Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
honeybaby spune:
Roxi - fata, nu esti mai grasa decat mine. Silvana are aceasi freza ca Maya, par doar in spate si laterale. Vb lu' Ella tu unde erai cand ai facuto ??
Ella- nu ma plang de lapte , ma plang de ale mele milke ca fac risipa. Sa se umfle si ele mai tare si sa tina acolo productia!
Pai acum cateva zile pun bebeluna la mufa trage de doua ori si se ineaca . Scapa obiecul si incepe laptele sa sara ( ca la un baietel care face pipi) peste tot. Eu incercat s-o pun pe bebeluna inapoi la san ea se ferea ca-i sarea lapte in nas , ochi ,gura, par si tot dadea din cap in disperare . uite asa ne-am facut amandoua baie in lapte. Pana am mufat-o eram si eu pe tricou, panlatoni si bebeluna pe body si pantaloni si perna si lejeria de pat numai lapte.
Normal ca a trebuie sa-i dau sa suga asa ca nu ma intelegem cu ea . Era "e-e-e" dupa laptic. si nu a fost ieri prima data cand patim asta .
Vladi - parca Floricica seamana cu Vladimir la ochi si nas.
Frumusel floricica , finut asa.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
ELLANIKO - Imi era dor de tine, dar, de, ai copil acuma, te dai mare!
Nu-i dau lu'bebe lapte mai vechi de o ora si, nu, nu alaptez, ca la cat suge saracu' n-ar avea ce.
Si ma voi opri cu sterilizatul cand bebe face o luna macar, ca acuma e transparent rau si nu ma pot abtine.
miria_cristina spune:
ROXANA - Hai, sa ma repet, ca sa vezi ca te-am vazut. Nu esti grasa, dar ai si tu babita pe creier ca si mine cu kg in plus.
Eu chiar daca am 1,70 tot rotofeie arat la 60kg, de exemplu.
Bine imi sade pe la 53-54kg, dar eu stiu cat voi putea sa slabesc si sa ma si mentin de data asta?!
atb spune:
Ellanik, din pacate nu te pot ajuta cu vaccinul BCG, zicea nasul meu ca s-a interesat, si in Ungaria nu se da vaccinul decat pe baza de reteta.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
miria_cristina spune:
ATB - Dar o reteta data de medic roman nu merge? Ar avea parafe si semnatura, deci ar fi legala teoretic.
cenia spune:
am vazut poze de vladimir si am ramas muta ce copchii frumosi are si nu ni-i arata sa se laude cu asa ochiosi.
roxana: la fel, super mama super copii. fata seamana cu tati! dar tu ai un aer atit de exotic. parca nu ai fi romanca! asa e matusa sotului meu, e dr stomatolog in anglia si toti zic ca se duc la dr. chinezoaica!
noi suntem bine, am luat enorm in greutate pt standardele noastre1,400 kg . avem 4 300kg. noaptea nu se mai trezeste, avem 5 saptamini.asa am laudat si fata cealalta si ciuciu dupa 5 luni, au aparut dintii de nici acum nu doirme noaptea! la 2 ani impliniti.
bebe Sophia doarme in cosu de masina. in patut rar. si in swing. asta e! avem nevoie de somn! am inca 2 cu care trebuie sa fiu treaza ziua, nu amce face.
am trecut printr-o depresie, zicea cineva ca se simte cafemeia de servici. si eu pe acolo.
cite kg mai am? of doar 19 kg. aveam 25 deci stau bine. am 1, 72 si 86 kg . am tinut regim, dar face fata caca moale, are fungus la funduet de atita roseata. am reteta pt nystatin dar nu se gaseste in farmacii. deci scriu cu o mina si cu una tin pompa.am scos 70 ml dupa masa gagicei. nu scot de obicei azi sotu a tinut-o si am dormit, dar a apelat la LP.
si aici ti se specifica sa nu hranesti cu laptele ramas in bibe, dezvolta bacterii datorita salivei transferate inapoi in bibe. mi se pare logic. ii mai dau (sau la copilu nr 2) DAR IMEDIAT DUPA, o ora maxim 4 ore la temeperatura camerei, max 25 C, asa scrie pe aici.
eu nu incalzesc apa nici macar un pic, am vazut aici ca asa fac o dau la temperatura camerei chiar daca ti se pare rece, e mai buna digestia. si mai usor cu bebe cind pleci de acasa, pui doar LP in apa si gata. cu laptele muls e mai complicat, il incalzesc "imersionat" in apa fierbinte 5 minute si ajunge la temperatura camerei.
nibi_niki spune:
Neata.Haideti la cafeluta fetelor.
ANCA sper ca esti ok,da??
Maria aseara a dat-o intr-un plans neconsolabil de nu stiam ce sa-i mai facem.Asa ca ne-am urcat in masina la 12.30 si am plecat la plimbare.Dupa 2 km a adormit.Am dat o tura prin oras,ne-am intors acasa pe la 1 si a dormit pana dimineata la 7.
Am mai pus si noi cateva poze de la plimbarica de 1 mai.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
nibi_niki spune:
foarte tare
http://www.youtube.com/watch?v=OCuuuv2DwG4&feature=related
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
GabyHila spune:
Nibi prind eu prima cafeaua!
Si a mea adoarme in masina! eu sunt multumita cand ii gasesc modalitatea de adormire! Sunt invidioasa rau pe plaja aia si pe aerosolii care ii inhaleaza fata ta si a lui Asteropi!
Am zis ca dupa botez ma duc la mare! de abia astept! ma duc la Mangalia la o prietena sua la Eforie Nord cu mama! Tot sper ca poate prind si eu o tura din aia de masaj la vreunul din centrele de acolo! M-a mai lasat durerea aia crunta de spate din primele 2 luni! Ma dor genunchii in schimb de la atata greutate!
Roxana am vazut pozele si cu tine si cu Silvana! Fata este picatura din Leo si Ivan la fel! Este o poza in schimb care o puneai pe mess cu Ivan in care zici ca esti tu slaba rau si de fapt e Ivan!!
Stokkele ma da pe spate dar lasa ca pun poza si cu terenul meu accidentat de pe strada:)) bietul Stokke:)
Ella am zis draga ca fac lista pt fi`mea!! Sa aiba de unde sa aleaga!
Miria ai gasit biberoane? Nu iti fa griji cu microundele. Eu nu am pentru ca nu vrea sotul, nu ca nu vreau eu.
La mine e ca la nebuni. S-a infundat nu stiu ce sifon de canalizare si nu mai pot spala nici la chiuveta nici la masina de rufe. Macar la baie e ok.
Am o lista intreaga de lucruri de facut astazi si nu stiu de unde sa ma apuc. Horror.!!
Parca vad ca la momentul cand vreau sa plec chitaitorul se trezeste!
Hai va pup pe boticurile mirosind a laptic!
Evamika am vazut pozele cu fetita ta! Frumusica foc!
vladimirescu spune:
Evamika, da, tre' sa-ti dau mielul! E asa cum a identificat d-na detectiva Dayanara (fata asta are talente de spion international, zau, stiu eu ce zic... :)), m-a prostit aia cu "luna2" la sfirsit :)) Toanta de mine, ca doar nickul tau e clar, cu "Eva" la inceput... mda, asa merge mintea mea acum...
Dayanara, nu mai bea ceai diuretic, ala nu te slabeste, ci scoate doar apa din tine - pe cintar se vad kg in minus dar de fapt grasimica e la locul ei :)) Ai rabdare un pic, slabeste usor, ca zau nu ai mult de dat jos, nu mai fi asa disperata
Multumesc mai fetelor de complimentele pt baietii mei !! Eu ma uit l apozele voastre dar nu comentez nimic de felul meu ca de regula sint invidioasa ca bebeii vostri-s mai frumosi ca al meu... vorbesc serios !