Prietene la bine si la greu - 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

nu stiu daca am uitat ceva sau pe cineva, este independent de mine caci iar mi-e somn - refrenul zilei - si azi am zis ca mai dam o raita ca si ieri, asa ca sper la ceva somn abia maine...

ah, vroiam sa zic multumesc pentru raspunsurile cu cantaritul mancarii... eu (am mai zis si ma repet ca un vinil zgariat) nu am cantar si nu planuiesc sa cumpar (numai asta nu lipseste din multimea de lucruri de prin casa ), vroiam doar sa-mi fac o idee... cred ca voi ramane la masuratul in mililitri... si cel ochiometric (de genul, azi a mancat mai mult ca ieri ).

va doresc o zi muncitoreasca plina de voie buna
O sa-mi fac curaj sa pun si poze ca n-am mai pus de mult, poate maine sau poate intr-o zi cu ploaie... deja simt cum mi se scurge timpul printre degete, cu curatatul marului etc (si inca n-am inceput sa fac cei 10 ml de supa indicati de doctor ).
Oricum, pentru a salva inca 10 minute de timp, am trecut ieri prin Ikea si am luat bavetele de plastic (refolosibile) ca vad ca marul pateaza... nici nu vreau sa ma gandesc la morcovi si spanac

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatzaaaa...servesc repede placinta si plecam la gratarel pe dealuri

na_bo, ralu_seby, Lidiutza, Crissa, mariaandeai, tina, ionela Sabina va multumeste de aprecieri

Dymo da' ce sa fac eu la pozele alea ca sa le poti vedea? ca doar nu e privat albumul, e public...nu pot sa-mi dau seama ...incearca sa te loghezi pe fulgusori poate merge

Andre chiar ca-i frumoasa povestea prietenei tale...m-am emotionat...

Dymomo saru'mana de pont...o sa caut lass baby la Carrefour saptamana viitoare... si cu ocazia asta ii multumesc frumos de intentie lui Mitzi...pupa mama fetele

licuriciule cu amenintari de'astea nu faci nimic ...eu zic sa aplici si chiar sa vii ca de cand te-astept

Lavi lasa mama ca poarta noroc tot kk ala de Raresel dragutel

na ca m-a luminat si pe mine Monis care-i trancaneala aia de fapt

Dozz bine-ai venit ...Ana nu e micuta , Sabina avea 6 500 g la 5 luni si era in grafic ...acum e o mancacioasa si abia astept controlul de 6 luni sa vad cat a luat in greutate

iote Licurici ca nu's singura care are imaginatia bogata...ma aseman bine cu Lumi ...pup fetele...cred ca Annabele a fost delicioasa gangurind la catel si la fantana ...sa vezi tu ce ti-o strang eu tare in brate cand ne vedem

Lauradi mi-ai adus aminte ca si datorita voua o cheama pe fetita mea Sabina ... si mi-am mai adus aminte cum vota RamoC cu toate mainile pt celalalt nume ...oricum Ramo, te pup si iti promit ca daca urmatorul copil e tot fetita o s-o numesc Alma

Doris si Smaranditza felicitari pt mama...si eu abia astept, cred ca ma topesc toata daca o aud

Miany

Lalu bine ca nu a fost nimic grav ca ma luase cu ameteala...ma gandeam iar?!!!! ...sanatate multa Arianei ...ai fost tare cu mulsul vacii (ps:da, saptamana viitoare vin la Iasi, abia astept sa va vad )

Coque ce mesaj sublim a scris Mateiutzu' , mai ceva ca mami

....sper ca mi-am facut temele macar de'un 7-8 acolo...ma trage sotul de maneca si scriu cu'o mana

am plecat la grataaaaaarrr ...pup fetele

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sa ma bag si eu in seama..buna..pranzul...nu am nimic special de zis decat vroiam sa va pe toate..sa stiti ca va citesc mereu chiar si din urma ..ce sa fac si eu...ma tin dupa voi

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata spre pranz!
n-am citit nimic de 2 zile
am intrat sa va urez we placut
noi mergem la tara la gratar

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Coquelicot asa cum a zis si Monis,mi s-a explicat ca este prea fibros si nu se digera. Eu in incercarile mele cu suc de morcov si mar, cand strecuram morcovul mai scapam si pulpa pe care o regaseam in pampers, la inceput m-am speriat rau apoi am renuntat la morcov.
Mateiutzu pe langa ca are dintzi mai si scrie?
Monis spor la umblat si azi
La multi ani Maria Andreea de mami Alinutza, sa cresti mare si sanatoasa.
W-e placut
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

prietenelor dragi
sper sa petreceti o zi de 1 mai minunata

La multe lunite Maria Andreea !!!Spune-i lui mami ca vrem pozici cu tine si sa stea mai mult la povesti cu noi.Va

nu sunt in stare sa zic mai multe ,ne mai "auzim"

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz
Am doua intrebari:
- e rau daca mananc un ou in fiecare dimineata? eu sunt mare fan oua, daca as putea as manca mereu, dar de multi ani mananc unul pe zi, dimineata. Cand am fost gravida, mi-a zis doctorita sa le raresc, sa mananc max 3 pe saptamana. Acum am revenit iar la 1/zi, dar ma intreb daca o fi rau pt bb? Pe internet n-am reusit sa gasesc ceva clar in acest sens. Voi stiti ceva?
- a doua intrebare e mai mult asa, de confirmare. Am citit aici ca atunci cand sunt mucosi bebelusii asta poate tine si 2 saptamani. Si ca nu tb facut nimic deosebit, doar curatat nasul, pus ser sau apa de mare, pompat la nevoie. La noi e a 6-a zi cu muci multi, fara febra sau alte bazaconii. Fac bine sa continui cu cele de mai sus?

ouale stiu ca fac gaze
cu mucii si noi am avut, tinut cam 2 sapt, rezolvat doar cu apa mare humex si aspirat cu batista

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Saluti. Am umblat azi pe coclauri, m-am cam ars pe maini si ma dor picioarele... Acu stau pe tron si citesc forumul.

Dozz Oul contine mult colesterol, asa ca riscul este sa-ti creasca colesterolul care se depune pe artere si-i bai. La adulti 2-3 oua pe saptamana ar fi cam maxim permis.
La capitolul muci eu nu ma agit nici macar cu apa de mare sau aspirat (aspiratul in exces are efect contrar, de iritare a mucoasei si stimularea productiei de muci) ii las in pace si dispar ei. Atata vreme cat sunt doar muci, nu ineterfera cu suptul, somnul, nu are alte simptome e ok.

Va pup si va las la grataleala. Noi mai bagam o tura prin padure.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Servus..va scriu de la nunta, de pe telef sotului...nu am citit nimic...suntem ok, acum in masina cu tzitzi in gura...incercam sa adormim raresul...va pup pe toate...promit sa recuperez maine!

aaaaaaa...lma sarbatoritilor de azi...nu mai nominalizez ca nu am timp sa caut lista!pupaceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si noi am fost azi la un gratar. printesa a fost cuminte.

am citit din urma, multumesc tutror pt. urarile de ieri, tin sa-i multumesc in special lui ginerica Mihnea pt. buchetul mare de frezii. si lui cuscrelu sa-i doresc shoppinguiala placuta in continuare.
noi azi trebuia sa mergem la o nunta, insa cum nu prea ne sunt apropiati mirii, am spus pas...

e o caldura la Iasi, zici ca a venit vara deja, cam 27-28 grade.

Diana - "stau pe tron" inseamna ce cred eu ca inseamna? ()

Dozz - vad ca ti-a raspuns deja Diana la intrebari. si bine ai venit

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput