Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 2
Antoanela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nora Gelos ca voi va intalniti, iubiti, pupati si distrati si eu muncesc... Noracu Andrei si Victor |
...unde pui ca am si mancat ca spartele, de la masa de mic dejun, croasanti, cafele ne-am mutat la cea de pranz , uf, ca bine fu'
Nora, uite un de consolare.
Mady, ai ajuns bine?
pupaturi la toata lumea
carmita_baby spune:
Vreau si iooooooooooooooooooooooooooooooo mereu spuneam prezent... pacat ca nu ma pot teleporta!
Ninuca bine te-ai intors acasica la tine, am vazut pozele din e din Japonica si pe langa faptul ca sunt superbe, am observat ca Alex e stirb sau ma insel? Iar Reina e f schimbata, are fata mai lunga, a crescut, s-a facut mare, ce mai.
Ano, cum mai e Maria? M-am gandit la voi ieri! Va pup mult si sper ca totul e bine!!!
miri_mik spune:
muamaaaaaaaaaaa, ce bine fu ieri! cum zicea anto: croasantsi si cafea si p-orma "lanci" cu parking de carucioare:)))
mai putin frumoasa atmosfera prin magazine cand neshte tampite de vanzatoare s-au "luat" de fetele noastre misto si s-au avertizat una pe alta ca vezi doamen s-ar putea sa fure...
eu una, rasfatata pana in capat! eu si bebeloiul meu jeremy, ne-am umplut de cadouri de la ciocolatelele mele dragi! asta asa, ca si compensatie pentru ca al meu barbat n-a prestat nik de ziua mea, si daca a trecut ocazia, probabil ca nici nu mai capat ceva:)))
madi, aspre felicitari! ti-ai dat greata, ai muscat destul de mare, greud e mestecat, dar te-ai descurcat! jos palaria! si ati ajuns intregi acasa. cu cateva aventuri, dar au trecut. acu sa se faca marie bine, si sa treceti si de hopul asta. desi cand mergeti la scoala... o luati d ela inceput...
fetelor... cat m-am tinut si am facut balet... o aduc pe mama in vizita. vine ziua ei si m-a frecat la constiinta... nu-s fericita. sper doar sa rezist 2 saptamani. deja i-am spus, vrei sa vii? si ea, pai sa vezi, c-o fi c-o pati, ca alea alea. si zic, daca vrei, bine, daca nu, nu. i-am impus eu 2 sapt si nu i-am lasat loc d eintors... pana la urma a zis ca vine, nu foarte convinsa dar nah...dupa cum spuneam sper sa rezist doua saptamani....
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
carmaw spune:
Bravo pralinutelor...v ati intilnit,a ti fost dulcele, ma bucur pt voi!
UNIUNEA FACE FORTA!!!
Da n am inteles ce e cu istoria aia...sa luat o bipeda de voi....ca furati?
eu chemam politia ce i asta.??...da ce i drept asta v ar fi stricat intilneala
Aud in ultimul timp la chestii dintre BE......
Inca o data BRAVO!
tinete -o asa adica GRUPIR
VA PUP
morgane spune:
Simt si acum gistul de croisanti, de poulle si ravioli, miros de parfum si de baby si stansaturile voastre in brate. A meritat drumul.
Carma, avem "politia" cu noi, s-a luat Oanatje de ele si le-a pus la punct in doi timpi si trei miscari, in NL ei perfecta. Si te asigur ca damele cu pricina au avut mare noroc ca nu le-a vizitat si Miri magazinu'.
Nina, ai dormit cu pantofiorii? Sa-i porti cu placere, ca sunt asa de rosii si de sexy, de ma roade invidia.
Cum ai ajuns acasa, Madi? Cred ca Mani a dormit dusa in masina.
Danielana, ti-ai gasit portmoneul? Eu mi-am regasit masina dupa zid ... Mereu ii place sa se joace de-a ascunsa.
Anto, te-ai probat cu rujul? ;)
Eu fost prinsa in file pe ring, din motive de accident si de ora nepotrivita, am ajuns 10 min mai tarziu la scoala, nu am mai gasit-o pe Bia ... plecase cu busu, dar a ajuns cu bine acasa si eu asisderea. Diseara merge la o party in satul vecin si e prinsa in febra pregatirilor.
Bine ai venit acasa, Bepii! Ai calatorit bine? Toate bune in C-ta?
VINERI 7 mai, Karaoke, numai suporta amanare.
Pupici,
morgane spune:
Miri, ma gandeam ca daca ma lasi sa-l iau pe Jeremy in brate, o las si eu pe Bia sa-si faca piercing :) Batem palma?
Mercic pt ziua animata de ieri, de energia cu care ne organizezi, ne hranesti si ne intertainezi.
Oanatje, arati bestial. Ma bucur ca esti happy. Nu uita sa uplodezi pozele in contul nostru.
Va pup inca o data,
ardeiash spune:
buna
ieri.... citesc in ziar ca e zi nefasta pt mine .. da ma rog.. trec peste.. zic ..
constat la scoala ca nu mi-am luat medicamentele .. zic.. ma duc la profu ii explic ... ma duc acasa ... iau medicamentele ... revin si fac o tura pe la voi.. dau sa-mi compostez beletul .. nu-l gasesc ca era in portofel...iar portofelul nema.. ma-ntorc la scoala ./. poate zic il gasesc... de-atata dus si intors nu mai stiam directia... la scoala nik... se uitau aia ciudat la mine.. eu le-am arat ziarul sa ma lase in pace.. deja ma gandeam cum sa blokez cardul. in fine .. l-am regasit.. bine merci cazut pe jos acasa... nu mai stiu de ametita ce sunt... intre timp voi v-ati distratara sa va fie de bine..
deci ieri a fost ziua portofelelor.. sa inteleg
Bepii spune:
Dragi fete,
Iata-ma-s inapoi, sunt acasa si e tare bine dar am avut multe de facut de cand am ajuns, de maine voi avea si mai multe la birou, trebuie sa recuperez lipsa celor 9 zile dar e bine sa fiu iar acasa.
Va scrisesem sambata aci pe forum dar am apasat gresit o tasta si s-a dus mesaju el stie unde si n-am mai avut chef si timp sa-l rescriu.
Vad ca v-ati intalnit si se pare ca v-ati simtit excelent, pai cum altfel sa fie cand se intalnesc pralinele?
Si mie mi-e dor de voi si sper sa mai organizam cate o intalnire de genul asta din cand in cand.
Vad ca Morgane a propus karaoke vinerea asta, eu zic "prezent" si tare m-as bucura daca si voi ve-ti face la fel. Ar cam fi timpu ca ultima oara a fost de 8 martie deci aproape 2 luni.
In tara a fost bine, nu prea am iesit, am stat mai mult pe langa casa cu parintii mei, dar mi-am vazut prietenele si rudele apropiate. Vremea a fost cam rece, a batut un vant rece dinspre mare de-aia n-am prea avut chef sa ies. Pe litoral e bine sa mergi vara ca in celelalte anotimpuri e cam pustiu.
Astept cu nerabdare reactii cu privire la karaoke si va rog eu sa nu ezitati ca sigur n-ati mai dansat de mult si evident cu cat mai multe cu atat mai distractiv.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta.
ardeiash spune:
bine-ai venit bepii;; m-am gandit ieri sa te sun insa nu am vrut sa te deranjez; nu stiam la ce ora ai venit
carmaw spune:
nu stiu ce experiente aveti voi dar eu oriunde mi am invitat mama(pe care o iubesc nespus) ea a bagat numai fitile,nimic nu i convenea, apostrofa facea grimase.
Repet o iubesc dar nimic nu ia convenit indiferent cit de multe sacrificii am facut pt ea
Cind traiam in Franta aveam o prietena care mi a dat un sfat:
'atentie cind iti inviti mama.....'
pe care (sfat) din pacate nu l am ascultat