Inca un caz (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Alina023, coafeza ta te priveste ca pe un om sau o sursa de venit? Nu le cereti ce nu pot da, sunt oameni, nu masini programate sa zambeasca. Psihologul te vede tot ca o sursa de venit, de pe urma ta traieste, croitorul la fel etc.
Ce vreau eu de la medici? Corectitudine, rabdare sa-mi explice, politete. Si cred ca ne vad in ambele variante, oameni si sursa de venit. Ce ceri tu e ideal intr-o lume ideala.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Coafeza, croitorul sau brutarul pot sa ma vada exclusiv ca pe o sursa de venit! Nu ma deranjeaza ...daca atitudinea, serviciile sau produsele nu ma satisfac, caut alti provideri.
La medici este cu totul altceva si sper ca vezi diferenta! O greseala facuta de un medic se poate corija sau nu! Si chiar daca se corijeaza, se face tot cu pretul sanatatii mele! Aici nu vreau sa fiu privita ca sursa de venit ci ca om. O viata care depinde de cunostintele, experienta, actiunile si atitudinea medicilor!

Da, de la medici am asteptari mari! Ei ar trebui sa fie responsabili pentru vietile pe care le au in maini! Ar trebui, dar nu toti sunt asa!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Hannen, am citit mesajul. Eu nu apar un sistem corupt. Nu stiu de ce ti-am dat impresia asta. Spun ca sa se inteleaga odata: nu generalizati pentru ca nu toti sunt la fel.
Dar nici nu le mai infundati buzunarele, noi dam la medic din obisnuinta, stiu cazuri cand erau speriate ca nu ia medicul (oare ce se intampla, nu vrea sa ma vindece etc) deci sunt situatii absurde deja.
Ei, am plecat din inutilitatea asta conversationala.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

pai se merge sa se puna afise in spitale cu "nu mai dati mita" ...care spital este al poporului si nu al vracilor...si uite cum vine elita si le da jos.
si nu in 2 spitale ci in 20 se intimpla asta. si sa nu generalizam....ca nu e bine. ..ba yo cred ca trebuie generalizat. si nu vad de ce sa tot ne ascundem dupa deget...care e problema? astia sint ei...asta e asa zisa elita

de 20 ani aceeasi tehnica rasuflata...hai sa nu discutam ca nu e bine...hai sa tacem...sa nu generalizam....sa nu-i suparam...ca ei au invatat...ce coate tocite au...ne pleaca elitele.....nu v-ati plictisit nene sa-i tot ingrasati ca pe niste tauri si ei sa nu faca nimic conform anului 2010? in ce tara civilizata "elita" traieste din ciubucuri..din bani negri...din furaciuni...asa intr-o promiscuitate totala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Lucrurile stau prost in sistemul sanitar pentru ca sunt inca in sistem comunist si etatist. Exista o singura casa de asigurari si anume aia a statului care ia banii si ii imparte dupa cum crede de cuviinta. De aici pleaca totul, inclusiv proasta gestionare la nivel de spitale.

Solutia este simpla: asigurarea de stat sa fie minimala si sa acopere doar chestii de urgenta maxima, iar in rest sa se dea drumul la asigurari de sanatate private.
In acest fel, in loc sa platesc 30% din venitul lunar pentru asigurari pe care nu le folosesc, voi plati sa zicem 1-2% sau o suma anume fixa si de restul de bani ma asigur eu unde vreau, multumesc frumos. La un salariu de 2000 lei sa zicem, platesc 600 lei lunar pentru asigurari de sanatate pe care nu le folosesc.
Ei bine, daca m-as asigura in sistem privat, de 200E pe luna as avea o asigurare foarte frumoasa, zic eu.si as putea sa o fac mai mare sau mai mica, dupa dorinta.
In acelasi timp, spitalele ar beneficia de parteneriat public-privat ceea ce le-ar ridica foarte mult calitatea, inclusiv a managerierii care nu ar mai fi controlata numai de statul-palma-barba-n-cot ci de firme de asigurari si institutii private care au simtul responsabilitatii foarte serios pentru ca altfel le dispare painea de la gura pe bune.

Astfel eu beneficiar as primi servicii de calitate, doctorul ar putea sa isi desfasoare activitatea in demnitate si toata lumea ar fi multumita. sigur, mai putin statul caruia i se reduce accesul la un sac de bani cu care face ce vrea, mai putin ce trebuie.

Pentru asta cred eu ca trebuie luptat.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Ioana, solutia ta ar fi echitabila pentru oamenii muncii, dar ar fi criminala pentru pensionari - care de fapt sunt beneficiarii majoritari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Desi a raspuns Guestus si pt. mine,repet si io ca papagalu poate,poate s`o intelege de ce generalizam.
Care este procentul de medici care nu primesc spaga,care te trateaza omeneste ,doctori care nu conditioneaza actul medical de spaga,doctori care nu sunt mici zei in sectiile sau spitalele lor,doctori care sunt constienti ca daca nu isi fac meseria asa cum trebuie pot fi trasi la raspundere,doctori care NU primesc nici renumita "atentie" de dupa operatie (atentie pe care o baga in buzunarul propriu),doctori care nu te indeamna sa fii dragut si cu "mina a doua " la operatie si cu anestezistul si cu asistentele ,in special asistenta sefa ,si cu infirmierele carora de nu le dai iti spun ca n-au lenjerii curate.Cum le dai,cum poc,apare ca prin minune lenjeria "curata".
cite intimplari de astea fericite ai auzit VS celor nefericite?
Cita lume se plinge de tot ce am enumerat eu mai sus si multe altele care mie nici nu`mi trec prin cap,si cita lume e multumita de sistemul medical romanesc?

Daca facem un calcul si intimplarile nefericite ies cu + iar celelalte ies cu - eu zic ca da,avem dreptul ,ba chiar obligatia sa ne plingem daca vrem sa obtinem ceva .Si mai cred ca nu se generalizeaza deloc,daca la acest calcul ne da cu - la satisfactii,multumiri,servicii de calitate ...etc chiar nu vad de ce ni se reproseaza ca generalizam.
Cind marea majoritate e asa,cind sistemul sanitar romanesc per total exact asa functioneaza,adica fara responsabilitate in primul rind ,cind doctorii au uitat sa fie oameni...am mai zis,cu o floare nu se face primavara si daca ne punem sperante in numarul infim de doctori care nu practica toate acestea nu facem altceva decit sa ignoram problema care nu se va rezolva de la sine.Din contra,se va perpetua n generatii de acum incolo.

Sunt si pacienti care dau ca asa-i mentalitatea ca tre` sa dai la doctor ceva.Dar cu niste legi aspre in care sa fie pedepsit si cel care ia si cel care da spaga eu cred ca putem trage sperante ca in citiva ani (mi-e frica sa zic zeci) o vom lua si noi pe drumul cel bun.
Orice invat are si dezvat .Asa cum s-au invatat sa dea ,aka sa siluiasca sarmanii doctori care nu vor si pace,asa se vor dezvata de prostul narav.
Ciuda mi-e ca mama mea n-ar da cu bucurie,nu-si permite sa le dea!Dar pina in ziua de azi nu a intilnit unul/una care sa nu astepte atentia!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Da , asta am spus si eu .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

adica ce ai spus tu? ..ai o gramada de retardate puturoase care nu isi fac treaba pt care sint platite si nimeni din jurul lor nu vede asta. deci nu 1 data sa o iei ca neglijenta si o simpla intimplare ci este un jeg generalizat si aprobat tacit de toti care muncesc acolo.
da aici problema e alta.....nimeni nu zice nimic de frica ....ca apoi asistenta vine si spune ca vraciul inghite bani...si ala tace si nu o deranjeaza...unul se completeaza pe altul perect. sint o echipa ...asistenta stie cit are seful tariful...seful stie tariful asistentei...e o intreprindere de muls bani.
este xio? ..elita tarii asta e

Spui cam multe si nu spui nimic.
Cred ca am ajuns la concluzia(tu mai tarziu , dar tot e bine) ca cei care stiu de jegul de sub pres si tac sunt vinovati.
NU stiu despre ce elita vorbesti tu , al mine in elita intra medicii plecati in tari defavorizate sa-i invete pe cei de acolo sa faca diverse reconstructii , medicii care opereaza cazuri la limita, aia care fac reconstructii etc etc etc.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput