Gradinita cu program normal sau program prelungit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu zic sa o inscrii la program prelungit si pe parcurs te mai gandesti daca o lasi sa doarma cu copiii sau nu.

Eu am fost in situatia ta. L-am dat pe cel mare la gradinita la 3 ani, cand bb mic avea 4 luni. Fiind februarie nu l-am putut inscrie la o gradinita de stat si l-am dat la o particulara, program scurt - din cauza banilor. Din toamna l-am mutat la stat si l-am lasat la program lung. O perioada racea usor (adica doar curs nasul)si ii trecea doar cu calpol dar ii dadea si celui mic care a ajuns de doua ori la antibiotic.
Timpul a trecut si acum cel mare e la scoala si bebelusul e la gradi.
Poate am fost eu mai norocoasa, dar copiii nmei nu s-au imbolnavit cine stie ce datorita gradinitei. Probleme digestive n-au avut niciodata iar raceli...lipeau cam doua saptamani/an. I-am vaccinat cu Varilix (antivaricela) si cu Havrix (antihepatita)inainte de intrarea in colectivitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Cu imbolnavirile m-am lamurit -> sa tinem nr. de telefon al pediatrei la indemana, indiferent de gradi
Probabil o voi inscrie la program prelungit, de unde pot sa o iau la 12 daca vreau, dar pot si sa o las pana dupa-masa, daca ea isi va dori si se va integra bine. Stiu ca si mie imi va fi mai usor daca va fi pana la 4 la gradi, dar nu pun acest lucru ca pe o prioritate, ma descurc cumva si cu amandoi acasa de la 12 ... Daca va fi asa nasol cu imbolnavirile sigur va sta si ea mai mult pe acasa, macar pana prin primavara. Dar cum spunea Roli 25, cand va fi momentul sa il duc pe cel mic la cresa, peste 2 ani, el va fi (cat de cat) imunizat

De vreau neaparat sa alaptez exclusiv, minim 6 luni. Cu a mica nu am reusit decat 2 luni, si alea cu chiu si vai, din cauza unei mastite. Sper ca acum sa fie mai bine si acest lucru sa il ajute cu anticorpii in primele luni.

tuturor!

Anca, de ANDA - 28 februarie 2007 si 26 + cu

Mergi la inceput