""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe lunite puiutilor luni-versati azi, si in special

La multe jumatati de an Santiago!

Pupici mamicilor

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Seara buna!

La multe lunite sarbatoritilor!

Kemsy sa-ti traiasca Loris! Ce repede trece timpul, parca ieri aflam ca s-a nascut printul tau. Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii! Nici Alex nu are niciun dintisor inca, dar noi ii astepam. Am vazut pozele cu Loris, este scump foc, imi place mult freza lui.

Iulika se vede ca v-ati simtit bine, era de asteptat, pe Techila daca o intalnesti instant iti da energie pozitiva, iar tu, mami optimista, sunt convisa ca esti la fel. Super! M-au trecut ceva fiori la pozele cu parcul de distractii, ptiu, ce m-am delectat cu pozele voastre.

Ionika sanatate lui Andrei! Sper sa o ocoleasca pe Alexia.

Alex body cu maneca scurta? Esti super. Eu azi l-am lasat fara pantalonasi la soare, poate ii mai trece iritatia cea nesufetita. Astept sa vad pozele cu noua caruta.

Carinablanca e dulce foc Maria, mi-a placut mult poza cu printesa si mami e frumusica.

Alex e tot cu mucisori, micutul , numai ca acum avem si noi. Suntem o familie de oameni cu batiste in toate buzunarele. Noi nu am mai rezistat in casa si am mers pana la tara, daca tot suntem in carantina. A fost super, gratar, plaja, deja m-am inrosit un pic pe spate de la soare.

O saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LUTO sper ca a scapat Davidelul de diaree
KAWAICHAN ma bucur ca te-am citit si pe tine si sper sa te eliberezi si sa ne pui si noua niste poze cu samuraiul
NELA ma bucur ca vine mama ta sa te ajute si sper sa nu simti greu intoarcerea la servici
IULIKA sunteti niste frumoase amandoua,cred ca va distrati super,nu am putut lasa comentariu pe picasa dar sa ai pofta la baxu de pufuleti
MONIULIA v-am vazut si pe voi in parc,sunteti niste frumosi
ANDRA distractie placuta la munte,ma bucur ca Shopie e bine
IOANNA felicitari pentru ta-ta si ma-ma,doamne cat astept si eu momentul asta
ELLE sper sa se cuminteasca si Anna cat de repede si eu as face schimb dar sunt sigura ca nici tu nici eu nu am rezista mai mult de 30 minute fara puii nostri,multumim de capitol
LALI ce distractiva erai tu la 3 dimineata,mai si eu am caini si ii iubesc dar sa stiu ca te inteleg perfect cu cei maidanezi care latra,alearga,musca oameni si in mare parte sunt de acord cu ce-ai spus
MONIKUS sa ai distractie placuta la munte si sper sa fie cuminte si Rares,sa te odihnesti si tu
CARINABLANCA ma bucur ca sunteti bine si stai linistita ca nu trebuie sa recuperezi,noi ne bucuram ca ne dai vesti despre voi
MONIQUE sper sa treaca si bronsita Andreei,v-am vazut in poze sunteti niste frumoase,felicitari pt dintisor
LULLABY sa va traiasca crestinul,sper sa scapati si de nasucu infundat
IULIKA ma bucur ca v-ati distrat,nici nu aveati cum sa nu caci doar Techila ne aduce tuturor ranjete aici pe forum d-apoi fata in fata
LALI ma bucur ca te-ai distrat,asteptam pozici
IONIKA multa sanatate la copii,sper sa nu ia si Alexia varicela
DIAMAR multa sanatate la pitic,asteptam si noi poze cu voi
KEMSY ma bucur ca sunteti bine
KIKI bine ca ne-ai mai dat si tu de veste,se pare ca te numeri printre norocoasele care i-au cunoscut pe Techilosi,ma bucur ca pici sunt bine
Am vazut si pozele cu Techila si Iulika si distractia ce-a fost pe capul lor,super parcul ala de distractii si super prietenii ei
Mai fetelor eu m-am dus la cap 138 ca am crezut ca am ceva de citit dar voi ati fost tare cuminti,s3e vede ca s-a incalzit vremea si toata lumea a fost la distractie
Revin ca plange piciu...iarrrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Asa,si noi am fost in plimbari ca majoritatea dintre voi ca doar a fost 1 mai si a fost caaalllddd,sambata am fost in strand si ne-am plimbat,am mancat si apoi acasa iar azi am fost la gradina zoologica si apoi intr-un parc,am stat la o terasa si ne-am plimbat o groaza.Am avut si o mare reusita sa-l fac pe Iri sa stea in carut dupa ce i-am cumparat o jucarie de prins la carut pe care am dat o caruta de bani dar se pare ca merita,mai face el fente dar in principiu sta acolo.La noi a fost foarte cald si frumos.
Binenteles ca nu am mai reusit sa-l adorm pe mandru,acum se joaca in patut,il mai las putin si ne bagam la somn.Saptamana care urmeaza va fi o saptamana cu alergatura pentru mine caci mai e un pic si plecam si doar trebuie sa rezolv ce am pe aici si sa-i fac cumparaturi lui sora-mea ce va vrea.
Am si eu o intrebare pentru MANGA,NELA si cine a mau calatorit cu avionul:cum s-au comportat bebici?!
O sa pun si poze de la iesirile noastre dar maine dimineata ca vad ca maraie mandrul.Va si sa aveti o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragele mele!

A inceput o noua saptamana, asa ca va invit la multasteptata . Sa o savurati cu placere.

Liniste mare de tot in weekend, se vede ca a fost super frumos afara, si mai urmeaza tot zile insorite, asa ca...toata lumea la aer presupun.

Lullaby mami, nici mie nu imi vine sa cred ca am lasat-o numai in dody cu maneca scurta, acum ca vad ca te miri, ma intreb daca am facut bine...voi pe caldurile astea cu ce ii imbracati?

Mada abia astept sa vad pozele. Spor la rezolvat treburi.

Kiki ma bucur ca sunt de gasca piticii.

Ma duc pe mail sa vad poze. Revin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

La multe lunitze fericite ELISA ANDREEA, NICHOLAS TOM, NATALIA, ERICA, DORIS MARIA, ALEX si RAZVAN, AIDAN GABRIEL, JULIA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Carinablanca ai o papusica tare frumoasa, si ce mai merge ea de-a busileaaa...ptiu, ptiu, sa nu ii fie de deochi.

Kemsy ce mai trece timpul si ce mare s-a facut Loris, iar de freza nu mai zic nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Un weekend frumos, cu vreme super si plimbari multe.
Alex, noi tot cu maneca scurta am iesit, iata si dovada..se uitau babele la noi ca la circ
Imi venea sa cand am vazut o fetita de vreo 2 luni cred imbracata ...atentie!...in cosmonaut!...pai la noi, la umbra erau 27 de grade... cate or fi fost la soare sau in carutul ala, cu paturica pusa peste??
Mai era un bebe cu maneca scurta(deci 2 in tot parcul) si sotzul meu zicea ca sigur e de pe forumul DC

Nu am avut mult de citit din urma, se vede ca toata lumea s-a distrat si a iesit la aer, ma duc sa vad pozele cu techilosii...sunt prin zona!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Wow, ce de-a sarbatoriti avem azi!

LA MULTE LUNITZE puisori dragi!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Avem si noi ceva poze AICI si AICI.

V-am pupat.

Mergi la inceput