Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

vai cris felicitari pentru 39 de saptamani..mi se pare asa de muuuullllttt
fetelor am intrat sa va intreb ceva...la analiza de secretie vaginala s-a descoperit o candida micutza, cu o cruciulita..si mi-a dat clotrimazol ovule
sunt groaznice....sunt ca niste pastile pe care cu greu le bag in vagin pentru ca se lipesc de toate membranele posibile...
de cand le folosesc mi s-a modificat secretia..parca am secretie combinata cu pastila..e foarte ciudata ca argila(numai ca e alba)
ati folosit vreuna astfel de pastilutze?

37+ Matei ...
Da am folosit si eu la inceputul sarciniiSunt groazniceSecretia schimbata ca aspect,o aveam dimineata...probabil se elimina din pastila...Oricum ,la mine au functionat,dupa 6 zile nu am mai avut nimic

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:6 day's

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

multumesc mult de raspuns ...ma gandeam eu ca trebuie sa fie din vina lor dar cujm am multi fluturasi trebuia sa verific
inca o data, multumesc

37+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela-anda33

Noi am stabilit data nasterii 16 mai (cu 10zile mai devreme decat DPN), pentru ca doctora mea pleaca din localitate.
Problema este ca bebelina mea nu mai este in prezenta craniana ci s-a pus transversal iar doctora mi-a zis ca daca nu se intoarce voi face cezarianaiar mie imi este frica de cezariana , mai ales ca la Pitesti unde voi naste eu se face cu anestezie generala.
Asa ca ma rog ca domnisoara sa se intoarca.

Nikolett, parca si tu nasti la Pitesti, cu ce doctor nasti?

Ela 36+ cu Mara Ioana si mami de Alexandru (21.04.1999)

Copacianu Iuliana,probabil esti la aceeasi doctora,ca si mie imi pleaca din localitate

nu stiam ca mai e cineva din Pitesti

NIKOL37+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 2 saptamani,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Nana
daca ai putea sa ma ajuti cu info unde e spitalul de copii din Szeghet
trimit pe cineva care e sofer de tir si nu prea are timp de cautat,din cauza diagramei pe care trebuie sa o respecte,si ar mai fi o problema ca ajunge seara ora 20 ,21 in S.....,si cum ar trebui sa procedeze,reteta are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna dimineata

Legat de vaccin asa cum au zis si fetele, vor beneficia bebeii din Timis, Arad, Bihor, nascuti in perioada ianuarie-mai 2010, atat la stat cat si la clinicile private, dar atentie la termenul de valabilitate, pt. ca ieri la stiri ziceau ca expira la sfarsitul acestei luni, si ieri eram in aprilie, dar eu cred ca a fost greseala reporterului si a vrut sa se refere la luna mai.

Bia felicitari pt bb atat de maaarrreeee ! wow !

Maria felicitari pt. 36 +

Monica si Ela_Anda felicitari pt. programarea marii intalniri !

Carla felicitari inca o data pt. intoarcerea acasa si asteptam noi poze din culcusul vostru cald si primitor de aici
Va dorim sa va acomodati cat mai urgent si sa se lase fara plansete si colici

Nati asa imi place de tine cum zici tu ca iesi cu fetele bravo tie - te invidiez, dar in sensul bun al cuvantului

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI ANDRA,BINE AI VENIT DOMINIC!!!!BRAVOO,LA ASA NASTERE VISEZ SI EU
Moni,Cristina ce putin mai aveti!!!!Sa fie intr-un ceas buun!!!
Eu nu mai pot..vreau sa nasc, nu mai am rabdare delocsi am mai aflat si ca dr mea e gravidutza in 7 luni, sa mor nu alta...ma duc lunar la ea si nu am observat nimic si nici ea nu a zis nimic....corect ar fi fost sa ma anunte, daca nu va putea sa ma asiste, macar imi gaseam alt dr.Luni ma duc la control si vorbesc cu ea sa vad ce e de facut,sper ca va veni la spital pana in ultimul moment sau macar sa mi-o provoace pe la 38 s.
In rest va citesc zilnic, dar sunt asa ca o balena esuata si nu pot sta muult pe scaun si nici nu gasesc timp sa mai scriu.Ma iertati voi
Sa aveti un 1 MAI relaxant!!!!
Eu voi avea un week end plin de "muci", Clara s-a trezit tushind rau, asa ca sa inceapa distractia
Nana la Clara nici la 40 s nu era coborata, stiu ca si mie imi spunea lumea ca trebuie sa coboare si eu tot imi masuram cu pumnul in piept daca a coborat sau nu.La nastere era o infirmiera cocotzata toata pe burta mea, si impingea
Carla ma bucur ca sunteti acasa.sa va dea Dumnezeu rabdare si zile linistite

31+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

R.cata si Ronas

asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna ziua burtici si proaspete mamici..am cam tras chiulul de pe forum, sunt in urma cu vreo 2 capitole dar sper ca sunteti cu toate bine..noi suntem bine, am fost prinsi cu treburi, cautat haine pt nunta de maine, coafor, manichiura, ne-am rasfatat putin..

Felicitari mamicilor care au nascut, recuperare rapida si bebei sanatosi si mancaciosi

Bafta multa Aniska maine

Noi astazi implinim 33 de sapt..doamne ajuta..marti mergem la eco, abia ast sa vedem ce mai face bebe..

Sapt viit incepem si noi cumparaturile..

Va doresc weekend placut si va pup pe toate..

Elena 31+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Buna dimineata

Legat de vaccin asa cum au zis si fetele, vor beneficia bebeii din Timis, Arad, Bihor, nascuti in perioada ianuarie-mai 2010, atat la stat cat si la clinicile private, dar atentie la termenul de valabilitate, pt. ca ieri la stiri ziceau ca expira la sfarsitul acestei luni, si ieri eram in aprilie, dar eu cred ca a fost greseala reporterului si a vrut sa se refere la luna mai.

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?
Sigur a fost greseala reporterului,ca a zis ca pot fi vaccinati copii nascuti intre ianuarie-mai inclusiv..
Offf,fetele din Bucuresti si alte localitati,ne mutam la Timis,Arad sau Bihor?

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:6 day's

Mergi la inceput

Aniska Nastere usoara!

Mergi la inceput