fiu mai explicita. De exemplu stai intinsa...dormi si deodata durerea. Ridici piciorul ca si cum ai sta in picioare, pui talpa pe pat si apesi cat poti de tare, tii apasat cateva secunde si nu te mai doare nimic. Eu pana acum aflat cum sa fac...m-am chinuit cu durerile astea. Si la Alexia am tot avut...indica o lipsa de calciu dar normala in sarcina..nimic alarmant.
bumblebee, bine ma simt bine comparabil cu sarcina cu Ale care a fost mult mult mai grea. La varsta asta de sarcina eram deja la pat cu col deschis si toate cele.
racusor, eu i-au 2 tablete de MangneB6 pe zi si 1 de Maltofer Fol.

Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

si cateva pozici de ieri...de azi...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Mai2010#

aaa...si am schimbat saptamana!!!!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mirela, esti o norocoasa ca ai acum un sot asa bun si devotat langa tine, stiu ca in lupta FIV-ului reusesc si raman doar oamenii perseverenti care-si doresc din toata inima un bbu, altfel stresul psihic al intregii proceduri te doboara. Bafta multa, cum a fost la punctie? Sau ET? Ca-s cu juma de neuron. Baga amanunte pls.
CD imi pare tare rau pt situatia de acasa, multa putere, nu mai rasucesc si eu cutitul, acseaza-te deocamdata pe cel din burtic, este cel mai mic si neputincios, sa-l vezi la termen si sanatos in brate!
Maya, bafta la noua locuinta, sa gasesti ce-ti place si la un pret corect!
Dragaica, naspa cu contractiile astea, mama lor, tine-te de tratament si stai cumintica, cu asa col o duci mult si bine!
Mycya, eu voi merge la mare la sf lui august cu toate ploadele dupa mine, nu mai am rabdare deja!
Carla, tu ce mai faci? M-ati lasat singura cu gemeni pe acilisa?
Eladeea,. asa si eu nu sunt xenofoba, dar sa nu-i vad langa mine sau sa am de a face cu ei, nu se adapteaza societatii in care traiesc, regulilor si legilor si pace, putem sa ne dam peste cap pt ei ca nu se vor schimba, sunt nomazi si gata. Dar cand e vorba de fertilitate au si ei problemele lor, nu-i ocolesc stresul si poluarea pesemne! Plin spitalul de ei si la nasteri si la chiuretaje dar si la infertilitate! Si cu toate ca eu platesc impozite de ma indoi iar ei nici unul, in spital avem aceleasi drepturi, eventual impartim acelasi pat cand nu-s destule locuri, avem acelasi regim de internare/consultatie. Ba la o adica vor sa le dea alocatie mai mare ca au venituri mici!

Shery 28 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

shery maine am punctia
bebelinele tale ce fac?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

shery maine am punctia
bebelinele tale ce fac?

tinem pumnii

Bulina 30+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

racusor saru mana

Mergi la inceput