""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Hello fetele
La multe lunite sarbatoritilor
Am vazut poze mumoase rau cu adulti si cu pitici
iulika ati avut o zi cu distractie la maxim, si ce sa spun despre parcul de distractii? doar ca va admir ca ati avut curaj sa urcati in asa ceva ca eu nici platita nu urcam
x_ggg ai o splendoare de buburuz,pupam falcutele frumoase. Si noi ieri am iesit in rochita cu maneca scurta iar mai spre sera i-am pus un bolero pe spatic ca deja adia un vant si imi era frica sa nu raceasca
alex Zeina e o dulcica cu ochisorii ei de caprioara si cu falcute frumoase, si voi deja stati in fundulet bine, Patricoasa mea e lenesa nu vrea nici acuma sa stea singura, doar sustinuta de spatic
Vad ca v-ati distrat toate fain in wk asta, si noi la fel am tot tinut-o in gratarele cand de carne cand te peste sa mai schimbam meniul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Alex sunt dragute pozele cu Zeinuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza fetele
ALEX multumim de cafeluta,am vazut-o si pe Zeina care e o scumpica
CATALINA l-am vazut si pe Rares care e un ranjit si un frumos,ce ranjit e
FRAGUTZA ma bucur ca te-ai distrat si ca ai avut un pic de ajutor
DORIS bine ati revenit de la tara
LA MULTE LUNITE tuturor sarbatoritilor,sa creasca mari si sanatosi
Ma bag la poze pe mail si le pun si eu imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alex,Cata,la voi se uitau ciudat? Dar la noi cum credeti ca se uitau? Am auzit cativa de "saraacaaa,nu are bani de marsupiu" ,si am mai auzit si "nu cred ca e de pe aici ...Nu am apucat sa descriu pozicile...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

KEMSY ce baiat frumos are,e un ranjit si are paru ca ariciu iar tu mami esti o slaba
LALI am vazut si pozele voastre,a fost distractie,bravo..iar pozele cu voi 3 sunt super
CARINA am vazut si pozele voatsre,sunteti doua frumoase iar Maria e o scumpica cum sta ea pe olita
Am pus si eu pozici cu printisorul meu de sambata si duminica.Probabil ca o sa dati cu rosii la faza cu mici dar a fost mai rapid ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu doresc sa nu mai fie confuzie si neintelegeri:
EU nu am mancat niciun gratarel, nu am iesit la iarba verde, nu am mirosit a friptane si a mititei, nu am cules floricele, nu m-am dat in masini ucigase, nu m-am plimbat nicaieri.....
DOAR am balit la pozele voastre.
Am zis, am zis

Bag si eu o prajiturica de la Pitix ca stiu ca-i priceputa si o felicit alaturi de toata gasca de dovlecei serbati azi

De asemenea mai vreau sa stiu daca s-au holbat invitatii de la botez la gaurica ta Frangutzo....cea de la colanti draga

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mada esti o frumushatza fara pereche si ai un baiat sa-ti traiasca.
Pe mine mereu ma impresioneaza in pozele tale moaca lu' Iri si fericirea fara margini din privirile tatalui tau.
Iri e mortal ...ce sa mai zic de cum si-a indesat el micu'n gura.
Stiu de la Mangulici ca Piski pe care il pup de asemenea de ziua lui a plans in avion, dar nu ca ar fi avut ceva cu zborul ci pt ca era obosit puiul ca au plecat cu intarziere si in plus era foarte foarte cald in avion.
Cred ca e important si cand pleci, ziua noaptea, daca e odihnit putza sau nu.
Nu te stresa ca va fi bine.
Unde sta sora ta ? In Olanda ? Ca am pierdut sirul evenimentelor ingeras (vorba Hepilicai)....
Care e scopul vizitei si durata ?
Poate iti gasesti vre-un print pe-acolo si ingrosi randurile emigrantilor fericiti
Te pup cu mare mare drag

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mada esti o frumushatza fara pereche si ai un baiat sa-ti traiasca.
Pe mine mereu ma impresioneaza in pozele tale moaca lu' Iri si fericirea fara margini din privirile tatalui tau.
Iri e mortal ...ce sa mai zic de cum si-a indesat el micu'n gura.
Stiu de la Mangulici ca Piski pe care il pup de asemenea de ziua lui a plans in avion, dar nu ca ar fi avut ceva cu zborul ci pt ca era obosit puiul ca au plecat cu intarziere si in plus era foarte foarte cald in avion.
Cred ca e important si cand pleci, ziua noaptea, daca e odihnit putza sau nu.
Nu te stresa ca va fi bine.
Unde sta sora ta ? In Olanda ? Ca am pierdut sirul evenimentelor ingeras (vorba Hepilicai)....
Care e scopul vizitei si durata ?
Poate iti gasesti vre-un print pe-acolo si ingrosi randurile emigrantilor fericiti
Te pup cu mare mare drag

Iti intorc si eu cu mare drag,da Iri are niste fete tare haioase uneori si e tare rapid.Deci destinatia e Elvetia,durata 3 saptamani si 2 zile,zborul va fi de la 2 la 4 dupa-masa,plecarea sambata si scopul sa o vedem pe nasica si sa ne plimbam.Stiu sigur ca trebuie sa-i dau sa suga cand decoleaza si aterizeaza iar pe timpul zborului mi-am bagat melodii pe tel si o sa aibe una-doua jucarii,eu sper sa fie ok.Abia astept sa ajung si sa-i vad reactia sora-mii care nu l-a mai vazut pe Iri de 3 luni.Mai sa sti ca si eu i-am zis sora-mii sa-mi gaseasca un gagic dar sincer nu cred ca m-ar lasa sufletul sa-i las pe ai mei fara nepot dar nu zic nu niciodata.
Ce face Davidelul?! poze nu ne mai pui si noua cu el??? la amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata si de la noi!

va multumim pt aprecieri si pt comment-urile de pe picassa.

Inainte så ma bag la vazut poze voiam så spun si eu 2 vorbe despre imbracatul copiilor pe caldura.

acum ca au mai crescut imbracati copilasii asa cum sunteti si voi imbracate.daca voua va e cald si lor le cald.Si mai lasati vb babelor pt ca daca va luati dupå ele nu ajungeti nicaieri..Cum så imbraci copilul cosmonaut cand afara e soare si sunt mai mult de 20 de grade??!!

Oricum voi stiti pårerea mea si nu o så ma mai bag dar cateodata nu pot sa 'tac'.

La multe lunite Andreea, Natalix, Erica, Maria, Nicholas, Alex, Julia si Aidan Gabriel

Så cresteti mari si så fiti sånåtosi!!

Fug la poze!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Alex,Cata,la voi se uitau ciudat? Dar la noi cum credeti ca se uitau? Am auzit cativa de "saraacaaa,nu are bani de marsupiu" ,si am mai auzit si "nu cred ca e de pe aici ...Nu am apucat sa descriu pozicile...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Super tare esti! Adevarul e ca la mine in oras nu am vazut pana acu cu nimeni cu sling (adevarat sau improvizat) si cred ca ar fi cascat babele ochii cat cepele!
Logic ca in timpul zilei numai babe si mamici sunt prin parcuri

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput