Pufuleti ian-feb 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Ca niciodata dupa baie jiji nu pik lat.l-am luat sa suga in btatze k sogea intins langa mine si dupa el era laptopul dechis si jiji 2 guri...se intorce 1 min la laptop. am inchis laptopul...iar el a pus mana pe el si a inceput....hm...

fetili....in primele 3 luni jiji a luat cate 1 kg.....in luna 4 doar 800...asta asa pe stomacul gol golutz. e bine? el nu face cute de grasime e mai atletic...musculos...ce ziceti...tre sa-mi fac griji?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Eu zic ca nu.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

barbat'miu a plecat fara bani de-acasa si eu l-am sunat sa-mi aduca ceva de mancare. a dat tot ce avea pe papa si nu mai are bani de taxi. vine pe jos rad de el o saptamana...ca nu-i genul..

vezi....e un lucru minor dar o dovada ca te iube,,,pt ca nu e genul putea sa-ti zica sa mai cauti in frigi k nu are bani de taxi...dar...

cu fobia ta..jiji mare la fel....din cauza asata in loc de ap cu 2 camere intr-un bloc inalt...am aj sa iau o gars la parter in bloc k 4...

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:

Ca niciodata dupa baie jiji nu pik lat.l-am luat sa suga in btatze k sogea intins langa mine si dupa el era laptopul dechis si jiji 2 guri...se intorce 1 min la laptop. am inchis laptopul...iar el a pus mana pe el si a inceput....hm...

fetili....in primele 3 luni jiji a luat cate 1 kg.....in luna 4 doar 800...asta asa pe stomacul gol golutz. e bine? el nu face cute de grasime e mai atletic...musculos...ce ziceti...tre sa-mi fac griji?

poze

aceeasi chestie ma framanta si pe mine, ca in ultima luna a luat doar vreo 700 de g, fata de peste un kg in primele 3 luni. si stefan e atletic, nu prea are cute, ma tot intreaba maica-mea daca nu a facut colacei, ca eu am fost tare la capitolul asta. eu zic sa nu-ti faci griji, te rog!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Oare ce face gargariztul la SPA acum?
Imi curg dupa un masaj la spate. Enjoy cristies!

Tomaca simpatic tare bebe Tudor.

Mirela fericita de Mara Ioana

AI ZIS MASAJ?????
TRE SA RECUNOS CU ....am vz k a mai zis cineva asta ...K DACA AR FI SA ALEG INTRE O PARTIDA DE SEX SI UN MASAJ...AS ALEGE MASAJULLLLL.....Of spatele meu

poze

Mergi la inceput

lorex, butoiul nu a putut sa se bucure prea mult de mine, oricum am bagat doar degetul
daaaaa...masaaaj......sper sa nu sune aiurea ce-o sa zic, dar daca as avea bani as pune o thailandeza mica sa se urce pe spatele meu si sa ma maseze la greu....apoi pt incheiere as vrea un masaj la talpi....eh, vise....

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:

poze

aceeasi chestie ma framanta si pe mine, ca in ultima luna a luat doar vreo 700 de g, fata de peste un kg in primele 3 luni. si stefan e atletic, nu prea are cute, ma tot intreaba maica-mea daca nu a facut colacei, ca eu am fost tare la capitolul asta. eu zic sa nu-ti faci griji, te rog!

mama lui STEFAN

am citit in mama si copilul ca in primele 3 luni tre sa dubleze greutatea apoi cate 5-600 in luna 4-5 si apoi 1 kg in 7-8-9 la un loc...park asa...

poze

Mergi la inceput

decenuela, eu stiu ca la 4 luni ar trebui sa aiba dublul greutatii de la nastere, apoi incep sa ia mai putin pe luna, ca la un an sa ajunga la triplul greutatii.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

fetili eu ma retrag in depou.
jiji e aproape adormit...si tre sa ma culc imediat k nu stiu cand da trezirea si dupa aia....tine-te bine..

va doresc o seara frumoasa si va astept dimi k cofe fierbinte..

poze

Mergi la inceput

eu bantui pe aici la ora asta pentru ca mi-a adormit puiul dupa ce m-a vlaguit....puseu de crestere se pare.....
ceva nostim. azi am vorbit la biserica pentru botez, stabilit pe 19 iunie, fix cand face asta mic 5 luni...si spune dascalul, printre altele, ca nasii ar fi bine sa stie sa citeasca Crezul....
iar sticla de vin sa fie musai Lacrima lui Ovidiu de 5 ani.......

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Vad ca va faceti griji ca puii si-au incetinit ritmul de crestere. E normal. De la 4 la 5 luni iau 600 g, apoi pana la 7 luni cate 500g si apoi pana la 1 an si jumatate 250g pe luna. Nu trebuie sa isi dubleze greutatea la 4 luni ci sa fi crescut in greutate cu circa 3 kg fata de momentul nasterii.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput