Pufuleti ian-feb 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

dastefa imi pare bine ca sunteti bine sanatoase.
catalutza 81 asteptam vesti de bine despre sotul tau.
si acu am citit si am vazut ca nu daduse nimeni cafeaua! asa ca dau cafeaua caldaaaaaaaaa

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

liniste pe aici. care la gratar, care la padure care la spa.
o duminica faina sa aveti

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Hello! 1 mai... au trecut 5 luni!!!

CAND AU TRECUT 5 LUNI?

Bineinteles ca facem cinste cu mici si bere cu care m-am imbuibat azi!!!

La multi ani bebeilor sarbatoriti azi, nu ii stiu pe toti, dar nominalizam prietenul Luca, ce degete gustoase are!
si bobitza Iuria, fetita frumoasa, moldoveanca de-a noastra!

azi am fost matinali, abia l-am trezit pe tudorica, am fost in Dragonul rosu, i-am luat saltea pt patutul nostru 70x110, nu am gasit in alta parte si cand am luat patutul, la inceput... bugetul era daramat.

I-am luat un set de sosete frumoase, 20 de lei - 12 perechi, f bune.

ca haine, preturile sunt mari... raportand la calitate. pe un set de bluza f frumoasa din bumbac si pantalonasi scurti f smecheri, am dat la Kiabi 44 lei, si in dragon era 50 lei, o calitate mai joasa, culori mai chinezesti.
alte preturi: sandalutze 35 lei, sapcutze 8 lei, tricou 15 lei... mi s-au parut scumpe si uratele in comparatie ce e prin oras. ce e frumos e scump.

tudor iar a stat toata ziua pe afara, o sa fie un usarnic, sa nu am pretentii sa stea pe acasa.

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

La multi ani primul nascut! Stam cu ochii pe voi ca sa stim cand si noi primii dintisori, primul "mama", samd
Hainutele sa le purtati sanatosei!

buna DIMINEATAAAA!!!

ACUM S=A TREZIT, a dormit auper pe noua lui salteluta relaxa

de primul dinte inca nu pot zice, parca haircut il are deja!

primul mama a fost pe 20 martie. de atunci zice o data la 2 zile MAM, MAMA, AMA... cel mai des MAM, ieri ma striga practic... cred ca se crede undeva in sua, uk.."MUM"

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

offff mah fetelor, v-am zis ca baiatul meu a plecat la vama cu motorul. nu i-a dat unul prioritate in Constanta si a intrat in el. M-a sunat ca e bine, merge la spital sa ii faca analizele de rutina, motorul praf si el cu moralu' la pamant. Cica a cazut pe parbrizul aluia si il cam doare mana... nu pot sa imi revin, neam somn in noaptea asta...m-a trezit instant...va tin la curent.

Catalutza mami de Irina

poze Irina

of,doamne!multa sanatate sa aibe!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

offff mah fetelor, v-am zis ca baiatul meu a plecat la vama cu motorul. nu i-a dat unul prioritate in Constanta si a intrat in el. M-a sunat ca e bine, merge la spital sa ii faca analizele de rutina, motorul praf si el cu moralu' la pamant. Cica a cazut pe parbrizul aluia si il cam doare mana... nu pot sa imi revin, neam somn in noaptea asta...m-a trezit instant...va tin la curent.

Catalutza mami de Irina

poze Irina

doamne!!! MI S-A FACUT PIELEA DE GAINA!!!

Doamne ajuta!!

Oooooooooooof, asta va trebuia acum. Motorul era asigurat?

Cum e mana, alte zgarieturi? cu ce se intoarce?

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

andre_lina legat de petele celui mic. Ma gandesc sa nu fie iritatie de la scutec. Si Simon a mai avut asa dar in 2 zile i-au trecut...vezi si tu poate ii trece...il mai lasi la aer...

Eu am incercat la Simon sa folosesc lapte matern pentru a-i curata nasul si ochii. Am citit ca este foarte bun pentru ochi urechi si nas. La ochisori incearca sa ii cureti cu laptic de la tine daca alaptezi.

pupici

Simon 04.02.2010
Petra 11.06.2006

Amiss

amiss, se pare ca pata asta ba apare ba dispare. Stand in curte, il schimb in carucior, si s-ar vedea clar la lumina zilei... insa nu se vedea nimic ieri. seara insa era acolo, la lumina de bec.
acum o urmaresc, sunt cu ochii cat cepele pe ea.

De 4 zile dau cu tobrez de 2 x pe zi, cu ceai de musetel, si deja se vede schimbarea! e mult mai bine, tin tratamentul 7 zile.

Toti in jur ma imping sa merg la medic luni, dar eu vad clar ameliorarea... nu imi place sa merg de gura lor. trebuie sa simt eu. La controlul general de pe 23 aprilie l-a intors pe toate partile, ascultat inima, plaman, tot, era ok flacaul.
De mers as merge la Stancu de care am gasit pe net ca e f bun, dar tb sa mai gugalesc un nr de tel, adresa ceva, ca info ce gasisem erau vechi..

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

din restante:

Crid.d, legat de oftat si tresarit... tudor are unele crize de plans, in deplasare de regula, urla, eu zic ca e durerea de dinti, nu stiu...dupa care ofteaza si tresare ritmic, are spasme si e suparat rau... ti-a explicat amiss ca e de la durere puternica, sunt de acord.

mikky, multzam de raspuns pt ochisor.

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

fetele baiatul meu e bine, sperietura mai mare, vine azi acasa. De abia astept sa il controlez eu pe toate partile. Motorul e praf nu mai poate fi reparat, avem oricum full casco, asa ca luam unul nou. Desi zice ca nu prea ii mai trebuie , inteleg, da io????

Irina a facut noapte aproape alba, s-a trezit super des sa manance iar acum nu mai doarme de la 6.30 desi urla de somn nu poate adormi.

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

neata fetele...multumim de cafea myky
pt scoame,cristies a folosit mustela pt scoame,iar alexutzzza un preparat de farmacie cu acid salicilic,parca... gasesti fotografia retetei pe mailul comun...fetele au mai folosit cu succes si apa de taratze ;lui fiimiu i-au trecut inexplicabil,fara sa schimb nimic
myky,andre_lina,bubu,ayanna,xela ma bucur ca v-ati distrat asa bine
amiss ce pui frumosi ai! sa-ti traiasca!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

fetele baiatul meu e bine, sperietura mai mare, vine azi acasa. De abia astept sa il controlez eu pe toate partile. Motorul e praf nu mai poate fi reparat, avem oricum full casco, asa ca luam unul nou. Desi zice ca nu prea ii mai trebuie , inteleg, da io????

Irina a facut noapte aproape alba, s-a trezit super des sa manance iar acum nu mai doarme de la 6.30 desi urla de somn nu poate adormi.

Catalutza mami de Irina

poze Irina

bine ca este el ok...
irina cred ca a simtit starea ta de neliniste[fireasca,de altfel,in conditiile respective]...multi sa o ajute sa adoarma...

asa creste Alex

Mergi la inceput