Pufuleti ian-feb 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, daca stiti pe cineva care are nevoie de oxitocina, am ramas cu 5 filoe. Am incercat sa scriu dupa ce m-am intors din spital, dar n-am reusit sa termin mesajul inceput.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan
http://family.webshots.com/album/577502611EbNEgV

cat am intrebat de oxitocina ta atunci!!!!!
n-ai mai raspuns...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Ca niciodata dupa baie jiji nu pik lat.l-am luat sa suga in btatze k sogea intins langa mine si dupa el era laptopul dechis si jiji 2 guri...se intorce 1 min la laptop. am inchis laptopul...iar el a pus mana pe el si a inceput....hm...

fetili....in primele 3 luni jiji a luat cate 1 kg.....in luna 4 doar 800...asta asa pe stomacul gol golutz. e bine? el nu face cute de grasime e mai atletic...musculos...ce ziceti...tre sa-mi fac griji?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

noooo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Noi si azi am stat mai mult afara. Profit de zilele astea sa stam la aer ca acum vine canicula si nu o sa stiu pe unde sa ma ascund de caldura. Eu l-am imbracat pe Sebi cu body fara maneci, bluzita, pantaloni de panza subtire, sosete si palarie de soare(furata de la Sara). Mie mi s-a parut f. cald dar in parc se cam uitau lung parintii la fii-mea ca era singura in tricou cu maneca scurta, pantaloni 3/4, si sandale fara sosete.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Oare ce face gargariztul la SPA acum?
Imi curg dupa un masaj la spate. Enjoy cristies!

Tomaca simpatic tare bebe Tudor.

Mirela fericita de Mara Ioana

AI ZIS MASAJ?????
TRE SA RECUNOS CU ....am vz k a mai zis cineva asta ...K DACA AR FI SA ALEG INTRE O PARTIDA DE SEX SI UN MASAJ...AS ALEGE MASAJULLLLL.....Of spatele meu

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

subscriu..
si eu asa lege la fel fara sa clipesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

eu bantui pe aici la ora asta pentru ca mi-a adormit puiul dupa ce m-a vlaguit....puseu de crestere se pare.....
ceva nostim. azi am vorbit la biserica pentru botez, stabilit pe 19 iunie, fix cand face asta mic 5 luni...si spune dascalul, printre altele, ca nasii ar fi bine sa stie sa citeasca Crezul....
iar sticla de vin sa fie musai Lacrima lui Ovidiu de 5 ani.......

mama lui STEFAN

da, din pacate unii nici sa-l citeasca nu se descurca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, daca stiti pe cineva care are nevoie de oxitocina, am ramas cu 5 filoe. Am incercat sa scriu dupa ce m-am intors din spital, dar n-am reusit sa termin mesajul inceput.

cat am intrebat de oxitocina ta atunci!!!!!
n-ai mai raspuns...
Sorry. M-a prins SorinaF si i-am dat 5 chiar cand am ajuns acasa. Dupa aceea a fost mai greu sa intru pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

of, la noi s-a repetat "criza de plans", de data asta am reactionat toata lumea calm, nu ne-am impacientat, n-am dat din colt in colt cum am facut data trecuta ca nu stiam incotro s-o apucam, l-am infasat asa urlacios cum era si l-am pus in carut si i-am vorbit multe si nevrute intr-un ritm halucintant chiar si pentru mine care am nevoie de timp ca sa scot ceva pe gura... l-am linistit in mai putin de 5 min... o sa-i placa vorbaretzele... o sa-i placa sau o sa-l dezarmeze complet... in tot cazul una vorbareata o sa-l faca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

A folosit cineva la botez un fotograf profi? Mi-ar placea sa-i fac lui Tudor un album frumusel artistic. Stiu ca se poarta pe la nunti, dar cred ca merge si la botez. Cam cat ar costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

am intrat doar sa va urez noapte buna.io sunt franta...o sa recuperez maine ce si cum inainte sa ne duca tati pe deal

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:

Ca niciodata dupa baie jiji nu pik lat.l-am luat sa suga in btatze k sogea intins langa mine si dupa el era laptopul dechis si jiji 2 guri...se intorce 1 min la laptop. am inchis laptopul...iar el a pus mana pe el si a inceput....hm...

fetili....in primele 3 luni jiji a luat cate 1 kg.....in luna 4 doar 800...asta asa pe stomacul gol golutz. e bine? el nu face cute de grasime e mai atletic...musculos...ce ziceti...tre sa-mi fac griji?

poze

CE GRIJI MAMA, E CAT PATRIOTICUL!!!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput