Aspirante optimiste > 20 ani (488)
Raspunsuri - Pagina 5
PaulaFrida spune:
Roxy si mie-mi place tare mult,e tare dragutz cu floarea,normal ca l-a primit,noi abia ii mai tinem in frau pe ai nostri ca vor sa se intalneasca f.tare,tot le zicem sa aiba rabdare si peste 2 luni,in iulie o sa se intalneasca sa infaptuiasca minunea
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida Cosmy semnatura e foarte frumoasa Fetele,ia uitati www.youtube.com/watch?v=O3QMv-qfNTw" target="_blank">aici la ceva tare dragutz Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe Marriage ticker TTC ticker |
super paula
vreau si eu sa sa intample si la mine mai repede am sa-l rog pe sot sa vina acasa cu un buchet mare de trandafiri poate poate s-o prinde ceva acolo cu o floricica din tot buchetul ala
camcris spune:
citat din mesajul lui cos_minutza Camcris frumoasa melodiaCe faci? Roxi, da Nike e gravidutza Paula Va place noua mea semnatura ? Cosmi,aspiranta optimista viitoare Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau |
cosmi chiar acum am citit si io semnatura ta super emotionanta
eu fac bine doar ca ma cam doare fundu cred ca este ciur de la atatea injectii mai am 2 zile si scap
am terminat ieri si cu examenele, acum urmeaza lucrarea de dizertatie si gata 2 ani de master mi-au iesit prin ochi
bebelu ai terminat de calcat sau te-a luat somnu?
pe burticutza
Katy82 spune:
Ce fac fetele? Am ajuns si eu de la serviciu, am de citit din urma, asa ca ....
Camcris si eu sunt pofticioasa de fel, asa ca am de gand cand voi fi sa-mi fac de cap, sper sa nu am greturi ca atunci planurile mele se duc pe apa sambetei
http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !
Katy82 spune:
Bebelu sa-mi pastrezi si mie un loc la odiseea de ian-feb , vreau si eu sa vin cu voi.
Didi bafta multa cu noul doctor, poate, cum spunea bebelu, ramai pe cale naturala si nu va mai fi nevoie. . Si eu imi caut un doc. Bafta multa!
Anamira spor la
Draguta capul sus, poate reusim luna viitoare, tu de cand incerci? sa-ti treaca spuararea.
Camcris inseamna ca luna viitoare ne testam toate trei odata, la mine e Z2 astazi. Cami poate reusesti totusi fara IA, poate isi face polidinul efectul.
http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !
camcris spune:
katy aman IA de mai multe luni ca tot o fi sunt luna 3 de polidin , am 2 ani de cand astept naturel, probleme nus, atunci ce este?
stiu cand o vrea DD dar incerc si asta ca nu am nimic de pierdut
camcris spune:
citat din mesajul lui roxy_s si eu as vrea un loc la odiseea de ian-febr poate o sa fie. Viitoare mamica |
la mine o sa fie sigur ca doar fac IA nu vreau sa o las pe bebelu singurica la odisee
cos_minutza spune:
Bai, stati asa ca vin si eu din urma la odisee de ian-feb,daca raman gravi o sa am DPN pe 3 feb,aproape de ziua meaSa de Domnul sa ne luam cat mai multe de manutza si sa plecam la odisee
Mandreac super faina melodia
Paula sper ca sotzul sa aiba si el un gigel cu trandafir luna asta
Camcris deci faci IA luna asta?Multa bafta
Roxi,Katy multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin