""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

X_ggg ce mandru baiat aveti voi acolo, eu ma topesc dupa manutele lor goale, cred ca abia asteptam sa nu o mai imbrac gros. Mai, dar voi aveati salopeta, nu inteleg de ce s-a oripilat lumea, eu am lasat-o numai in body, adevarat este ca eram in curte, nu ne-am plimbat...si mor de oftica ca nu am dovada. Oricum, mandra mea, dupa ce a dormit, era transpirata pe spate, deci clar nu ii era frig. La faza cu cosmonautul te inteleg perfect, desi am tendinta de a infofoli copila, si am facut-o de multe ori, raman masca cateodata la o astfel de priveliste...stau si ma intreb la iarna ce or face?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!
Eu dau ceva dulce langa cafeluta lui Alex,sa mearga bine si sa incepem o saptamana minunata!
Multumesc pentru urarile la adresa lui Paul,de sambbata,fac azi cinste cu ce vreti voi,ca nici luma trecuta nu am fost prezenta
si acuuuum :
La multe lunite si la multe jumatati de an sarbatoritilor
Elisa Andreea,Natalia,Erica,Doris Maria , Nicholas Tom,Alex,Aidan Gabriel,Julia,

Sa cresteti mari ,frumosi si destepti

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

X_ggg ce mandru baiat aveti voi acolo, eu ma topesc dupa manutele lor goale, cred ca abia asteptam sa nu o mai imbrac gros. Mai, dar voi aveati salopeta, nu inteleg de ce s-a oripilat lumea, eu am lasat-o numai in body, adevarat este ca eram in curte, nu ne-am plimbat...si mor de oftica ca nu am dovada. Oricum, mandra mea, dupa ce a dormit, era transpirata pe spate, deci clar nu ii era frig. La faza cu cosmonautul te inteleg perfect, desi am tendinta de a infofoli copila, si am facut-o de multe ori, raman masca cateodata la o astfel de priveliste...stau si ma intreb la iarna ce or face?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eeee, Alex, pe mine ma amuza cand stau babutzele pe cate o banca de langa noi si zic asa soptite..l-ai vazut pe baiat?? Vaaai, dar o sa-l imbolnaveasca! Si dupa aia spre mine: nu aveti sa ii dati o caciulita mai groasa ca il trage curentul! Asta la 20 si ceva de grade! Am vazut si copii cu caciuli din alea plusate fix de iarna

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vine cineva azi in Tineretului de pe la 12?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Multumesc pentru urari! Natalixa mea e fetitza mare, are 8 luni deja. Azi noapte n-a dormit, a stat sa faca praji cu mine si servim fetele de pe forum
So, prajituri si colica pentru toata lumea!

Mai, am avut un we grozav. Am fost la Buzau la un botez si-am luat-o si la mama cu mine sa stea cu Natalie ( am avut o camera inchiriata si eu mergem numai sa mai fac refilluri)
N-am cuvinte sa zic cat de bine e sa ai putin ajutor!Sa poti lasa copilul 2-3 ore si sa mergi sa-ti aerisesti creierii...Ca sa mai, a fost MINUNAT!

Va pupa fata! O saptamana grozava va doresc!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna dimi!!Bine v-am regasi fete si bb dragi!Gata cu taranoaia.Va pupam si ne bagam la recuperat daca ma putem.
sarbatoritilor.Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Alex, cum mai papa puiul tau? Eu i-am pus azi in 2 pere o felie de banana, care a schimbat gustul si a mancat tot. Nu stiu cat inseamna in grame, dar cred ca peste 100.
Vedem la amiaza cu supitza. Acolo nush ce sa ii pun sa ii placa.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multe lunite sanatoase Andreei, Nataliei, Erica, Maria, Nicholas, Alex, Julia si Aidan Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

hello!

si noi am gratarit si bantuit prin vizite tot week-endul. A fost super fain!
A dormit si Iris mai mult...in carut la aer. Am stat chiar in rochita cu bretelute . Pe Mateo l-am cam lasat sa face ce vrea, asa ca era ca un purcelus seara, si cu genunchii beliti.

alex25- noi venim in Tineretului dar mai pe dupa amiaza. in jur de 16.30-17.00 pe aleea principala, cea de la metrou tineretului. Ma intalnesc si cu Clodute. Se mai baga cineva?

cristina- te-ai intors de la munte? Vii si tu cu Adrei si Emma in Tineretului?

pupici si o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata fetelor!

MULTUMIM pt urarile de ziua noastra!Sunteti niste dragute si niciodata nu ne uitati chiar daca noi nu felicitam intotdeuna pe dovlecei.

ALEXce printesuca ai tu acolo!!!si ce garderoba i-ai facut de hainite.Foarte frumoasa si f eleganta!

FRAGUTA La multe lunite si NATALIEI (apropo iubesc numele asta) si sa stii ca si ALEXUl meu a facut figuri azi noapte...

Spun si eu La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!Si multumim inca odata!

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput