Gravidute&Mamici de IASI(115)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Aly.. imi pare foarte bine pt voi ... 24 de saptamani, mai mamica dar ai un pic, lasa sa fie sanatoasa ( asa sa ramana), tu sa ai sarcina usoara si fara probleme.

Buna acum sa va povestesc ce am patit ieri, am cazut in depresie...si e pe bune.. ma bucur ca nu a tinut mult ... de ce? ... Ieri Darius nu a vrut sa asculte deloc... a rascolit toata toata casa... Daca ii ziceam ca nu e voie mai tare facea, am ramas socata ca l-am pus in patut si a scos tot din el: cersaf, paturica si salteaua, apoi sa urcat pe mobila, dupa aia sarea de pe pat in picioare... am crezut ca o iau razna ... iam dat o palma la fund si apoi cand am vazut ca nu are efect pur si simplu am intrat in depresie : ma tot gandeam ca nu sunt o mama buna, ca nu stiu sa imi educ copil si sa il fac sa inteleaga ca ceea ce face nu e bine ... am avut noroc ca a venit sotul mai repede la servici si la luat la socri apoi am vb cu soacra si a stat ea cu el si noi am plecat la o plimbare ... la o gura de aer si la un pahar de vorba la niste prieteni.
Iam zis asera sotului cand eram nervoasa ca eu nu mai fac fata, ca il duc de luni la cresa

Colac peste pupaza ... azi dimineata Darius sa trezit cu nasul infundat si a mai tusit din cand in cand...sper sa nu fi luat de la mine raceala

Gata ca m-am plans destul ...o zi frumoasa in continuare

Stai linistita, toate trecem prin asa ceva. E normal, suntem si noi oameni, si ne ajunge oboseala, rutina...E f bine sa te descarci, sa vorbesti despre ce ti se intampla, sa te detasezi putin, sa iesiti la un pahar de vorba cu prietenii...
Eu am niste carti f. bune despre psihologia copilului, daca esti interesata, lasa-mi adresa ta de mail ca sa ti le trimit (e valabil pt oricine le doreste), pe mine m-au ajutat f. mult, si mi-am dat seama ca am actionat gresit in diferite situatii fata de Amalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Cristina minunate pozele, aveti niste printese frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alina daca ii curge nasu apos, albicios,nu ai de ce sa ii dai sinupret. ala il bagi daca are mucii mai grosi ca sa ii fluidizeze nitel sa ii poti scoate, dar asta vor face si aerosolii. vezi daca apare vreo schimbare la aerosoli si dupa aia tragi concluzia daca sa i-l introduci. cu ce vrei sa ii faci? sanatate la pitic!

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Alina ma bucur mult pentru voi,sa ai parte de o sarcina usoara si la termen
Sa nu te superi ca te -am intrebat,caci la mine cu toate calculele si cu toate testele de ovulatie nu reuseste sa se prinda si la noi inca un bbdar nu-i bai ca am timp....lasam la voia Domnului,cind va fi va fi si daca nu este scris pentru inca un bebe.....asta e

Asa am patit si noi; tot faceam calcule si nimic, bebelina nu vroia si pace; dupa 1 an si ceva de incercari am hotarat sa mergem la manastiri, ne-am rugat, am hotarat sa ne relaxam si cand va fi..va fi; si asa a si fost, pe 14 feb 2007 am primit minunata veste. Stai linistita, bebe va veni atunci cand va trebui

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Nu e foarte mare disperarea,era aiurea daca nu aveam nici un copil,insa vroiam sa spun ca nu se prinde cind vrem noi ci cind vrea bunul Dumnezeu

LA MULTI ANI tuturot celor care poarta numele de Elena si Constantin!!!

Nici Bia nu vrea sa ne mai asculte,face numai ce vrea ea si spune numai "NU";acum 2 zile a spart sticla de la o usa la mama,pur si simplu s-a impins in ea si s-a crapat,mare noroc a avut caci doar s-a crapat si nu cazut sticla...nu mai vrea sa stea la imbracat,eee figuranta mare;trebuie sa incep sa ma documentez ce si cum sa ma port cu ea caci imi mai ies si eu din stare citeodata

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

un nou protest va avea loc miercuri 26 mai ora 11 la Guvern https://docs.google.com/Doc?docid=0AbeSvjbNas88ZGQyNnB6cjJfMTlnYnN6bXRmag&hl=en

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE SARBATORESC AZI!!!

lacra spor maine cu stefy la munca! as fi vrut si eu la targul de carte. anii trecuti il organizau mai devreme parca

ella spor la bb2 mai departe! procesul in sine e unul placut, asteptarea e mai grea

danielle vreau si eu cartile!

alina sanatate lui Darius!

noi suntem bine, de ieri parca e mai cald, am lasat-o la salopeta cu maneca scurta, in picioarele goale si in gradina pe iarba. la inceput s-a speriat si plangea, dar apoi am facut ture de mers in picioruse, ajutatta, vreo 30 min

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! ce credeti ca-mi zice sotul aseara?! Eu statea aplecata spre ceva: "Stai dreapta ca inghesui fata!" Si a mai zis ca o cheama "Fulgerina" ca a venit ca un fulger vestea ca ea exista!

La multi ani Miruna! La multi ani celor ce poarta numele Sf. C-tin si Elena!
In familie avem sarbatorite: mama, sora mijlocie, fina, fetita finei! Azi mergem la fini! Si ma intalnesc si cu sora!
Cel mare canta de la ziua lui Matei " si..seasca", in traducere libera "cine sa traiasca"!
Inesa multumesc!
Danielle multumesc!
Maitreyi cu d-ra dr. am nascut baietii, natural! Am inteles ca e un medic de treaba Mihaila, insa eu nasc natural si d-nul dr e cu cezarienele! Banuiesc ca faci cezariana!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

La multi ani Miruna! La multi ani celor ce poarta numele Sf. C-tin si Elena!

maitreyi, mersi pt sfat... mucii lui darius sunt aposi.. parca curge la robinet, Nu au culoarea galbuie ci incolora ... era tot un sirop sau picaturi de nas care opreau secretiile nazale... si am crezut ca e astaAerosolul il fac cu ser fizologic, Acc si dexa

Aly, frumos nume pt bebe ... ca alint... o sa fie printesa casei...

danyella; mersi de incurajare... adresa de mail si de mess e : anila_as00@yahoo.com ... si cand ai timp poate imi trimiti si mie cartile ... mersi frumos

inesa, imi pare bine ca sunteti bine si aveti vreme buna.. ca la noi e tare urat afara

Darius sa pus pe mutat patutul din camera ...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alynta fac ceza ca si pe baby tot cu ceza am nascut-o.

alina lasa secretiile acolo nu le stopa ca ele sunt un efect nu o cauza. iar acc nu baga daca nu tuseste. e destul dexa cu ser. antiinflamator nu ii dai nic?

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ani sanatate lui Darius! In seara asta suntem in zona! Putem trece sa ne recuperam sticluta?! Nu cred ca mai am nr. tau! Ma poti bipui?! Ca te sun ca am cu ce!

Alina-Mirela 24+ cu si DAVID (27.06.2007) , MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput