Gravidute&Mamici de IASI(115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Dastefa daca are contact vizual bun si nu se incadreaza in boala, poate e alceva! O verificare a auzului i s-a facut?! Si nu totii copii sunt zambitori, exista si "seriosi"! Un pt tine! Esti o mama minunata! Fruntea sus!
Iepurila iti inteleg emotiile! Din pacate nu cred sa gasesti gradinita sa-ti primeasca copilul asa mic! Ei au locuri putine si reguli stricte: 3 ani impliniti in momentul inceperii gradinitei, sa apartii zonal, parinti salariati! Am inteles ca sunt putine gradinite care fac si exceptie de la regula varstei! Multa bafta! In zona stiu de o gradinita particulara, dar scumpa! Lucreaza soacra soramii acolo ca femeie de serviciu! Daca te va interesa, strangem detalii!
Danielle am nevoie de informatii pretioase de la tine! Te rog sa fii pe faza! Cand se deschide "Arcadia"! Visul meu e sa nasc in apa! Dar daca nu e apa nu-i mare bai! Mi-ar place sa nasc mai "civilizat", sa nu mai trebuiasca sa pregatesc plicurile cu bani, sa fiu mai relaxata... Daca ar fi o suma acceptabila si dr. mea sa fie pe acolo(asa am inteles) tare mi-as dori! Plus ca e la doi pasi de mine!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

sarumana mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Daniela, scuze ca am dat informatiile alea..dar asa mi s-au spus de 2 mamici care s-au dus sa vb si sa vada ce si cum pt. a naste acolo in iulie-aug.Oricum nu va fi 1000-1500 lei nast.naturala cat ar vrea Alina.poate ai vrut sa scrii euro.pai la buc la clinica particulara era in jur de 5000 lei in 2007..
Era un sub.deschis de MElise zilele trecute parca..nu l-am mai gasit..

Ella, ups sper ca nu am incurcat borcanele...am vaz pe cumnata ta lua un cadou..spunea ea ca e pt.cumnata ca e ziua ei..eu asa am intels

Dastefa, multa putere si poate totusi e altceva, nu autism..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput