Inca un caz (2)
Raspunsuri - Pagina 19
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Olina87
daca citesti nu din 2 in 3 |
poate cunosti vorba aia "rade ciob de oala sparta"
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
XIO spune:
Lali , la bioetica am facut noi studentii prezentarea iar dezbaterea de langa a fost foarte scurta : mita si foloasele necuvenite sunt ilegale, daca pacientul vrea sa dea bani trebuie sa faca o donatie pt. sectie/spital.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Olina87 spune:
draga mea, daca asta e tot ce poate intelighentia ta sa scoata, nu poci spune decat "chapeau"
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olina87 draga mea, daca asta e tot ce poate intelighentia ta sa scoata, nu poci spune decat "chapeau" |
Olina , replica asta e deja arhicunoscuta , de obicei apare atunci cand nu mai ai nimic de spus dar doresti o ulma intepatura. Pt. mine inseamna ca ai atins limita, ai ramas fara idei etc etc etc.
N-are nici o legatura cu ceva de pe aici , daramite cu ultimul mesaj pt. tine. dar mna
e ok
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Olina87 spune:
da, recunosc, mi-o fost lene sa caut emoticonu' ala cu "valiza si pa"; impertinenta alunga inteligenta
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Hannen, am fost si eu ca tot omul la iarba verde cu gratare, deci n-am putut sa-ti raspund. Dar, daca maica-ta si acum rabda injuraturile si comportamentul deplasat pe varii criterii, imi pare rau de ea. Imposibil sa nu gaseasca un alt medic, din ce oras e? In fine, discutia e sterila cat timp vom accepta cu capul plecat nazurile. Si mama ta contrbuie din plin la alimentarea imbecilitatii acelei femei. Sorry, ar fi bine daca i-ar spune: ia mai du-te-n... |
Ingrid,stai linistita ca eu n-am stat logata o zi si`o noapte ca sa astept raspunsul tau,oricum daca asteptam unul era o reactie la patania mamei cind a ales sa NU dea spaga,nu sa-mi povestesti ce-ai facut in weekend.
Da,pina la urma mama`i de vina .Aia care vin aici si zic ca nu exista asa ceva precum spaga,act medical conditionat de renumita spaga,tratament inuman...nu,aia n-au nicio vina ca ei vad totul roz .
Btw,io fusei cu telecabina pe munte si in loc de gratar ,am avut sushi .Fiecare dupa posibilitati ...
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
XIO spune:
Ariel, si in Tm cand a aparut 4D la un spital nu aveau voie sa il foloseasca decat medicii X Y si Z, ceilalti nu. Dar chestia asta cu gamma knifeul mi se pare incredibila.
Olina, cum spui tu cum spui tu. Ma mai intrebi inca o data de medicul cu Ferrari? sau altel intrebari la care am raspuns pe-aici , ca vad ca e in trend.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
Ingrid,stai linistita ca eu n-am stat logata o zi si`o noapte ca sa astept raspunsul tau,oricum daca asteptam unul era o reactie la patania mamei cind a ales sa NU dea spaga,nu sa-mi povestesti ce-ai facut in weekend. Da,pina la urma mama`i de vina .Aia care vin aici si zic ca nu exista asa ceva precum spaga,act medical conditionat de renumita spaga,tratament inuman...nu,aia n-au nicio vina ca ei vad totul roz . Btw,io fusei cu telecabina pe munte si in loc de gratar ,am avut sushi .Fiecare dupa posibilitati ... Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas ISLAM DENOUNCES TERRORISM I want to tell the world... a Story Occupation 101: Voice of the Silenced Majority The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson |
Am sarit mesajul cu nedatul spagii, ata ete. Mai gresim. Nu intentionat. Ce sa zic, foarte frumos ca n-a dat. Foarte etic. Si daca ma enervam, la fel faceam si eu. Acum se cauta aia ce sunt pensionati "pe caz de boala", cred ca medicii respectivi si-au schimbat intre timp felul de a privi lucrurile. Adica, sper. Pana la urma, maica-ta s-a pensionat la a doua comisie, nu toti sunt la fel.
Citeam undeva ca sunt doua aspecte foarte grave pe care n-ai voie sa le faci: sa presupui si sa generalizezi. Daca am scapa de astea doua metehne, am evita multe scandaluri inutile.
Ce posibilitati, acolosa un gratar mic...ai, ai, de ziceai iti trimiteam eu unul!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
hannen spune:
Da,s-a pensionat la a doua comisie,aka,aceasi doctorita careia de data asta i-a umflat buzunarele!Si cu ce s-a ales ?Aproape un an de zile de stress,nervi,drumuri ,cheltuieli inutile(in conditiile in care nu avea niciun venit) ca sa ce?Sa ajunga din nou la mana doctoritei respective si sa-i dea mult asteptata spaga ca s-i dea ceea ce i se cuvenea pe drept.
Daca noi care acuzam sistemul putred generalizam si presupunem,cei care il apara, ce fac,ei nu presupun si generalizeaza?
Ca sa nu mentionez ca eu nu presupun nimic,absolut nimic.Vorbesc din ceea ce cunosc ,din pataniile mamei mele.
In plus atit timp cit mai multa lume se plinge de tratamente proaste oferite pacientilor,de mita,de..de...de...de... ar trebui sa dea de gindit.De fapt nu "atita timp cit mai multa lume",e gresit zis,de fapt si daca o singura persoana s-ar plinge de..de..de... ar trebui sa dea de gindit si sa se ia masuri.
Mie mi se pare incredibil ca aparati sistemul si ii acuzati pe bolnavi si pe cei care zic ca exista mizerie ,multa,multa mizerie.
Cu o floare nu se face primavara,asadar daca tu nu ai dat sau nu ai intilnit un dr. care sa te trateze urit,pe tine sau pe copil asta nu inseamna ca totul e bine si frumos in romania.
Am tot zis ,astea sunt exceptiile,pe cind noi cei care ne otzaram aici am vrea sa le vedem regula.
acu nush ce-ti tuna cu gratarul ala, dar daca am nevoie imediat imi face jupinul,de fapt abia asteapta sa-i dau ok
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
lia popescu spune:
Mi se pare ca discutia asta a luat-o pe ulei de in , aluneca in cele mai neasteptate zone ale obscurului mintii umane, cum se intampla frecvent cu temele medicale.
Adica era vorba despre 2 femei care s-au infectat datorita folosirii materialelor/instrumentelor nesterile, asta la pagina 1, si iata ca dupa n pagini, subiectul a virat-o catre mita. Poate imi explica si mie cineva, ca au am mintea obosita de garda, care este legatura intre mita si infectie? Adica poate ca exista - mana necinstita care ia banul murdar, plin de microbi, transmite ulterior infectia tocmai victimei platitoare?!
Alta chestie pe care nu o inteleg este ce are sula cu prefectura? Adica medicul ala o fi stiut ca lucreaza cu materiale nesterile si a facut-o cu rea intentie? Sau era obligatia lui sa studieze la microscop chiureta inainte de a o folosi? Sa faca culturi din manusi ca sa vada ce germeni se dezvolta? Sa nu opereze pana nu sterilizeaza el cu mana lui toate instrumentele?
Cred ca prea multa lume care habar nu are cum functioneaza un spital isi da cu parerea ...
Si uite asa se ajunge la aceleasi frustrari ale acelorasi oameni...