Praline belgiene 44

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI SANDA!!! Sa fii fericita alaturi de baietii tai! O zi frumoasa!

Luni in Antwerpen e pt. noi perfect, de-abia astept sa va vad, sa-mi spuneti cam pe la ce ora aterizati.

Distractie placuta in seara asta fetelor care merg la kara, si weekend super tuturor !

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sanda, la multi ani fericiti, sa ai parte de dragoste si dragoste si iar dragoste, sanatate si fericire
o floricia pt tine http://www.visoflora.com/images/original/groseiller-a-fleurs-visoflora-1851.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Cucu-bau,

Sunt racita, fetelor, nu prea respir bine, de aceea nu am raspuns pt karaoke. Daca ma simt uman, trec sa va vad un pic diseara.

Luni lucrez, nu pot veni la Anvers, dar va urez distractie placuta.

Dia_tm, imi pare f rau pentru ce ti s-a intamplat, sper ca te simti mai bine acum .

Sanda, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si iubita asa cum meriti toata viata ta.

pupici la fete si un weekend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Simonette, cat pe ce sa treaca ziua ta neobservata! Noroc cu Scumpi vigilenta
Iti doresc din toata inima sa fi sanatoasa, sa fi fericita si implinita alaturi de dragii tai baieti, sa-i vezi crescand frumos, sa fi mandra de ei si sa ramai aceeasi fata frumoasa si cu sufletul de aur. La multi ani !!!
Ardeiash te asteptam cu mare nerabdare diseara!
Oana, nici nu-ti inchipui cat ma bucur ca vi diseara la kara!!!
Anto, char ma gandeam de ce nu dai nici un semn de viata!
Imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara. Desigur, daca te simti rau e mai bine sa stai acasa si sa te menajezi ca fumul de acolo iti va dauna. Ramane la apreciarea ta desi tare m-as bucura daca poti veni chiar si pt putin. Pana una alta, insanatosire grabnica.
Anoooo, sper ca Nina a reusit pana la urma sa te convinga si ca azi nu te-ai trezit cu fata la cearceaf. Te asteptam cu mare drag.
Deci diseara vom fi cam asa: Eu, Miha, Nina, Morgane, Nele, Oana, Ardeiash, Ana si ..... haideti, cine ne face o surpriza?
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana excelent.

Mergi la inceput

anto: sanatate maxima-ti doresc

fetelor , nu-mi mai venea aseara sa va dau drumul din brate... imi venea sa va strang tare de tot sa va simt pana hat mai incolo

m-am simtit excelent cu voi.. si va multumesc tare pentru ca mi-ati incarcat bateriile, aveam mare nevoie. cred ca pozele-s- bestiale

bepii: excelent arati, ca de obicei... pupa-l pe swa si sa dea Domnul sa fie bine

nina; saru -mana ca m-ai luat de-acasa si sorry ca tot ziceam ca m-ai luat cu parul nefacut.. de parca nu eram eu de vina pt ca nu am fost gata la timp.. tre sa dau eu cu bata-n balta.. sorry..
aratai super .. ti-a priit japonia, sa stii ;)
imi place parfumul tau e sexos tare

lucica; esti bestiala.. super bestiala rochia ta. aratai traznet. iar prietena ta m-a fermecat. e incredibila! s-a pliat imediat la situatie.. te felicit! esti pe maini bune!

onucule mama ... ma bucur din toata inima ca esti fericita! aratai complet schimbata. multumita. iti sclipeau ochii. bravo.. iti tin pumnii sa fie bine

miha; bafta multa la examene si la munca.. mi-a placut cum arati.. iti mentii silueta.. poate-mi d ai si mie reteta.. eu nu reusesc sa slabesc
nici nu te-am intrebat; ce fac doru si monicutz?

ana; am vrut sa ies sa va vad aseara.. si tania mi-a spus; nu, asteapta ca vine ea.. se-ntorce nina .. imi spune c-ai plecat.. uf.. imi pare rau ca nu v-am vazut si ca nu ati putut ramane ., dar advarul era ca era un fum de il taiai cu cutitul.. era naspa pt mariuk

fetelor, acum m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca pe 13 septembrie implinim 5 anisori dulci, rotunzi si frumosi de cand ne cunoastem ,,
haideti sa-i sarbatorim la bois de reves... sa blocam data asta de-acum ,ca tot zicea nina ca e ocupat pana-n septembrie.
am vazut ca acolo au spatii de aniversari si evenimente.. cu gratar cu tot ;)
e si padurea aceea superba si putem sa facem o zi misto acolo... sau un we si e si spatiu de joaca pt copkii

va imbratisez pe toate prezente si neprezente asar

we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna fetelor!

Indraznesc sa intervin in grupul vostru cu o intrebare. Cum e viata in Belgia?

E poibil sa ne mutam acolo pentru jobul sotului meu. Noi in prezent locuim in Olanda.
Ma intereseaza cum e viata cu un copil mic? Sunt scumpe cresele? Se poate gasi de lucru part time? Cat e concediul de maternitate? in Olanda am avut doar 12 saptamani. Sunt scumpe chiriile? E greu de gasit o chirie(in olanda poti sa astepti cu lunile pe liste pana sa gasesti ceva)?

Va multumesc!

Pupici!!!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Buna fetelor!

Indraznesc sa intervin in grupul vostru cu o intrebare. Cum e viata in Belgia?

E poibil sa ne mutam acolo pentru jobul sotului meu. Noi in prezent locuim in Olanda.
Ma intereseaza cum e viata cu un copil mic? Sunt scumpe cresele? Se poate gasi de lucru part time? Cat e concediul de maternitate? in Olanda am avut doar 12 saptamani. Sunt scumpe chiriile? E greu de gasit o chirie(in olanda poti sa astepti cu lunile pe liste pana sa gasesti ceva)?

Va multumesc!

Pupici!!!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Buna seara,

Incerc sa-ti raspund eu la cateva intrebari.

Viata in Belgia e ok, per ansamblu.
Cu job-urile nu stiu ce sa-ti spun, parerea mea e ca poti sa-ti gasesti ceva part-time, dar depinde de domeniu.

Cresa variaza intre 400-650 euro/luna, in functie de zona unde veti locui. Sunt mai ieftine cele de stat, unde platesti numai zilele cat merge copilul, fata de cele private unde platesti toata luna chiar daca a fost absent 3 saptamani. Insa locuri in crese de stat se gasesc greu, eu nu am reusit.

De inchiriat se gaseste relativ usor, consulta site-ul www.immoweb.be . Oferta e bogata si variata, dar din nou, depinde de zona si de buget vs necesitati, bineinteles.

Concediul de maternitate e 16 sapt, pre cu post natal, cine poate nu-si ia deloc prenatal ca sa-si pastreze toata saptamanile pt dupa nastere. La asta lipesti un concediu normal daca ai de unde ca sa mai prelungesti, iar acum cred ca exista si un fel de CIC insa esti platita f putin in timpul lui, nu sunt f sigura de conditii insa.

Cam atat ma pricep sa-ti spun. Ai idee unde veti locui, in ce zona?

Multa bafta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hai ca intru si eu pe fuga ca-i tarziu si-s obosita. Azi am fost o harnicuta, desi m-am culcat la 4 dimineata dupa noaptea nebuna de dans, m-am trezit destul de devreme, am mers la Brico de-am cumparat floricele, apoi le-am plantat prin ghivece, prin gradina, pe unde s-a putut, am udat gradina, ce mai, in loc sa ma odihnesc am trebaluit. Acu-s franta, tocmai am terminat de descarcat pozele de aseara pe contul nostru, asta ca sa nu va fac sa asteptati. Acu ma duc intinsa la somn. Dar nu intainte de a va zice ca iarasi m-am simtit super aseara, pozele graiesc, toate ati fost in forma maxima, va pup pe toate si va multumesc pt nepretuita companie. Desigur au fost mari absente aseara dar ca de obicei continuam sa speram ca data viitoare circumstantele vor fi mai favorabile si vor putea veni dragele noastre praline in nr cat mai mare.
Sper ca maine (daca nu plecam intr-o mica excursie cu motorul) o sa scriu mai amanuntit.
Ardeiash, super propunere! Eu cred ca merita sa sarbatorim cum se cuvine cei 5 ani de cand exista grupul nostru.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, Nele a fost asa de incantata de voi incat vrea sa se prezinte la fiecare karaoke de acum incolo.
Ce ziceti de inca unul pe 21 mai?! Lista e deschisa.

Sa povestiti cum ati petrecut in A'pen.

Pupici,

Mergi la inceput

si noi de ea

21 mai e ziua ei? e sf constantin... elena - nele

Mergi la inceput