Pufuleti ian-feb 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
Andre_lina spune:
Hello! 1 mai... au trecut 5 luni!!!
CAND AU TRECUT 5 LUNI?
Bineinteles ca facem cinste cu mici si bere cu care m-am imbuibat azi!!!
La multi ani bebeilor sarbatoriti azi, nu ii stiu pe toti, dar nominalizam prietenul Luca, ce degete gustoase are!
si bobitza Iuria, fetita frumoasa, moldoveanca de-a noastra!
azi am fost matinali, abia l-am trezit pe tudorica, am fost in Dragonul rosu, i-am luat saltea pt patutul nostru 70x110, nu am gasit in alta parte si cand am luat patutul, la inceput... bugetul era daramat.
I-am luat un set de sosete frumoase, 20 de lei - 12 perechi, f bune.
ca haine, preturile sunt mari... raportand la calitate. pe un set de bluza f frumoasa din bumbac si pantalonasi scurti f smecheri, am dat la Kiabi 44 lei, si in dragon era 50 lei, o calitate mai joasa, culori mai chinezesti.
alte preturi: sandalutze 35 lei, sapcutze 8 lei, tricou 15 lei... mi s-au parut scumpe si uratele in comparatie ce e prin oras. ce e frumos e scump.
tudor iar a stat toata ziua pe afara, o sa fie un usarnic, sa nu am pretentii sa stea pe acasa.
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
sper ca ati petrecut frumos... peste o saptamana ne vedem, eu am emotii deja, abia astept...hehehehe!!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
si eu sunt adepta sacului de dormit pt copii si a suportului din vanita felicitari lui caius pt cumintenie cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Am probat suportul de baie, nu-i place deocamdata, a stat toata baita serios si cu frica sa nu intre la apa, sa nu se rastoarne... l-am luat apoi pe maini si s-a mai destins un pic... chiar! la inceputurile baitelor noastre cand nu avea suficienta incredere in mine ca-l tin bine si nu-l scap, ma apuca de lantisorul de la gat cand simtea ca-si pierde echilibrul, treptat i-am castigat "increderea" si a devenit relaxat in baita, acum cu noul suport parca ii este frica si ma mir de instinctele lui atat de dezvoltate, se vede ca bebelusii le au cu apa... in 2-3 zile sper sa se obisnuiasca cu suportul, ca ma durea spatele si nu-mi era deloc comod sa stau aplecata tinandu-l de cap si sa-l si spal cu maina libera... acum ne putem si juca... sotul zicea sa intru si eu cu el in cada sa ne jucam amandoi, din cate stiu eu nu e recomandat... si totusi as putea-o face cu ceva precautii, acestea fiind care?
cum sunt colaceii vostri?
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina Hello! 1 mai... au trecut 5 luni!!! CAND AU TRECUT 5 LUNI? Bineinteles ca facem cinste cu mici si bere cu care m-am imbuibat azi!!! La multi ani bebeilor sarbatoriti azi, nu ii stiu pe toti, dar nominalizam prietenul Luca, ce degete gustoase are! si bobitza Iuria, fetita frumoasa, moldoveanca de-a noastra! azi am fost matinali, abia l-am trezit pe tudorica, am fost in Dragonul rosu, i-am luat saltea pt patutul nostru 70x110, nu am gasit in alta parte si cand am luat patutul, la inceput... bugetul era daramat. I-am luat un set de sosete frumoase, 20 de lei - 12 perechi, f bune. ca haine, preturile sunt mari... raportand la calitate. pe un set de bluza f frumoasa din bumbac si pantalonasi scurti f smecheri, am dat la Kiabi 44 lei, si in dragon era 50 lei, o calitate mai joasa, culori mai chinezesti. alte preturi: sandalutze 35 lei, sapcutze 8 lei, tricou 15 lei... mi s-au parut scumpe si uratele in comparatie ce e prin oras. ce e frumos e scump. tudor iar a stat toata ziua pe afara, o sa fie un usarnic, sa nu am pretentii sa stea pe acasa. ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
La multi ani primul nascut! Stam cu ochii pe voi ca sa stim cand si noi primii dintisori, primul "mama", samd
Hainutele sa le purtati sanatosei!
catalutza81 spune:
offff mah fetelor, v-am zis ca baiatul meu a plecat la vama cu motorul. nu i-a dat unul prioritate in Constanta si a intrat in el. M-a sunat ca e bine, merge la spital sa ii faca analizele de rutina, motorul praf si el cu moralu' la pamant. Cica a cazut pe parbrizul aluia si il cam doare mana... nu pot sa imi revin, neam somn in noaptea asta...m-a trezit instant...va tin la curent.
Catalutza mami de Irina
poze Irina
catalutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Catalutza ai PM! Mirela fericita de Mara Ioana |
Si tu acum! Multumesc mult inca o data!
Catalutza mami de Irina
poze Irina
bubu_bu spune:
la multe lunite sarbatoritilor!sa fiti sanatosi si voiosi
sper ca ati petrecut frumos azinoi am fost la rau in 3grozav si dupa la nasi la curtepapat buuun acum am facut baita si somn!ma crede-ti ca nu a dormit azi decat vreo 30 min cumulat....nu imi vine sa cred...si am prins si bronz frumos
catalutza doamne ajuta ca nu e nimic grav...doamne doamne....sper sa te linistestisa ne dai de veste ca e totul ok cu sotul
ma duc la dus ca a luat raul tot suflu din mine azi...is o carpa
poze
amiss_zip spune:
catalutza of! Sa dea Domnu sa fie el sanatos ca motorul...numai bine ...isi va lua unul nou
cris.d imi pare rau ca te rontaie asa marunt bebe dar parca imi povestesti de Simon. Nu mereu, dar de cele mai mult ori, can il pun la san, prinde sanul, trage o data si apoi se contorsioneaza si se da pe spate si urla, apoi iar cauta sanul, il ia nervos, si iar se trage pe spate si urla, apoi iar il cauta cu nervi il prinde, trage nitzel si iar se enerveaza si se trage pe spate etc.... Si eu am impresia ca nu am lapte. Dar lapte este, nu asa cat sa umplu biberoane dar am. Si atunci imi dau seama ca el clar are o problema de burtica si nu ca i-ar fi foame. Il iau de la san, ma plimb cu el, il bat pe spate sa iasa aerul, il astept sa faca parturi etc...
Cand totusi ii este foame, suge. Problema este ca suge tzocaind. Si din cauza asta se umple de aer. Inghite cu foarte mult aer si e terminat apoi. Este foarte agitat intre supturi de ai spune ca nu s-a saturat si ca ii este iar foame dar de fapt in doare burtica...
Legat de respiratul cu sughituri si oftaturi da, asa se intampla cand a avut o crampa puternica si a plans din toti rarunchii. Noi la Petra am patit asa...dar mai rau chiar de am fost la urgenta cu ea. I s-a oprit respiratia pentru cateva secunde bune si ea avea ochii mari deschisi si se vedea clar ca e ingrozita si nu poate respira. Cand si-a revenit a plans foarte tare si apoi a avut aceste sughit-uri etc...Normal ca la spital radea si nu mai avea nimic... O crampa foarte puternica.
andre_lina legat de petele celui mic. Ma gandesc sa nu fie iritatie de la scutec. Si Simon a mai avut asa dar in 2 zile i-au trecut...vezi si tu poate ii trece...il mai lasi la aer...
Eu am incercat la Simon sa folosesc lapte matern pentru a-i curata nasul si ochii. Am citit ca este foarte bun pentru ochi urechi si nas. La ochisori incearca sa ii cureti cu laptic de la tine daca alaptezi.
pupici
Simon 04.02.2010
Petra 11.06.2006