""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 12
carinablanca spune:
Seara buna.
sarbatoritilor de azi
Lullaby, multumim , ma faci sa rosesc. Sanatate multa.
Madalina, inotdeauna dulce si cu o vorba buna pentru fiecare. Si multumim tare de aprecieri. Tare bine v-ati mai simtit voi de 1 Mai. Ma bucur ca Iri a revenit la ganduri mai bune si sta in carut. AM vazut si pozicile cu voi si sunt foarte reusite. Imi plac cel mai mult cele cu tine si Iri.
Alex, multumim. AM vazut si noi pozici cu Zeina. Tare scumpa e.
Lali, super pozele cu familia ta.
Vad ca se discuta de imbracta copiii pe vremea asta si pot sa spun ca azi la noi au fost 25-26 grade si am imbracat-o pe Maria in body cu maneca scurta, ciorapei si rochita. Referitor la protectie in zilele cand stiu ca e soare si o expun cat de cat o dau cu crema cu factor 50 de la Klorane.
Selen, am vazut pozici cu scumpa de Ebru. Atat e de expresiva, zambareata si frumoasa!
Alex, sanatate la Zeina. Daca zici ca are muci ar putea sa fie de la ei ca si Maria a facut asa. poate tot e mai bine sa o vada un medic desi daca te duci la spital asa cu ea o interneaza ca ei asta fac in astfel de cazuri/
Cristina_ana, am vazut pozici cu o familie superba si cu o mamica tare frumoasa si slaba.
SUnt aproape la zi dar mie somn si va spun noapte buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Ioanna81 spune:
cristina au fost zile in care am facut 4 feluri de mancare... doar-doar mananca si printul meu!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
andraiulia spune:
Buna seara, fete frumoase!!
Noi tot la munte, maine ne intoarcem. Ne-am simtit bine, m-am regasit in postul Ukai, cu schimbat pampersuci la soare,afara, etc...Foarte frumoasa vreme!
Am avut si eu curaj s-o las un pic la manecuta scurta. Radea, ii place. Altfel, e bronzata pe manutze si obrajori+nasuc.
De 1 Mai a vomitat papusica pt ca am tot trambalat-o spre Braosv, invarteala. A papat in masina si cred ca a dat-o un pic peste cap, iar cand am ajuns acasa...N-a mai vomitat pana acum, dar nu s-a speriat, a fost oki saracutza.
Alex, imi pare rau ca nu s-a simtit bine mititica. Sper sa isi revina repede.
Frumoase poze am vazut cu pui frumosi de tot!!
Ce sa zic, mai vb cand ajungem acasa, atunci chiar ca pun si poze.
Lali_mete spune:
Eeeh,daca voi nu vreti,.eu m-am intretinut singura cu muzici de la pc,m-am gandit ca imi canta Monica "shai di ri di ri di ram",am baut din vin de la socrela cu gand ca e licoarea de la Hepilica,am citit si recitit ultimele mesaje.Uka ,felicitari pentru vacanta mami,la fel si Andrei pe amandoua + gagalicile din dotare...Acum astept si eu pe careva sa ma ajute sa ajung acasa,ca a fost cam mult vin pentru o sinngura persoana
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
BiancaM spune:
Eu va recomand sa dati copiii cu crema de soare de cate ori iesiti afara, si la umbra trebuie dati. Pentru vitaminaD nu e nevoie sa stea toata ziua la soare, e suficient cateva minute, apoi dat cu sunscreen din plin.
Alex, poate micuta nu tolereaza lactate, iaurt ii dai? Daca si pe ala il vomita, inseamna ca nu ii fac bine. Cu dermatita cum mai sunteti?
Mami de Amalia si Andrei
x_ggg spune:
Neata!
Cafelutele le veti primi de la Alex, eu va ofer un ceai de stimulare a lactatiei si o cana de lapte cu musli!
Alex, imi pare rau ca Printesa Zeina a vomitat branzica. Poate nu o tolereaza, sau poate a fost prea activa dupa masa. Daca ai incerca sa o adormi dupa ce mananca oare nu merge?
Ioanna, wow, 2 feluri de papica?Uff, ce vis frumos....astept si eu momentul ala...
Monikus, vazut pozici, placut tare! S-a facut un mare zambaret baiatul tau, e pe drumul cel bun!
Voiam sa va intreb ce canutze cu cioc folositi voi. Eu am una de la Phillips Avent (cred ca si Carol are la fel), dar lui Rares nu ii place. Ii place o trompeta de canitza de la Primii Pasi pe care am dat 4 lei, dar care nu are capac, anticurgere, nik si nu o pot lua cu mine in parc.
Azi fiul meu face 7 luni... La multi ani, tuturor sarbatoritilor!!!! Ce mari ati crescut, mai puilor!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Buna dimineata si poftiti la proaspata si aromata.
Va multumesc din suflet pentru sfaturi si grija purtata, intrasem aseara sa va spun de noi si dupa ce am scris un mesaj kilometric, cand i-am dat send imi picase netul si l-am pierdut.
Asadar, mandra a papat aseara un bibe de 210ml cu o cupa de cereale si a fost bine merci...e clar ca ieri a suparat-o ceva de a vomitat saracuta pana si fructele simple, drept pentru care voi face o pauza la branza, altceva nu imi vine in minte. Si nu ii mai dau nici apa cu suc de portocale ci ceai de musetel...sper sa fie ok.
Clodute si Miha nu cred ca mai are rost sa va spun ca aveti niste copii superbi, absolut minunat, iar pozele o spun cu voce tare...insa, sper sa nu va suparati pe mine, dar am o mare fixatie cu capusele din iarba...va rog saaveti mare grija, din pacate parcurile noastre nu sunt stropite cum trebuie pentru astfel de oratanii si sunt extrem de periculoase, acum ca a dat caldura au aparut din plin si e jale mare...transmit la om borelioza, o boala cumplita....nu vreau sa va sperii, dar dupa ce ii luati pe pitici din iarba sa ii verficati bine. Va pup, si sper sa ajung si eu odata la intalneala cu voi.
Lali exact asa voi face, o sa renunt la branza o perioada, mai ales ca acum papa lapte binisor si nu mai e asa necesar, poate o fi de la ea.
Bianca ai dreptate, la asta m-am gandit si eu...sper insa sa nu fie cazul. Noi nu suntem cu dermatita, ma confunzi.
Mada sincer nu mai intru in panica asa rau ca pana acum, insa sufar de imi vine sa mor.
Uka ma bucur ca a fost asa mare distractie si odihna pe capul vostru si astept pozele cu sufletul la gura. Distractie placuta la Ikea...eu sunt mare fan.
Andraiulia sper sa nu se mai repete episodul cu voma pentru ca stiu cum e. Drum bun spre casa si vrem pozele repejor.
Carinablanca wow, body cu maneca scurta si rochita, bravo mami, astazi sper sa am si eu curajul...ca ieri i-am pus peste body o bluzita cu maneca lunga si a transpirat mititica de numa'...azi ii dau doar salopeta peste body, sper sa ma tin de cuvant.
Lullaby sper ca esti mai bine si iesi azi cu fetele in parc....asa va invidiez, de nici nu va inchipuiti.
Cristina sunteti o familie tare frumoasa.
Gata, fug sa ii pregatesc mandrei de papa pentru astazi, desi sunt in pana de idei, m-o duce mintea pana la urma sa fac ceva.
V-am pupat, o zi minunata sa aveti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
La multe lunitze fericite ANDREEA MARIA, ERIC TUDOR, RARES COSTIN, ANNA SOPHIA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
X_ggg nu e vorba de activitatea de dupa masa, pentru ca ea vomita imediat dupa ce termina de inghitit ultima lingurita, sau chiar spre finalul mesei, nu apuc sa o iau nici din scaunul de masa, si vomita tot, tot, in valuri, ca in filmele de groaza...de aici si disperarea mea. Clar nu ii mai dau branzica cateva zile sa vad cum se comporta.
selen80 spune:
neatza
Alex uf, iar aveti problemute? bine ca a papat seara, vezi si azi cum merge
Ioanna wow, ptiu sa nu-l deochi pe Carol, a mea are mai mult de 2 luni de cand papa legume si tot nu le suprta...cel mai bine papa tot combinatia clasica, de la inceput, cu radacinoase si dovlecel....spanac cu cartof copt e yukky, chiar si cu mult iaurt...
in schimb, s-a decretat ieri ca iaurt cu banana e cel mai bun lucru de pe lume (dupa laptic, of course )
Cristina super poze, super vacanta ati avut! de-abia asteot sa mai creasca Ebru sa mergem si noi asa...
Clodute, Miha minunati spiridusii in iarba!
Bianca merci de raspunsul cu protectia solara, deci tb sa ma uit dupa o crema ceva...
fugim si noi afara, sa adoarma iar pitica, va pupic!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta