Prietene la bine si la greu - 8

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Alinus, nu esti singura care trage chin cu marea D..brr...Mai lasa cateva zile, si incearca din nou, asa am avut eu surpriza sa imi pape mar dat pe razatoare azi , dupa ce acu vreo saptamana incercasem si nu a papat deloc.....si era acelasi soi de mar.

Tinonino , cica trebuie sa fii atenta daca nu e prea somnoros(sa nu aiba vreo lovitura mai naspa la cap), sa nu verse prea mult](vad acu dupa ce am citit tot ca au zis deja fetili)..Oricum cred ca te prinzi tu daca e ceva neregula, instinctul de mama e prea puternic sa nu iti dai seama. Mai mare e sperietura

Monisu, sa stii ca asa ie bre cu D...asta.. mai bine nu mai studiezi prea mult ca intri de tot in nebuloasa..
Hai cu capitolasu nou

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tino acelasi lucru l-am patit si eu acum cateva zile. Mai mult m-am speriat eu decat ea. Cred ca a vomitat pt ca tocmai mancase si s-a intors cu stomacelul in sus. Daca rade, papa si nu da nici un semn de suferinta, stai linistita.

Eu stiu de la sora-mea (care e medic la ambulanta), daca bebe doarme cu mainile in sus, inseamna ca bebe e sanatos si nu e nimic in neregula cu el. Asta e regula de baza la medicii. Eu urmaresc asta tot timpul. Pozitia indica ca nu are dureri de burtica si ca e fericit.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

cap 9

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput