Alaptez, dar bebe ia prost in greutate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Da-i san in continuare, fara completare, a luat f bine in greutate. E probabil dintre cei mai subtirei care tin la silueta asa ca ai mei. Daca vitaminele pe care le iei tu iti dau o stare de incredere in puterea ta de a face cel mai bun laptic ptr puiutul tau atunci ia in continuare.
Uite aici un grafic cu evolutia greutatii la baietei, o sa vezi ca s-a mentinut pe aceasi percentila de la nastere pana la 3 luni, ceea ce e f bine. Se mentine intre percentila 10 si 25, deci e f ok.
PS. Nu vrei sa stii la ce varsta avea Vlad al meu 5,2 kg. Cu toate astea nu m-am lasat si am continuat sa-l alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Acum sunt mai mult ca sigura ca ii dau doar san si gata! vineri ma duc la controlul de 3 luni, chiar sunt curioasa ce o sa zica dr. La noi in bz sunt niste... mafioti? ca nu gasesc cuvantul. Lapte praf si antibiotice pe banda!

Sabina, ti-am citit povestea, foarte frumos si incurajant! multumesc.

Va pup fetelor si va multumesc pentru sustinere!

Mergi la inceput

Am uitat sa zic, la noi si cezarienele sunt pe banda! daca esti mica de ani = ai bazinul mic nu poti sa nasti, daca esti in "varsta" = nu va permite varsta (de la 28 de ani in sus).

Ca sa revin la subiect, bebe al meu face kk foarte rar, o data la 7-8-10 zile, si atunci o chestie maro care intra in pampers.

Primul copil facea nene kk, doar era pe lapte praf , stiu si eu ca cei hraniti la san fac mai rar kk dar chiar atat de rar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui midasnu

Am uitat sa zic, la noi si cezarienele sunt pe banda! daca esti mica de ani = ai bazinul mic nu poti sa nasti, daca esti in "varsta" = nu va permite varsta (de la 28 de ani in sus).

Ca sa revin la subiect, bebe al meu face kk foarte rar, o data la 7-8-10 zile, si atunci o chestie maro care intra in pampers.

Primul copil facea nene kk, doar era pe lapte praf , stiu si eu ca cei hraniti la san fac mai rar kk dar chiar atat de rar?

Elena mamica de Petru (17.03.2008) si Stefan (6.06.2010)

Copii alaptati exclusiv au "voie" sa faca kk si la 5 zile si max pana la 7. As intreba un dr ce posibilitati ai, eventual ceva homeopatic, in caz ca se repeta des situatia asta.
Cei care primesc sticla este "obligatoriu" sa faca in fiecare zi. Vorbim evident de situatiile uzuale, pana la urma doctorii care vad copilul stabilesc daca totul este in regula.

harnici la de 39 de saptamani

Mergi la inceput

culmea, nu mi-a zis sa-i dau completare, nu-mi vine sa cred! mi-a spus ca a luat bine in primele 2 luni si acum compenseaza, sa vedem luna viitoare cum ia si hotaram.

da, este o chestie sa intreb dr homeopat, la urmatorul control, mersi, la o luna si 3 saptamani am fost cu el la consult, dar atunci imi facea normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai08 spune:

Am si eu o intrebare, desi e putin "off topic"...ce se poate face daca sanii curg foarte mult intre alaptat? Practic, cu tot cu tampoane de sani, ma trezesc leoarca si se uda toata lenjeria.. situatia asta va dura atata vreme cat voi alapta, sau la unmoment dat va curge laptele doar cand suge bebe, cum ar fi normal?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Lorelai, se schimba in timp, undeva pe la 2 luni ae adapateaza corpul si va curge lapticul numai cand BB incepe sa suga. Poti sa strangi sfarcul usor intre doua degete, cateva minute repsetiv pana se opreste ( evident daca ai posibilitatea de ex daca esti acasa!)

harnici la de 42 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Lorelai08 cu timpul ti se va regla lapticul si va mai curge doar daca e "timpul" pt alaptat,dar esti plecata de exemplu sau nu ai cum s`o faci.trezitul uda tine pana va exista un program intre bebe si laptic,vei scapa de asta pe la ~ 2 luni,asa mi`aduc aminte ca a fost la mine

Mergi la inceput

revin... acum are 5,3 luni si tot prost ia in greutate,am inceput diversificarea dar nu vrea sa manance... a fost si bolnav de la fratele lui. acum are 6 kg, am fost la dr pediatru care mi-a zis ca este distrofic gr I si ca are alergie la laptele normal, sa-i cumpar hipoalergen.
Acum am ales alt dr de fam care mi-a zis sa stau linistita ca nu are nimic copilul, nici distrofic nici alergic.

Mergi la inceput