Prietene la bine si la greu - 8
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Dragelor, va pup pe toate de noapte buna, acum am reusit sa termin treaba si ma arunc direct in pat. Am reusit si am pus cateva poze dar pe cele de azi nu am mai reusit (am si facut 200 de cadre azi si mi-e tare greu sa ma hotarasc ce sa tin, ce sa nu tin... ).
noapte buna mamici si puiuti frumosi, sa dormiti bine, luati exemplu de la Chiara
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
NEATZA! TUTUROR!
Eu azi servesc numai ceaiuri de menta...ca e grav cu indigestia mea toata noaptea am facut drumuri baie dormitor!
.
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI
Amalia Teodora (03.11.2009) de Licurici
Mihai (03.11.2009) de Ali72600
Sabina Ioana (03.11.2009) de Ancutza
Eduard Cristian (3.12.2009) de Crisitnica09
Va doresc o saptamana frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata!
La multe lunite:
Amalia,Sabina,Mihai si Eduard!
Dankutza,imi pare nespus de rau pt ce li s-a intamplat parintilor tai!
Am vazut poze superbe cu Rares de Lavi siIuli de Monis! Mai,ce baieti frumosi aveti,mai ca-mi vine sa-i fac pereche Annabellei!
Smarandita,imi pare rau ca te chinui cu somnul...
Andre,si Annabelle doarme toata noaptea de pe la 3 lunite... Ziua cam cat doarme Chiara? A mea baga cateodata si 2-3 ore,oare doarme prea mult?
Lidia,multumesc,imi place mult(de aia l-am si pus)...Am intrat pe site-ul Crucii Rosii,poate ma voi implica in niscai actiuni de binefacere,voluntariat...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Am intrat repede sa va zic si eu "Neata!"
N-am citit nimic de ceva zile, totusi n-am asa mult de recuperat. Se vede treaba ca petrecurati prin we.
Ne citim mai tarziu! sarbatoritilor de astazi si celor de zilele trecute carora nu le-am urat
PS. Vine cineva prin Cuza/IOR? pe la orele 2-3?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
laurairina13 spune:
Niatza!
Sunt prin zona, vad ca toate mamici cu pitici au fost prin plimbari
, astept sa vad cine ce mai zice
Despre noi ...s-ar parea ca epoca mucisorilor ar fi pe sfarsite..Ca m-am saturat si io si rechinasa de aspirat la ei
Aa.. si fiimea azi face 6 luniteeeeeeeeeeeeeeee!!! Doamne ce repede trece timpul!!
Parca ieri o nasteam si azi deja vocifereaza, umple casa de tipete , mai nou ne cearta zicand 'dai dai dai dai' de dimineata pana seara
E asa scumpa
, cred ca orice parinte simte asa cand aude prima data bb silabisind ceva, fie dada fie mama
Si de azi am zis io ca incep mai serios cu marea D., in sensul ca ii voi da 2 mese diversificate: fructe la 9-10 si supita-piure pe la 12-13..Adica asa sper..da parca vad ca papa numai bananuta de la 10 si supica o arunc...ca nu binevoieste sa deguste...Eu incerc, imi fac treaba..sper sa o pacalesc cumva...Si in rest laptic de la tatzi la discretie..
Chiar ieri m-au apucat gandurile ca eu daca incep sa o diversific 2 mese, ea va papa mai putin laptic, si deci deja sanii vor avea mai putina cerere, daca pierd lapticu
Iote ce griji aveam eu ieri...
Nu stiu in schimb cum o sa mai ies cu ea afara....Ca trecand la diversificare tre sa stau langa curutu ei 2 reprize de minim juma de ore sa pape, plus timpu dinainte sa ii prepar mancarea, plus restu treburilor din casa...Deja nu imi mai vad urechile de treaba..Incep sa ma sufoc doar cu gandu off..off bine era doar cu tatzi
Si cred ca de acum teoretic ar trebui sa incepem sa ii plimbam dimineata si seara, nu? ca la dupa pranz pe la unu/doua e deja prea cald pt ei si soarele arde prea tare, nu??
Hai, sa ne fie o saptamana usoara, diversificata si cu vreme numai buna de plimbari Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
tinonino81 spune:
Neata fetele!
Am terminat si eu cu cititul,in sfarsit v-am ajuns,dar nu prea pot sa raspund din cauza unei otite nesuferite,care m-a vizitat si in timpul sarcinii,of,of..
La multi ani pentru sarbatoritii zilei
Am fost si noi sambata la un gratar,doar noi trei,asa in familie
Ma uitam la voi cat puteati sa stati cu copiii afara,al meu se plictisea dupa o ora si incepea concertul,dar am insistat si ieri am reusit si noi performanta de stat 5 ore pe afara,a fost super.
Nici noi nu am inlocuit nici o masa,mananca cateva lingurite cu pofta,si apoi lipeste buzele,dat tzitzi o primeste fara probleme.
Nu avem nici un dintisor si parca nici nu se vad prea curand
Miercuri avem programare la un dermatolog,fiindca banuiesc o dermatita atopica,are niste zone de piele foarte uscate,langa urechi si pe picioruse la glezne,atat de uscate,ca uneori crapa si ii da sangele.Fetele care va confruntati cu dermatita,cum se manifesta la voi? pentru mamici si fulgusori
poze poze mai noi
Andrecluj spune:
Buna dimineata, stiti voi, frapucine si capucine la discretie.
Citat: |
citat din mesajul lui DozzAndre, marea voastra de acolo este fermecata, chiar asa. Pai ce efect de calmare are asupra bebelinei! Mie mi se pare ca sunt notiuni incompatibile “bebelus” si “a uita de mancare” asa urlete mi-e dat sa aud daca gresesc uneori… |
![](pupic.gif)
laurairina13 spune:
Andre, deja ma bate un gand ce sa improvizez sa pot lua papica dupa noi afara..
Am o gentuta mica de plaja care cica scrie ca e termoizolanta, si o sa pun o sticla de jumate de plastic plina cu apa la congelator, scot sticla congelata, o pun intr-o punga si alaturi recipientu cu papica fetii, si top la plimbare
Deci solutii ar fi..problema e sa ma invrednicesc sa iau babetele/prosopele ,haine de schimb pt afar..Si curaj sa incep sa ii dau acolo papa..
Si zici de hainute de bb la 3 euro bucata???Ce mistoo, cred ca plecam cu o sacosa plina de acolo
Off..mi-e tare dor de Italica, eu locuisem la Torino si acolo era cea mai mare piata de legume din oras cu fructe si legume indiferent de sezon la 1 euro /2kg de aproape orice fructa...Plecam de acolo cu sacosele pline..Aici in Romanica, la malu marii kg de fructe e aproape dublu la pret..Mor de inima rea..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Tino, te tin minte cu otita, cat ai mai tras si tu si Simonette
, acum ce tratamente ai? poti sa le iei pe toate daca alaptezi?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Andre ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)