Gravidute si mamici de Constanta (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

mamacita-ma ajuta mult sa citesc ce ai scris, adica ca au fost si alte cazuri cu ceva kg in plus si placenta praevia operate in Cta,voi incerca sa obtin o programare la dr Tomescu cat mai repejor sa am si o a doua opinie inainte sa plec de nebuna la Bucuresti,eventual ma mai programez la 2-3 doctori inainte de a merge spre capitala,ca doar nu oi fii eu cel mai dificil caz pe care l-au avut pana acum,daca sunt.. atunci o sa ma vedeti la tv

22+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

curaj
placenta poate sa-si modifice pozitia
poate deja sa urcat si la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Raluca, daca nu ai peste 170 kg, cat duc paturile si mesele noastre de operatie, este ok; la 180 cam scartaie
Lulu, la multi ani!
aniska, banuiesc ca s-a produs EVENIMENTUL, asa incat felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

lenabum-multumesc ca-mi impartasesti experienta ta,sunt cam in aceeasi situatie cu kilogramele,dar nu am hipertensiune,nu am nicio boala sau simptom momentan,doar ceva stress...am avut o sangerare in luna a3a cand mi s-a gasit placenta asta praevia ,dar de fapt nu e totala e intr-o margine si mi s-a spus ca pot naste prematur,ca-mi pot pierde uterul sau chiar pot deceda...
mamacita-e bine de stiut orice despre sectia maternitate,ma bucur ca o sa ma tina paturile..acum sa-mi gasesc doctor
va pup fetelor

22+Thomas

Mergi la inceput

raluca imi pare bn ca prinzi curaj
dc mea nu vrea cezariana pt ca cele grase au probleme la recuperare,
dar daca placenta ramanea si la mine praevia imi facea
eu am nascut cu ea acum 12 ani normal dar sa-i dea dzeu sanatate mi-a facut nialgin si doar am impins, nu am simtit nicio durere
m-a taiat jos dar m-am recuperat f b
succes
am si 36 ani pe langa toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

buna fetelor ati vazut pe pro tv "romania te iubesc" reportajul cu UMAMI(monoglutamatul de sodiu)adica E621.
http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-umami-al-cincelea-gust-periculos-de-bun.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am mai upgradat un pic prima pagina. Cine doreshte modificari sau adaugiri sa zica.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

Mergi la inceput

merci pt trecerea in lista de gravidute

Mergi la inceput

nu mai este nimeni aici ?
v-ati mutat in alta parte?
+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna fetelor,vroiam sa va intrb...as vrea sa incep sa imi fac sucuri din legume si fructe...cine stie cele mai bune combinatii sa imi zica si mie

Mergi la inceput