Regasiri (44)
Raspunsuri - Pagina 9
iulia-stefy spune:
Angi, cum mai e Iulia? Multa sanatate. Niste analize? Poate are vreun microb.... si atunci trebuie tratament, nu merge doar cu regim....
Maya, ma bucur ca burtica e bine.
dastefa, eu cu problemele mele.... n-am mai apucat sa mai sun.... Sper ca sa nu fie ceea ce crezi tu ca e.... sa fie doar de la atatea medicamente... iar dupa ce le elimina pe toate sa-si revina.... pentru Miruna.
dastefa spune:
Maya eu luata cu problemele mele vad abia acum ca vei avea un bb .Doamne ajuta ca acum sa fie totul bine
Lacra si dr a zis ieri ca a facut antibiotic cat pt o viata intreaga.Iar ce a luat ea sunt de ultima generatie ,f puternice
stiu eu cat au fost testate pt administrare atat de indelungat si la varste atat de mici....nu stiu ce sa mai zic ce sa mai cred..poate doar sa sper ca Dumnezeu va face o minune pt noi pt ea
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
ank999 spune:
pe toata lumea.
Dastefa eu sper din toata inima sa nu fie nimic, sa fie doar o reactie de la atatea antibiotice...Treptat, treptat totul va fi bine.
Maya felicitari.Sunt sigura ca totul va fi bine pana la capat. Cand ai DPN? Da vad ca te-a apucat si bucatareala, nu gluma. Eu nu mai am timp sa gatesc deloc.
Angi imi pare rau ca printesa e bolnavioara. ca sa treaca repede.
Si eu am probleme cu timpul: daca tot e criza patronu a facut programul pana la 19, ajung acasa tarziu, am cate ceva de facut si nu am timp deloc de copil.... In plus ma mai simt si foarte obosita.
Lacramioara, Dbunny, Aelita, Roxana, Dayanara, Dolores, Miro, Lorym, Laura, Kokorina, Dodo, Carla ...si pentru restul fetelor X100000.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Dastefa imi pare tare rau, dar ma gandesc ca e prea mica sa-ti dai seama, plus atatea tomografii, radiografii, poate e nevoie de o perioada de refacere a organismului, plus ca e drogata de la atatea medicamente. Si noi oameni mari, cand faci un tratament pe termen lung nu esti absent si drogat? Eu zic sa mai astepti o perioada, sa incerci s-o stimulezi in timpul asta, pune-i jucarioare puternic colorate deasupra, vezi daca ii trezesc vreun interes, muzica, orice. Si eu eram obsedata la Ana sa urmaresc sa nu aibe ceva, si ma ingrijora ca avea obsesia becului, numai la el se uita si radea, gangurea, deja ma treceau fiorii, pana la urma i-a trecut, asa avea ea obsesii, i se fixa privirea pe ceva si numai acolo se uita. Ma gandesc ca sunt prea mici sa-ti faci o parere. V-am mai zis de prietena mea si baietelul ei, era complet absent, daca spargeai o farfurie langa el nu reactiona deloc, nici nu se uita sa vada ce e, nimic. I-au facut RMN, s-a dovedit ca nu stiu ce vase la creier erau largite, cam asa ceva, in fine, a facut terapie cam 1 an si ceva, acum e un copil perfect normal, m-a socat cand am vazut progresul, e f inteligent, ne recunoaste, se bucura, iubeste etc. Au avut parte si de o psihoterapeuta extraordinar de buna, deci se poate in unele cazuri.
dayanara spune:
dastefa stiu ca nu te va linisti o alta parere, dar zau e prea devreme pt un asemenea diagnostic, iar apropiatii care.ti spun ca poate fi inca marcata de analizele si probele din spital au dreptate, am indreptat eu doctorul si e normal, poate sa dureze si cateva luni, dar fiind mica , mai putin, tu vorbeste.i des, tine.o in brate si mangai.o cat poti de mult, dar mai ales sa.i vorbesti
ank tu esti draguta mereu imi pare rau ca si voi ati avut probleme cu sanatatea
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
My_Lady0091 spune:
scuze ca am intrat neinvitata...va las acest link...cu rugamintea de a vota:http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html...se refera la propunerea ca pe 1 iunie sa se micsoreze imdemnizatia de crestere a copilului la 600 lei.
multumesc.
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
angi_m spune:
Doamne, Dastefa, nu stiu cate mai poti duce si tu... ai trecut prin atatea... N-am decat sa sper ca Miruna isi va reveni, e inca mica... Incearca sa fii optimista... stiu ca e greu...
Maya, sa inteleg ca acum te simti mai bine? Au trecut greturile si ai trecut la gatit? Bravo tie. Si eu obisnuiesc sa adun retete de pe net si sa le incerc. Unele se dovedesc a fi atat de usoare si atat de gustoase...
Iulia pare sa fie mai bine azi. Muci nu a mai avut ieri deloc, kk a facut tare astazi la pranz, mai greu a fost pana l-a facut, ii scoase peri albi lui tanti... fu foarte maraita, avea burta umflata ca un cimpoi si probabil ca avea un discomfort destul de serios...
Nu mai stiu daca v-am arata ultimele poze cu Iulia
Ank, Lacramioara, Dbunny, Aelita, Roxana, Dayanara, Dolores, Dodo si restul fetelor, va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
kikineata spune:
Te rog, iarta/ma dar nu ma pot abtine, tembela esti
Citat: | ||
citat din mesajul lui chinico
deci m-ai omorat cu reteta. pai dupa atata zeama, ulei si apa, s-au pierdut alea 50 g de faina de tot!!am pus 4 oua si pe urma m-am oprit si am aruncat toata zeama. ca zeama de zeama era. da am luat sanda marin si am facut dupa reteta ei. bune. Beatrice (13.12.2006) |
kikineata spune:
Si tu la fel Astenia o fi de vina?
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny oareunde naiba am postat? ca nu-mi vad postul... Dbunny si Daniel www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
Dbunny spune:
dastefa incearca sa-ti amintesti: inainte de tot problemocul asa cu plamanii Miruna cum era? nu gangurea/zambea/intorcea capul? sau era prea mica pt asta? ca daca-i autism ala-l avea din nastere, si inainte de spital.
Dani pana pe la 3 luni tot 'antipatic' era. dar nu ma mir, la cat a urlat saracul din cauza de colici si nopti nedormite...
Roxana n-am facut eclerele, incep sa-mi displaca weekendurile din cauza de mancare multa, deserturi, musafiri sau iesiri in oras. Am target sa ajung la 63kg pe vara asta. Noroc cu dayanara ca ma mai trage de maneca, si cu gimnastica, ca in rest...Dumnezeu cu mila
Eu cu puroi in gat. Dani doar mucaie, ii cam icneste pieptul, nu mai intra odata vara asta??
ieri am fost la o petrecere unde s-au dus copiii deghizati la un parc de joaca. dani cand e la petreceri de copii nu vrea sa auda nici de mancare, nici de sucuri nici nimin nimc. vreo 3 ore. si transpira din greu...azi imi miorloaie. mami, azi iar la fiesta, te rooog.
faine poze cu iulia am vazut
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...