""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Alex micuta Zeina e o frumoaså pe zi ce trece..e o dulce.Må bucurca ati avut zile frumoase.

Mådålina am vazut pozute tare frumoase cu Iri cel plin de surprize..Sunteti minunati si se citeste fericirea in ochii vostri!Iti doresc o calatorie plåcuta si så va bucurati din plin de vacanta la nasica!

Lali am vazut ca si voi v-ati distrat la gratare si vremea a tinut cu voi.piticul e un dulcic!

Må bag si la cele de pe mail.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza si de la noi, daca se mai accepta la ora asta

ma bucur ca v-ati distrat w/e asta (CU EXCEPTIA LUTONIANEI, SA NU EXISTE CONFUZII )..noi n-am facut nimic deosebit, o plimbare la neptun unde avea tati treaba si noi gagicile am tras o tura pe faleza, am papat o inghetata (doar eu cu buni, nu si Ebru ), iar seara am facut un gratar ad-hoc cu vecinii...iar duminica treaba si plimbari prin curte

am vazut pozici multe cu bebici si parinti frumosi, pe unde am putut am comentat direct pe picasa...
o sa pun si eu pozici, desi doar cateva de sambata, ca exact la neptun mi-au facut figuri acumulatorii, apoi au mers putin pt cateva pozici..mai multe sunt de azi...

si eu zic ca unii sunt tare exagerati cu imbracatul copilasilor, lasa babele ca-s mai greu de schimbat ele acum, dar vad parinti cu bebei super infofoliti....mie deja de pe la 13-14 grade incolo mi se parea prea mult cosmonautul, si totusi erau fff multi copii cu costumase de iarna, cu caciuli groase, fulare trase peste nas, prin parc....si copilasi mai mari, care totusi alearga, transpira, etc....n-o sa pot sa inteleg ce-i in mintea lor...a parintilor, nu copiilor

la noi n-a fost chiar atat de cald sambata, batea vantul destul de recisor, mai ales la malul marii...azi se simte deja caldura mare...

apropos de caldura si soare, toata lumea recomanda expunerea la soare, pt vit D...dar, intreb eu acum, cum e cu expunerea pielicelii lor sensibile la soare?? trebuie sa-i dam cu creme cu protectie uv deja pe partile expuse?? sau mai incolo, cand e soarele si mai puternic??

pupici!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE ANDREEA, NATALIA, ERICA, MARIA, NICHOLAS, ALEX, JULIA si AIDAN

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va fata! sa aveti o saptamana mi-nu-na-ta!

ce grozav a fost ieri! am stat cu bulanasele si talpitele goale afara si cu manecuta scurta!!! ce fericire pe capul lui (mai ales ca noi nu mai punem caciula de mult... avem o sepcuta smechereasca). am stat si pe iarba in Herastrau, ne-am jucat! a fost extraordinar.

mai fetelor, eu am vazut in parc copii imbracati in costumas de lana, de iarna, si cu caciula tricotata in conditiile in care ambii parinti erau in maieu. ieri fiind cam 30 de grade la bucuresti (cred eu). bine, am vazut si cu geaca, pulovar etc... toata costumatia de iarna!

in alta ordine de idei baiatul meu invata silabele... am trecut la da-da, ba-ba, ca-ca, a-pa-a-pa, me-me

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

buuuuun...

acuma sa uram tot ce e mai bun pe lume pentru sarbatoritii nostri de azi. sa fiti sanatosi!

Pataniile noastre

Mergi la inceput

avem si noi pozici noi DE AICI si AICI

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

maii ca uitam sa va spun ca am vazut si eu pozici de prichindei!!! mai, mai, mai... numai unul' si unul'... niste frumuseti

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

maii ca uitam sa va spun ca am vazut si eu pozici de prichindei!!! mai, mai, mai... numai unul' si unul'... niste frumuseti

Pataniile noastre

Ioana, tu ceva poze cu Carol cel iepurin? Si pune sotz la munca si la blog ca mi-e dor....

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Am vazut poze de Selen, Madalina si Lalimete. Sa va traiasca iepurasii.
Pentru LUTONIANA . Noi am sarbatorit printr-o plimbare in parc 1mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Iulika si Techila, ce bine ca v-ati intalnit, pozele sunt superbe!

Luci, il pupam pe David, ma bucur ca e mai bine

Mada, sunteti niste frumosi amandoi!

La Muti Ani tuturor sarbatoritilor!

Pentru Hepi si Aex Cu Lilly am trecut si eu frecvent prin stari din astea mai gri, cred ca lipsa de ajutor le-au adancit si mai tare..dar totul trece

Eu am deja doua saptamani de cand m-am intors la job, iar Ruby la gradi. A fost greu, sfasietor de greu...pentru o saptamana am lasat-o pangand in hohote, tipand, iar eu fugeam repede in masina sa trag o tura de plans si uite-asa conduceam pana la scoala la Lilly si apoi spre birou. Si uite-asa pana saptamana trecuta cand am dus-o pregatita psihic de plansete..s-a uitat la mine tare gales si apo si-a intins mainile catre una dintre educatoare. Am sunat mai tarziu, ca de obicei, si se juca cu o ala bebelusha puin mai mare. I-au facut si poze si radea si incerca sa bata din palme. Ma bucur ca ii place si ca o sa-si faca prieteni dar..mi-e dor de ea in timpul zilei, tare de tot. Ca sa-i arat ca o iubesc mult de tot i-am promis ca mami o sa-i dea inca tzitzi dimi si seara, chiar daca e un chin mare la serviciu Suntem ok.

Pupam pe toata lumea!

Mergi la inceput