Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Hristos a inviat!
Caciantoni: Doamne Ajuta sa treci cu bine peste toate incercarile!!!
Nike: Tu stii ca Dumnezeu face mari minuni, totul se va finaliza cu bine, ai trecut deja de jumatatea drumului!!
Va rog sa ma pomeniti si pe mine in rugaciunile voastre, maine am punctia si am mari emotii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

FETELOR...am emotii..se aproprie momentul in care va treb sa sun pe dct sa ma programeze la operatie....

azi merg al notar sa fac ultimile acte si diseara sau maine seara il sun pe dct sal intreb cand pot veni...la OPERATIE

treb sa ma rog mai mult...ultimul timp recunosc ca nu am avut timp sa mai citesc nici macr un acatist...paraclis

am fost atat de ocupata si obosita..incat am neglijat...
si din ac motiv ma simt deprimata..speriata...
treb sa mi revin si sa fiu aceeasi care am fost inainte de tot acest ZBUCIUM CARE LAM AVUT ULTIMILE 3 LUNI

doamne ajuta

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Vass, consiliera premierului Emil Boc: Se discuta reducerea alocatiei pentru mame. Cel mai probabil va scadea procentul de 85%
de Redactia Economic HotNews.ro
Mar#355;i, 11 mai 2010, 9:47 Actualitate | Esen#355;ial

Andreea Vass
Foto: Hotnews Andreea Paul Vass, consiliera premierului Emil Boc, a afirmat marti, la Realitatea FM, ca Ministerul Muncii analizeaza variantele pentru reducerea alocatiei pentru mame, declarand ca ea va scadea in mod cert, solutia cea mai probabila fiind reducerea procentului de 85% din media venitului pe ultimele 12 luni.

Consiliera nu a avansat insa nicio cifra concreta.

"Se va diminua, asta este o certitudine, procentul se va diminua, dar nu stim inca sa va spunem exact cu cat pentru ca aceasta analiza de impact se face la Ministerul Muncii si asteptam pana maine o astfel de decizie", a afirmat ea.

Potrivit datelor inregistrate de Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale, in luna martie, la nivelul intregii tari erau aproape 200.000 de persoane care beneficiau de indemnizatia pentru cresterea copilului.

Reprezentanti ai Ministerului Muncii au confirmat, pentru HotNews.ro, ca in acest moment se discuta despre diminuarea alocatiei, dar nici ei nu au vorbit despre un procent concret.

Incepand cu 1 ianuarie 2009, indemnizatia pentru mame a fost stabilita la 85% din media veniturilor nete lunare obtinute in ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului, dar nu mai mult de 4.000 de lei.

Indemnizatia se acorda timp de doi ani de la nastere sau trei ani, in cazul unui copil cu handicap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Am intrat sa va mai arat fetele mele .
Ioana si Justina.

Fug ca scanceste Justina.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am revenit!

Nike da, am auzit si eu la stiri..nu-mi vine sa cred ca se leaga' si de indemnizatie.
Eu nu stiu ce venit am , daca voi avea m mult sau m putin de 600 ron, desi cred ca nu voi avea m mult de 600 ron asa ca voi alege varianta 600 ron dar pt restul mamelor care au venit m mare alegand varianta celor 85%.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Fetelor toate daca vreti si mai ales cele care o cunoasteti pe Noname ,are nevoie de rugaciunile noastre ,a nascut azi la 23 de saptamani doua fetite ,una de 420 grame si una de 510 care inca traiesc ,dar sansele sunt minime ,de aceea vrem sa facem o rugaciune de grup ,la o ora anume care va fi anuntata aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152119

Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt trista si speriata....

mie frica de ziua de maine....oare cu ce mai traim daca guvernul ne ia si acel putin banut care il aveam..sunt bugetara si am un salar de mizerie..si pe langa asta frica cea mai mare e faptul ca treb sa ma operez , diseara il sun pe dct..si mie frica sa numi spuna ca nu avem bani in spital ptr operatie...

doamne ajuta..
imi vine sa plang asa sunt de deprimata si speriata

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

am vazut. ma voiruga cu putina putere, cu toata pacatosenia, asa cum pot.

ar fi bine sa fie botezate fetitele.!

cat despre masurile luate???????????
eu am rate 2000 pe luna, sotul somer. indmenizatia de copil era 3000 si somajul sotului 600. acum vom avea 1200 impreuna si tot cerul liber sa domrim sub el, pt ca ratele nu mai avem din ce sa le platim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua fetele.

numele fetitei lui noname este Mihaela. sa ne rugam pentru ea si pentru mama si tatal ei, Daniela si Ninel Petrisor.
Doamne ajuta sa fie bine Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

happymum doar un nume ne dai?!
Dumnezeu sa le dea putere Danei si sotului.
Suntem cu tot sufletul alaturi de ei si ne rugam pentru Mihaela!

Mergi la inceput