Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Alysa,n-ai somn??? nici eu aaa..la tine e zi...pardon
Simona[gtavi]+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

la noi e aproape seara..dar tu..nu ai somn?

si eu am insomnii destul de des...

mami fericita de eric si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata feteleeee

hadeti la papica, laptic, www.yogaesoteric.net/uploads/images/sanatate/terapii/4567/suc_portocale.jpg" target="_blank">suc de portocale

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

alysa eu am devenit musulmana cu multi ani inainte sa-l cunosc pe sotul meu..aveam vreo 10-11 ani..pur simplu nu eram de acord cu unele chestii din crestinism si am inceput sa citesc despre islam..este o mare diferenta sa traiesti printre musulmani..in primul rand exista respect iar femeia nu este un obiect..exista siguranta (aici ma refer la siguranta de pe strada..nu=ti da nimeni cu ceva in cap..nu-ti ia nimenidin buzunar sau din geanta..nu te taie nimeni pe fata si nu se tin dupa tine carduri de cersetori)...sunt multe dar nu pot sa stau sa scriu acum ca mi-ar lua zeci de pagini...acum sa vb de mancare: fetelor noi am devorat ieri sardinele...azi vreau din nounu am apucat sa mai fac poza ca si asa a venit tarziu am sarit direct la sardineeeeeeeeeeeee..multumim bebelule pt mic dejun

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput

bebelu cand am vazut fagurele ala ..eu ador mierea,,si imi place f mult laptele cu mierem-ai nimerit perfect

si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

bebelu cand am vazut fagurele ala ..eu ador mierea,,si imi place f mult laptele cu mierem-ai nimerit perfect

si 11+

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+

Mergi la inceput

allooooooooooooooooo

si 11+

Mergi la inceput

ma duc sa-mi fac baie...vad ca nu e nimeni pe aici.chiuliti toate..hmmmmm..absente nemotivate

si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Neatza ..ne-am trezit si noi , ne-am foit , ne-am baut cafeaua ( beau Ali Cafe , Alexa !!! - pe la voi este ?? e minunata si nu e nici tare , e un instant cu ging seng si tongat ali ) ..sotul a plecat la munca ..eu sunt libera azi , maine ma duc ,,, desi mi-e teama cu durerile astea ,, am pus progestronul azi si i-am trimis la nenea gyne un e-mail , sa-l intreb daca cumva sa schimb Cyclogestul cu Utrogestan...asteptam raspuns ....

Ma intrebai , Alexa draga , ce se mananca aici ?? Sea food pe toate drumurile , eu nu sufar nici crabii , nici shrimpies , nici lobster-ii ..se mananca byriani rice la greu ( logic eu nu ma ating de asa ceva din copilarie ) , se mananca mancare libaneza la greu , dupa asta mor si eu ..si mancare egypteana , logic eu nu ma ating nici de felafel nici de fool , dar in schimb iubeste pestele bory sau bolty ,cu stuffing ....
Asa sunt terminata dupa mancarea indiana super picanta , butter chicken , homur ( peste file ) , primul fel de mancare il fac deja singura , am prietene indience ..si mai iubesc kima picanta ...
Dintre mancarurile traditionale fac margooga ...

Acasa gatesc tocanite , supe de vita , de fasole , friptura de vita , MUSAKAUA de cartofi este adorata casei , mazare cu pui , pui la capac , snitele ..tot ce am invatat de la mama,,, si mai iubesc ghiveciul cu smantana care totusi nu-mi iese ca al mamei ....

Camrynna , mami de Decembrie
6+
http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Nu am trecut la Islam , asa am fost din nastere , eu provin din casatorie mixta ( mama romanca ) ...
Acum am promis lui Allah ca daca bebe se naste fara probleme voi purta din nou hejab-ul si niqab-ul ( valul pe fatza ) in semn de respect pt. Islam .

Mergi la inceput