Buna.
Doresc sa pun rulouri exterioare la cateva geamuri si sa inchid si un balcon. Imi puteti recomanda pe cineva anume privind calitatea produsului? Eu am trimis cateva oferte si cei mai rapizi cu raspunsul a fost Farest. Nu stiu cum sunt produsele Farest?
Multumesc
buna. noi am pus geamuri termopan cu cei de la far est acum cateva saptamani. cele mai bune preturi- am facut un studiu pret-calitate la vreo 5 firme, au raspuns prompt, le-au instalat rapid. ne-am interesat si de rulouri, am mers in magazin si le-am vazut, ne-au placut, dar depaseau bugetul nostru de acum. pentru noi a fost o experienta ok cu aceasta firma. succes si astept detalii, la un moment dat ne va interesa si pe noi. succes!
fix ce mai cautam si eu la impresii
puteti sa scrieri si ce preturi au la rulourile exterioare ?
de ceva timp ma gandesc si eu la varianta asta , cat operativi sunt
Noi ne-am pus cu o firma Rollotec, pun numai jaluzele.
Sunt unguri mesterii, f seriosi si au materiale nemtesti.
Le-am pus o parte acum 3 ani si restul acum 2 ani, insa imi aduc aminte ca au fost extrem de scumpe, de-aia le-am pus in 2 ani, sa vedem daca merita.
Ce-i drept ca am pus un sistem electric de inchidere-deschidere, a costat si asta mult.
Si da, suntem f multumiti cu ele, stam spre sud si vara se facea prea cald in casa, acum practic nu mai bagam aerul conditionat.