Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

of...cum am uitat de bumbi... multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai dragi

si noi pe acasa, a fost urat, asa ca am gatit si am calcat.
azi am mancat foarte bine:pulpe d epui la cuptor cu fasole verde si mujdei de usturoi.
Silvia recunosc ca ieri am cam fentat...am mancat o felie de tarta tatin. In oras am baut un suc din ananas, banane si capsuni si am lins de 2 ori dintr-o inghetata.
tare bine mai arata sarmalele tale. le-ai facut la cuptor in vas de lut?
Cosmi super ca ai scapat. bravo!
dar Stefan in ce gr. e acum? eu sincer l-as da numai de la 7 ani si 8 luni la scoala....vom vedea...l-as mai lasa ca copilareasca.

Copiii dorm si am si eu putin timp de net. ca sa nu ma gandesc la mancare[:d], mai bine stau pe comp.
pe urma cred ca iesim putin, s-a facut frumos.
si o sambata faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetelor,
Imi e tare dor de voi si am profitat azi de 5 minute sa vad ce mai faceti, ultimele doua pagini.
Picii mei sunt bine, Tia are marti serbare la balet si pe 4 de la gradi, Cezu' face si el balet dupa sor'sa.
Eu muncesc mult de tot pentru nu e roz deloc la munca si nu am timp nici sa respir, asa ca nu intru aproape deloc pe forum.
va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna fetelor,
Si eu in echipa cu Rali, la serviciu jale, nu mai putem intra pe net, se vede orice accesezi, asa ca in conditiile in care ajung acasa tot pe la 18 nu mai apuc sa scriu. Giova si Silvia, vreau sa ma bag si eu la dieta. Pana maine mai studiez si eu ce si cum si cred ca de luni incep. Eu am lucrat si azi, pana la 14, lucrez si maine pana la 12.
Irina sa va traiasca micuta crestina!!
Ioana, imi pare rau ca are colici Sonia, o sa vina si zilele bune, sper ca tu n-ai facut vreo infectie, sa ne tii la curent.
Dia, superba frumoasa ta, doamne ce rochite avea ea, tare dulce este.
Toanca ma bucur ca a reusit Matei sa-si invinga frica de apa, felicitari ptr. kg. pierdute.
Cosmi mai ai putin si gata cu examenele, harnicuta ai fost azi.
Giova, pupam pe Edi sa treaca repede buba, dragul de el ce s-a umflat la buza.
Bee, nu ti-a fost deloc usor, dar ai 3 copilasi superbi, cu slabitul cel putin tu ai o scuza ca esti dupa 3 nasteri ff. apropiate, eu n-am niciuna.
Ana, multe mai faceti voi pe acolo, te cred ca pici de oboseala uneori, mie tare-mi place sa citesc cate faci cu copilasii.
Unde e Maraki, ce se intampla ca n-am citit nimic de ei. Eu sper ca e bine si ea si Angelos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Noi suntem bine, ne pregatim de serbare, care va fi miercuri, ma termina piticu asta cate poezii si cantece a invatat, are de zis vreo 3 poezii, nici una nu e f. lunga, aprox 3 strofe, tot a invatat la gradi, acasa doar mi le zice. Azi i-am luat niste aripi de fluturas, ca va fi fluturas, maine tb. sa merg sa vad ce-i iau nou de imbracat ca nu-mi place nimic.
Silvia nu stiu daca ma crezi dar si eu sunt iar bolnava. Racita cobza, nu stiu ce se intampla dar eu is bolnava non stop. Incep sa cred ca si dse la regim mi se trage. Asa ca si azi si maine, la casatorii, voi fi cu tona de servetele dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum ne-am intors si noi ca am fost in vizita , noroc ca am fost la ziua de carne ca era jale.
Giovalinda nu-i nimic o abatere mica lasa ca e lunga dieta si data rezisti o sa fie super eu incap in toti pantalonii de anul trecut bine ca arat tot ca un carnat in ei dar eun progres .
Ralu ma bucur ca sunteti bine chiar ma gandeam ca nu ai scris de o vesnicie
Miha wellcome in the club te asteptam cu drag ma mobilizez si eu si va mai pun retete ca tare m-am lenevit in we si el fac apetisante nici nu ziic ca sunt de dieta. Succes cu serbarea .
Bumbita la multi ani !!Ce mai faceti voi, nu ai intrat de o vesnicie la noi
Cosmi faceti chef maine sa sarbatoriti

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca maine este "Sarbatoarea mamei" in Franta piticul mi-a facut niste chestii super la gradi ceva bratare de lemn pictata, un cufaras pt bijuterii pictata, o rama de poze f fain a si invatat ceva poem minune mare .
Noi tot facem trasee zilele astea sa "testam "cica GPS are niste aplicatii de mori a luat al meu sot de pe net tot felul de voci e vocea lui Anthony Hopkins acum cu faze din tacerea mieilor si tot felul de faze simpatice face am zis ca la cati bani a fost macar atat ca nu era prevazut oricum.
Dar sa va zic ziua de azi sa va distrati un pic, noi am fost la shopping de mancare joi si am luat cica "tot ce trebuie" am lasat vreo 100 de euro si am carat vreo 5 plase..bon...azi eu sa fac bors de cocos cica vad ca am uitat sa iau morcovi baietii cica vin cu mine, mergem la magazin unde era oferata de pepe rosu, ceva termos special nu stiu de care, alte maruntisuri si prostii ca am mai umplut 2 plase . Cand iesim baietii ca sa mergem al C&A ca e in zona sa imi iau eu ceva de ziua mamei intram acolo al meu sot ocheste ceva haine ( un brat) si intra sa le probeze....si sta frate vreo 15 minute, Alain se decompenseaza si fuge si sare si se baga pe sub rafturi pe acolo eu ca sa il distrag mergem la raionul de copii unde vede hainute cu Cars si tricouri colorate si innfaca vreo 4 ca le vrea. Dupa ce se plictiseste si de asta reia circul,il cert, plange si murdar pe maini ca maturase tot magazinul se umple de dare pe fata...al meu sot apare si isi ia finalmente doar o camasa Alain ravasit tot, platim hainele lui Alain si a lui si iesim. Pe masina isi amintesc baietii ca eu de fapt trebuia sa imi iau cadou si nu ca nici vb mergemm la Carrefour sa imi ia cadou si un ghiveci de flori, nu ripostez ca uitasem sa iau patrunjel . Intram acolo Alain fuga la raionul de jucarii , ia un set de 2 masini cu Cars dam peste oferta la apa minerala, Cipsuri Pringles, Cola, etc ...ciocolata nu stiu de care si ceva film care nu trebuie ratate....patrunjel nu gasesc iau congelat si raionul de flori devastat nu mai avem nimic. Il pierdem pe Alain in cautarea patrunjelului ne bucuram ca il gasim la lactate si nu mai vreau niciun cadou stam la coada, platit si mai luam 2 plase si mergem acasa.
Prolog : Este ora 14 cocosul meu nici nu fierbe, ne indreptam pe vocea lui Antony Hopkinns spre casa, ma gandesc ca avem un portbagaj plin de plase, dezamagita cu patrunjelul meu congelat, am cheltuit peste 150 de euro plecata sa iau morcovi, sunt obosita ca am pierdut si cautat copilul si am batut 3 magazine .... si sunt lesinata de foame dupa 2 saptamani de dieta. Este cliseu occidental al sambetei de shoping in familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Am culcat giogoasha...eu sunt coapta de somn, ceilalti baieti dorm.
Astept sa se trezeasca Cklau si sa fac.
ieri am iesit prin parcuri, am vb. si cu Bumbi e ocupata rau cu serviciul si piticii. Sebi a inceput si inotul- ii place foarte mult. In rest sunt bine, sanatosi, dar extrem de ocupati.

Ralu acum cateva zile butonam agenda si chiar vroiam sa te sun ca nu mai stiam nimic de voi. si tu ocupata....of....macar daca s-ar merita, ca toata lumea trage ca nebunul...pe nimic.
Bafta cu serbarea Anastasiei. acusi face si Cezarica 2 anisori.
Miha spor si tie cu dieta. pe mine ziua de legume/fructe ma omoara. vad ca in weekend e mai greu, ca sunt toti acasa, le gatesc, ei mananca si eu ma uit la ei.
Multe poezioare stie Tudor, felicitari si sa fie totul bine la serbare.
Silvia mama ce zi ati avut...mai avem si noi sambete dintr-astea...
Ieri am rezistat mai bine, la ora 19 mancam un polonez de pui...in drum spre oras...am imputit masina, asta e. l-am fiert inainte sa plecam, si mai bine l-am mancat in masina decat prin parc.
Azi mi-am scos de la congelator fasole frecata, asa ca dintr-asta voi manca la pranz si diseara, sper.
Calesc ceapa separat si pun peste ea...lipseste doar carnatul de casa....dar eu nu ma omor asa dupa el. si cu o salata verde.
Abia astept ziua de maine...cred ca numai aluaturi mananc...

o duminica frumoasa sa aveti fetelor.
la noi e soare, mult mai frumos ca ieri.

le cumparati ceva copiilor de 1 iunie?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici....

abia ma venit din parcul de distractii...a fost super s au dat copiii in toate nebuniile...asta a fost cadoul de 1 iunie

aseara am ramas fara curent...am sunat la renel si ne spus ca dupa 12 noaptea vom avea curent.....asa ca urcaram copiii in masina si i am dus la mamasi noi am plecat in oras,am mancat ceva si am intrat la filmproasta alegere ca nu ne a placut filmul deloc chiar daca era in 3D

Miha sanatate multa si ia ceva pt imunitate
Giova mi ai facut pofta de fasole.....nu stiu ce naiba am ca mi e foame non stop...tb sa ma mobilizez ca acu acu plec la mare si am niste suncute
Silvi daca tot e sarbatoarea mamelor la voi profita si distractie la maxim
Rali ma bucur sa te vad in zona...pupici la puii tai
Bumbii e ocupata deci,....ma bucur sa citesc ca sunt baietii bine
Marakinoooo scrie 2 vorbe macar sa stim ca sunteti ok

in seara asta avem musafiri...care raman mai multe zile ca vin cu fetita la un turneu de tenis..sa vezi balamuc in casa 4 adulti;2 de 13 ani si; 2 de 4 ani ...

Mergi la inceput

La multi ani mamelor daca tot se serbeaza in Franta va urez si voua, pe mine m-au aniversat baietii "discret" in familie. Adica eu am facut masa, curatenia de dinainte si de dupa ei au facut cafea bun si atat Am mai desfacut si o sampanie si gata asta a fost toata aniversarea .
Giova tare bine suna fasole frecata, na m avut la cutie si nic chef sa fieb azi as aca ma improvizat ceva mancare de legume care arata cam jalnic la final ca nu am pazit-o cum trebuie... asta e . Ti-ai luat cantar? Ce sa-i mai aiu lui Goe de 1 iunie nici vb eu nu ii mai iau nimic si asa primeste prea multe la ce podoaba e in ultima vreme o lasam balta ca nici nu stie de 1 iunie de aniversam noi ca facem 8 ani de casnicie si 10 de cand suntem impreuna ...Doamne ca as merita o medalie
Cosmina nasol cu crentul la ce film ati fost la Avatar? ca te aud cu 3D Marakina e ok o sa intre ea pe forum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

nu ca Avatar l am vazut mai demultse numea Infruntarea titanicilor ....tot cu tipul din avatar

Mergi la inceput