Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Mie mi-e cam jena sa bag nasul pe aici ca nu reusesc sa raspund punctual, iar la cealalta odisee nu reusesc sa citesc capitole intregi.
Noi suntem binisor, Sonia tot urlacioasa si ieri am avut o revelatie dupa ce am citit un articol pe DC (asta:http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=56) si mi s-a parut fenomenal....am ajuns la concluzia ca am descoperit parte din cauzele pt care plange.
Sambata am mers la biserica pt dezlegare si apoi in parc, in formula completa. Nu va pot povesti ce ragete a tras fi-mea acolo, toti bebelusii dormeau cum scoteau nasul la aer ea urla pana se invinetea si efectiv nu s-a calmat vreo 45 de minute (si tot nu vrea sa accepte suzeta....si i-am luat vreo 6, de toate formele dar degeaba....ffff rar, cand e super obosita accepta una de la Avent, dar ffff rar). Intr-un final s-a potolit si a dormit in carucior 3 ore dar pana s-a potolit....se uita lumea din parc la noi ca la nebuni. Iar eu desteapta, de fericire ca doarme la aer, am plimbat-o pana la masa urmatoare....mai nashpa e ca la intoarcerea spre casa simteam ca imi cade uterul pe jos iar ieri aproape ca nu am putut cobori din pat de durere. Si l-am mai si trimis pe Cristi cu Razvan acasa si eu am facut tur de parc cu prietena mea fara sa constientizez ca totusi, am nascut de 3 saptamani, 3 ore de mers pe jos nu sunt tocmai ok
Azi alta "distractie", ma suna cristi la 15 minute dupa ce au plecat spre gradinita sa-mi spuna ca e inchisa gradinita din cauza grevei si trebuie sa-l aduca pe Razvan acasa. Mama a plecat vineri seara asa ca azi o sa fie super fun cu 2 pitici pe capul meu....macar de nu ar urla junioara toata ziua.
Acum imi beau cafeaua cu voi iar Razvan se uita la desene si Sonia face nani....parca vad ca nu tine mult linistea asta.
Sefele lui cristi tot vor sa-mi cumpere ceva pt piticuta si initial au zis scaun de masa dar ma gandesc sa le propun sa-mi ia un bouncer cu vibratii, poate mai sta si acolo fata ca ma rupe tot in brate, tot in brate....
Sper sa revin ca vad ca incepe show-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu la , va ofer si voua una, cu placere.
Tocmai am adormit gogoasha...doamne ce crize are in el...daca il iau de la ceva ce-i place si nu e voie, urla cat iul tin plamanii. as aface cand il scot din cada, caci se joaca cu dushul, cand il iau de la calculator...of...de mic e cu personalitate...ma asteptam ca racusorii sa fie mai cumintei....vezi de treaba...pana acum nu se vede.

Cosmi imi pare rau ca nu ti-a placut filmul...si pe al meu sot l-a atras asta...sa vedem cand reuseste sa-l vada.
Bine ca s-au distrat copiii, si noi vom iesi maine...poate se organizeaza ceva in mall, caci pe afara...e vreme urata de ploaie.
Silvia nu am luat inca cantar...doamne ca atatea am de facut si de alergat in o mie de directii, ca greu mai ajung sa cumpar.
Ioana asa e cu plansul seara...si noi am patit-o, dar mai rar. Vad ca Sonia ta, tipa toata ziua, of...nasol...sper sa treaca cu bine perioada asta. cum stai cu laptele?
Bouncerul face minuni, dar sa stii ca nu la toti copiii. puteti incerca, poate nu e invatata numai cu bratele tale, sa mai scapi si tu.
Nasol cu greva asta...sper sa te descurci cu amandoi. multa bafta, stiu ce greu este!.

o sapt. frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
Ieri am fost cu Matei de l-am tuns si pe urma dupa-amiaza am mers la bazin...
Sa ma laud: ieri Matei a mers singurel in apa; bine eram si eu in apa, dar nu s-a mai tinut de mine; a stat cu colacelul si cu pluta
Vad ca fetele au intrat la dieta; bravo!
Si eu ma gandeam sa-l dau pe Matei la scoala la 6 ani si 8 luni; la 7 ani si 8 luni mi se pare un pic cam maricel pentru clasa 1.
In rest, nicio noutate; am facut si eu in weekend sarmale, spanac si ciorba de perisoare;
Ma gandescu cu groza la ziua de maine ca nu stiu cum o sa ajung la servici daca intra astia in greva; nu stiu ce spera sa rezolve ca se pare ca BOC (piticu' atomic) nu vrea sa dea inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Neata fetele!
Eu sunt moarta de oboseala, as dormi non-stop. In weekend am fost la tara, la gratare. Acum trebuie sa ma mobilizez sa fac de mincare, ca bate vintul in frigider. Cred ca-mi fac si o cafea, ca dorm in picioare, chit ca n-am mai baut una de vreo 2 luni. Sper sa nu-l influenteze pe musiu si sa doarma in continuare.
Ce faceti miine cu copiii? Se organizeaza ceva prin parcuri?
Fug ca urla piticul. E tare rau de foame. Orice, numai foame sa nu-i fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Cosmi, felicitari!
Garantat e mai bine fara examene!
O saptamana placuta!
...cred ca e sezon de serbari, asa ca abia aspest sa citesc cum a fost ... (aici nu cred ca va fi nici un fel de sebare...inca nu prea am habar cum e sistemul).

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani tuturor spiridusilor!!!
Abia am ajuns la servici ca metroul este in greva; am facut fix 2 ore pana la munca cu masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La multi ani tuturor copiilor!

Sunt tare necajita, nu am scapat de streptococul asta pneumococcic. Tare greu se mai scapa de el...acum oscilez intre prevenar si o alta tura de antibiotice. Musai sa ajung la pediatra homeopata sa ma sfatuiasca. ORL_ul a zis ca daca inca il are ne recomanda prevenarul...acum tot citesc pe net si zau de stiu ce sa fac

Ieri am fost de mi-am facut si unghiile, nu am mai pus french alb, ci roz....acum e asa ciudat, nu-mi place. In plus mi-a si picat de pe o unghie, sa vad cand ajung sa o refac. ...cine m-a pus sa schimb manichiurista cealalalta a pus super, format misto, doar ca erau prea groase. astea sunt subtiri, dar nu e deloc ok.

Dupa ce-l iau pe Marco d ela inot, mergem in mall...la ce vreme este...nu putem sa iesim afara.
Sper sa rezista azi la ziua de fructe...nu cred ca am slabit un gram...si sunt in a 8-a zi de cura.

Iuliana bine ca ai ajuns, chiar daca ai facut 2 ore. am vazut la tv ca e blocat traficul prin o groaza de zone in Bucuresti. grevistii raman si fara bani si nici nu rezolva nimic.
Felicitari pt. progresele lui matei in ce priveste apa!
Joi merg sa-l vad si eu pe marco la inot. am primit invitatie din partea gradinitei.
oana of draga de tine, e de inteles ca esti moarta de oboseala. Fruntea sus, cresc piticii si ne putem odihni si noi.
Dia .

o zi frumoasa sa aveti si copiii la fel.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152817

Mergi la inceput