Prietene la bine si la greu - 8

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

La multe lunite celor nascuti in 1,2si 3, am ramas restanti

suntem bine, nu am citi nimic ca am umblat la padure si pe malul Muresului , m-am ales cu niste piscaturi de insecte, tantari sau ce -or fi fost , ca nu am avut in viata mea asa ceva, bine ca nu au muscat-o pe Amalia.

Acum facem ceva papa, ca bate vantul prin frigider

Pupici

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mda, eu nu m-am gandit la varianta in care va refuza legumele . asa ca... vorbim despre asta mai incolo, cand om vedea ce si cum. Pana atunci, retrag ce am spus

Ionela - spor la cumparatoreala!
De acum abia devine interesant in masina, ca vad tot felul de lucruri

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Era Smaranditza, nu Licuriciul , dar nu-i nimic. Multumesc mult ca mi-ai raspuns. Azi intocmesc listuta cu ce avem de cumparat pt diversificare (scaun, bavete, castronele, cereale, etc...) si vroiam sa imi fie clar in minte ce am de cautat in magazin, sa nu ma trezesc ca iau prostii.
Mersi mult, Diana.

Va pup. Sper sa intru mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Era Smaranditza, nu Licuriciul , dar nu-i nimic. Multumesc mult ca mi-ai raspuns. Azi intocmesc listuta cu ce avem de cumparat pt diversificare (scaun, bavete, castronele, cereale, etc...) si vroiam sa imi fie clar in minte ce am de cautat in magazin, sa nu ma trezesc ca iau prostii.
Mersi mult, Diana.

Va pup. Sper sa intru mai pe seara.

mda...

fug afara si dupa prunci la gradi (ca n-am soacra...).

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

coque eu i-am dat ieri ananas dar in combinatie cu banana si mar...nu a zis nu!dar sa fie proaspat ananasul nu din conserva!

noi cu duversificarea am ajuns aici:

9-10 gustare de fructe:mar, banana, avocado, mango, ananas, pomelo.

la 13-14: o masa de creale

la 17-18:suculet de morcov combinat cu suc de mar sau de portocala.

insa la fiecare din aceste trei mese completez cu tzitzi....sa fie Rares satisfacut. nu stiu daca procedez bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare,
raspund si eu mai greu, desi va citesc printre picaturi. Activitate de 1 mai am avut si eu, SMOTRU intens, printre urletele broscoiului, iar ieri am fost la munte, cica. Undeva la noi in judet, la Ponoare, a fost sarbatoarea liliacului si moasa lui Dominic s-a gandit sa ma scoata si pe mine la aer. Mama m-a avertizat ca e mult de mers pe jos, dar noi am ignorat-o zicandu-i ca avem jeep la dispozitie , asa ca o sa mergem ca neste duamne pana la destinatie . De mers era drum, dar nui ne-au lasat organele care au blocat drumul la ora la care am ajuns noi, asa ca am luat-o perpedes. Fara gram de apa la noi, caldura mare...drum de munte...pfff...crima pentru mine, care singura miscare intr-un an de zile a fost bucatarie- wc- dormitor. Am venit acasa franta, cu jucarii pentru Dominic si mi-am reluat jobul de mama, plangan de durere de picioare.
Nah...asadar am mai trecut o chestie pe lista de facut "o data-n viata", ca eu una, de buna voie si nesilita de nimeni nu o sa mai refac vreodata acel traseu .
Asadar, azi sper sa ma refac. ZDoarme piciul, ma bag si eu langa el.
Pupici

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Rgagapie, nu mi se pare normal sa nu faca pipi 12 ore... Mai ales ca si varsa apa, m-as teme de o deshidratare... Fontanela cum e? Buzele? E vioaie? sanaoasa?

Asa e vioaie, rade, putin maraita uneori si doarme destul de mult (aseara a dormit de la 22pana la8 si acum doarme de mai bine de jumatate de ora). Buzele sunt normale nu sunt uscate.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna dimineata.
am vanit aseara tarziu de la poiana tapului.nu am avut timpa sa citesc asa ca recuperez acum.
geo a fost incantat.a mancat doar tzitzi si a dormit.borcanelele nu i-au priit.orice ii dau la borcanas e naspa dupa a doua lingurita.
mie mi-a fost rau de cum am ajuns acolo.nici acum nu stiu de ce.
2 zile nu am putut manca nimic.asa am dat jos 3 kg.am ajuns la 56.problema era ca duminica am vazut ca tzitzi nu mai e asa plina si mi-era frica sa nu dispara lapticul.s-a rezolvat problema cu un copil cuminte care ieri a papat din ora in ora.
ieri am avut o premiera.tati a imbracat un bebe cat mami era la baie sa isi faca machiajul.si spre surprinderea mea la imbracat bine,doar ca tati transpirase in 5 min(ata a durat imbracatul).
tot ieri am descoperit ca marul si morcovul ies foarte bine daca imediat ce ai patat hainuta ai sters frumos cu un servetel umed cu aloe de la pampers(le aveam la mine pentru tati si mami ca geo nu le mai foloseste de mult ca il irita.avand in vedere ca scoate petele nu vreau sa stiu ce e in el.ma bucur ca nu am mai sters copilul cu ele).
miany,scuze.felicitari feciorului pentru 7 lunitze.
many si monis,multumesc si eu de explicatia cu morcovelul.nu am stiut.
diana,felicitari pentru escapada.am vazut ca ati facut plimbari si v-ati distrat.cred ca e super cu cei mici.sa ii vezi cum se bucura ei de natura.
smaranditza,eu ii dau lui geo sa manance si altceva la o ora - o ora si jumatate dupa ce a mancat san.nu i-am amestecat niciodata fructe cu legume.stiu ca ,cumnata mea ii punea banana in piureul de legume ca il manance.
many ii pune lapte praf din cate stiu in piure.al meu il mananca simplu,dar probabil si eu voi incepe sa ii pun lapte.
dankutza imi pare rau ca trebuie sa treci prin astfel de situatii.
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI
Amalia Teodora de Laurairina
Mihai de Ali72600
Sabina Ioana de Ancutza pentru 6 lunitze si
Eduard Cristian de Crisitnica09 pentru 5 lunitze.
andre,am vazut ce inventiva esti.e bine ca ne mai dai si noua idei.laura,mai ieftine ca recipientele de la avent sunt la set de la primii pasi 4 castronele cu capac sau 4 paharute cu capac cu cioc la 7.5 ron/set.sunt din polipropilena.
diana,foarte frumoase pozele.
ramonac,eu am urcat si coborat scarile la cabana de cate 10-12 ori pe zi si am venit acasa cu dureri de picoare.deh...la bloc cobor si urc de maxim 2 ori pe zi.asa ca imi imaginez cum e...de cand suntem mamici suntem mai comode un pic ca tre sa stam cu copilul si nu mai vem timp decat sa facem activitate in jurul lui.
am terminat de recuperat ca nu a fost prea mult.am scris placinta asta in vreo 3 ore.revin cand pot(fac bagaje.maine ne mutam la curte).

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lylyana eu as veni in Cuza, tot asa intre 2-3 dar cum ne gasim? de Lili nu dau sa o convoc si pe ea si nici Floricik nu a dat nici un semn.
Daca citesti in timp util da un semn.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

vazut poze, comentat unde am putut, Diana sa va fie de bine muntele

La multi ani sarbatoritilor

Avem .....un........o, pardon....alunitza

azi pe langa zeama lunga de legume, bagat si putin morcov, dovlecel, fasolica pastai, beibicuite, placut bineanteles , Diana eu nu vad sa scrie nimik pe plastic, o sa ma uit pe cutie mai bine

Liloi - io stiu de o fi de la Lass sau nu, azi ii dau ultima zi, vedem de maine dar cred ca merita sa incerci

pup, motivati absenta, am o saptamana mai incarcata

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput