Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VLADI - Multumesc de informatii!Si eu ma gandisem sa renunt la sterilizare, ca doar nu mai foloseste altcineva bibicurile lui, dar cand il vad asa mic parca nu ma indur sa nu le innebunesc cu toate inventiile de pe piata, ca sa omor coropisnitele.

Eu folosesc un detergent de la Amway si cred ca este suficient de bun pentru bebe. Mai am si solutia de la Chicco si azi am cumparat biberoane din sticla sa le pot steriliza in microunde.

Imi voi satisface nebunia timp de o luna ca sa am impresia ca bebe e destul de mare si rezistent fara sterilizari si alte frecusuri si dupa renunt.

Am impresia ca la Dami am exagerat, iar acuma are un teren alergic de toata frumusetea.

Atatea am citit despre BPA Free de il vedeam deja pe bebe contaminat.
Adevarul e ca, de unde sa stiu ca exista si asa ceva...na, am vrut sterilizator pentru microunde sa-mi fac viata mai usoara!!!

Am mai si incalzit in microunde laptele direct in biberon la inceput de cateva ori!!

Sunt o ignoranta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABY - Daca as stii sa crosetez, as face si eu un patratel, ca sa particip!
Dar eu "nu facui armata" si, deci, spre rusinea mea si un nasture in cos greu. Bine, nici nu-mi place, asta-i realitatea, dar pentru un gest de caritate s-ar merita sa invat sa crosetez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Nici eu nu stiu da rog eu 0pe careva. Hai fetelor, ne mobilizam? trimitem 50 de patratele?? pleaseeeee... ma gandesc ca sunt putini copiii care au norocul alor nostrii la caldura, apa calda curenta si etc...

Hai, fac eu campania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

please help: adresa noastra comuna de pe gmail? parola o mai tin minte, dar nu si userul, ceva cu sclipiciosi... tot gresesc... vreau sa urc si eu citeva poze cu Floricica, in sfirsit :)

Mergi la inceput

sclipiciosi2010

Miria eu am Tommee TiPPEE si sunt BPA FREE.
Eu nu am microunde in casa..

Mergi la inceput

oops! am gasit pe prima pagina, era sclipicosi2010, tineam eu bine minte... dar ne-a disparut pagina pe picassa, cica nu gaseste!!
ce sa fac, unde sa pun poze si eu?

Mergi la inceput

VLadi te mobilizezi sa crosetezi un patrat? sau rogi pe una din bone??

Mergi la inceput

GabyHila: Madam', mai bine imi dai un link la un album sa pun si eu poze in loc sa faci misto de mine :))
Eu sint pentru actiuni eficiente: prefer sa fac fund-raising pt o asociatie si sa string bani mai multi, care sa conteze... sau donez eu si ii conving pe cunoscuti sa doneze si ei. Asta cu crosetatul e draguta, dar mi se pare f ineficienta, zau, mai multa costa transportul decit "donatia"... In timpul in care as croseta eu un patratel mai bine dau o consultanta ceva si cistig bani mai multi pe care sa-i donez :))
Don't worry, am zis ca sint o fire pragmatica, nu? :)

Astept de la cineva un link sau indicatie unde sa pun poze, ca altfel mai trec 2 luni pina ma mobilizez sa pun ceva...

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/home uite aici te loghezi !!! bine dnan pragmatica, zi-mi cum si pentru ce ne mobilizam sa facem ceva bun pt altii bebei napastuiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Vladi asta e link-ul
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010
nu stiu dc asta vroiai

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EvaIoanaLuna2#

Mergi la inceput