Voturi Balkanika Music Awards

Voturi Balkanika Music Awards | Autor: caliopy

Link direct la acest mesaj

"Premiile Muzicale Balcanice - Nominalizatii 2009.

Pe 30 Martie 2010, in cadrul ceremoniei oficiale, care a avut loc in Sofia Life Club, au fost prezentate oficial nominalizarile din toate cele sase categorii ale Premiilor Muzicale Balcanice ,iar in subcategoriile sale au fost prezentate cele cinci cantece nominalizate din fiecare cele 11 tari balcanice.

Zeci de muzicieni, specialilsti muzicali, jurnalisti si persoane publice au respectat evenimentul. Prezentatorii au fost Directorul Executiv al Balkanika Music Television - Kamen Videnicharov, impreuna cu Stanislava Gencheva.

Pe 20 Aprilie Balkanika Music Television va anunta cantecele-castigatoare din fiecare participare.
Aceste 11 cantece vor concura in etapa finala – in ziua ceremoniei oficiale pe 16 Mai, cand liniile vor fi deschise din nou in scopul votarii prin SMS, in vederea alegerii „Cel mai bun cantec din Balcani”.

Edward Maya, primul roman intrat în Billboard, alaturi de Lady Gaga, Rihanna, The Black Eyed Peas va fi invitatul special al „Premiilor Muzicale Balcanice”, care vor avea loc pe 16 mai, in centrul capitalei bulgaresti Sofia. Acest eveniment va fi transmis în direct exclusiv în Romania de TVR3 sii Televiziunea Balkanika.

Akcent va reprezenta Romania in finala pentru cel mai bun cantec din Balcani pentru anul 2009, principala categorie din concurs cu 11 subcategorii pentru fiecare participant în parte – Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Romania, Slovenia, Serbia, Turcia, Croata, Muntenegru.

Premii Muzicale Balcanice contin si urmatoarele categorii: cel mai bun interpret din Balcani , cea mai buna interpreta din Balcani, cel mai bun duet sau cea mai buna trupa din Balcani, cel mai bun videoclip din Balcani ,iar contributia la dezvoltarea si popularizarea muzicii din Balcani pe anul 2009-la aceasta categorie Balkanika Music Television a atribuit premiul Annei Vissi, celebra vedeta pop din Grecia .

Din Romania, trupa Akcent a obtinut cele mai multe sms-uri, calificandu-se in finala de la Sofia, surclasandu-i pe Puya, Morandi si Inna .

Pe 16 mai, romanii vor avea posibilitatea sa voteze pentru Akcent, urmarind Premiile Muzicale Balcanice in direct pe TVR 3.

Votarea pentru categoriile “Cel mai bun interpret din Balcani”, “Cea mai buna interpreta din Balcani”, “Cel mai bun Duet/trupa din Balcanii”si “Cel mai bun clip video din Balcanii” începe pe 31 Martie in site-ul: www.balkanika.tv.
Votarea se va termina pe 13 Mai.

Artistii care lupta pentru a reprezenta Romania in finala sunt:
Morandi - Colors
Inna - Love
Akcent - That`s my name
Puya feat. George Hora - Undeva in Balcani
Ed. Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love

"

www.amosnews.ro/_Edward_Maya_in_Romania_in_direct_doar_la_TVR_3-29-40379" target="_blank">http://www.amosnews.ro/_Edward_Maya_in_Romania_in_direct_doar_la_TVR_3-29-40379

Voteaza aici:



http://balkanika.tv/vote/ro/