""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 13
mamideandrei spune:
buna dimineata ! alex multam de cafea!
ma bucur ca v-ati distrat in aceste zile frumoase, cu vreme buna, am vazut poze frumoase cu copii si parinti superbi.
noi nu am petrecut in nici un fel 1 mai, exact in aceasta zi a murit bunica din partea mamei; desi toata lumea se astepta, despartirea a fost tare grea...ieri a fost inmormantarea ... alinarea noastra sunt acum copiii, exact cum spunea si sotul...pun mai tarziu niste poze cu andrei si verisoara lui, sa-i vedeti pe strumfi cum se iubesc.
in rest suntem bine, papam bine, ne-au trecut aproape de tot mucisorii, cu vibrocil of course, am papat portocala, eu rupeam varful unei feliute de portocala si o tineam de celalalt capat si el sugea pana nu mai ramanea decat pielita... era foarte incantat ...si am mai papat biscuiti, eu ii faramam putin in mana si-i dadeam in gurita, el ar fi vrut sa muste, dar il inghitea pe tot...iar ieri la pomana a mancat copanel la gratar cu pilaf, daca l-ati fi vazut mancand....
trimit si mai vb
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
x_ggg spune:
Mamideandrei, condoleante!Aveti dreptate, copiii sunt viitorul, pentru ei si prin ei vom trai noi.
Tare diversificat e micutul tau, recunosc ca sunt invidioasa cand aud cum papa. Tu pui sare in mancare?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
selen80 spune:
Irina condoleante
da, si eu ma mir cum papa Andrei ca un om mare...noi nu stiu cand vom ajunge la nivelul asta, dar om reusi noi pan la 2 ani
LA MULTE LUNITE ANDREEA, ERIC, RARES SI ANNA
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
selen80 spune:
intrebare intrebatoare: cam cat se lasa la aburi legumele??
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
x_ggg spune:
Pana se inmoaie??? Eu asa faceam...maxim 20 de minute, dar morcovul si pastarnacul il taiam feliute mai subtiri, ca dovlecelul si cartoful se fac mai repede...
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Pana se inmoaie??? Eu asa faceam...maxim 20 de minute, dar morcovul si pastarnacul il taiam feliute mai subtiri, ca dovlecelul si cartoful se fac mai repede... -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
m-am gandit si eu ca pana se inmoaie dar nu vroiam sa deschid capacul prea des sa verific, am zis sa stiu macar asa, aprox...deci dupa 20 de minute verific..saru'mana
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
madalina84 spune:
Neatza,azi ne-am trezit si noi mai devreme ca Iri a dormit de la 10 cu trezirile pentru papa pana azi la 9
UKA ma bucur ca te-ai distrat,se simte din randurile tale ca v-ati simtit tare bine si ca Carina a furat inimile oamenilor si pe acolo
ANDRA ma bcuur ca si voi v-ati simtit bine,asteptam pozici
ALEX multumim de cafeluta,ma bucur ca Zeina nu a mai vomitat,eu zic la fel ca fetele sa renunti la branzica o perioada
IOANNA ce papcios ai tu acolo cu 2 feluri de mancare,bravo voua
MAMIDEANDREI,condoleante...ma bucur ca ati scapat de mucisori,si noi tot cu vibrocil am scapat,apropo multumesc ca mi-ai spus cate zile trebuie sa-i dau
X_GGG sa-ti traiasca mandrul si la cat mai multe lunite
LA MULTE LUNITE tuturor sarbatoritilor de azi,sa creasca mari si sanatosi
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Mamideandrei, condoleante!Aveti dreptate, copiii sunt viitorul, pentru ei si prin ei vom trai noi. Tare diversificat e micutul tau, recunosc ca sunt invidioasa cand aud cum papa. Tu pui sare in mancare? |
multumesc, fetelor!
nu pun sare deloc in mancare, dar iti dai seama ca pilaful de ieri a avut ca a fost facut la cazan , dar asta e!
si apropo de legume la abur, eu le setez tot pe 20 min, si leguminoase, si conopida, brocoli sau fasolea verde
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Lali_mete spune:
Neatza fetele!
Irina condoleante mami .
Selen eu le las 30 de minute la oala sub presiune,dar eu le tai mai rudimentar,asa,nu feliute subtiri...Azi pe unde o zbughitzi?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
mamideandrei spune:
lali, multumesc! eu o zbughesc la sala, ca n-am mai fost de o sapt! stiu ca nu de mine intrebai
si aveti si POZE NOI, vizionare placuta
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA