Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 19
ardeiash spune:
morgane: am primit si eu informtia de la florinela, mi-a scris ca are acum un baietel de 4 luni;; e incredibil, nu am stiut ca a fost insarcinata
Bepii spune:
Florinela e mamica??? Sa-i traiasca baietelul!!! Ma bucur tare mult pt ea.
Pup fetele cucuiete
dia_tm spune:
Antoanela, super pozele
Bepii...suna bine
...dar in final parca tot o ora de artificii prin Waterloo e mai tentant (sper sa gasim un loc de unde sa le vedem...ca 25euro/loc in tribuna nu dau).
Nu stiam ca Mechelen e asa un loc bun de shopping; bine de stiut, mai ales ca se apropie perioada de reduceri...si e si aproape...
Mirik, hai ca nu-i nici vorba de frigider saptamana asta... mai degraba te simti ca sub dus and mai iesi afara la o plimbare
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
ninaM spune:
Buna fetele!Mah,parca m-as baga si eu la seara romaneasca(am auzit de-o hora,sarba) da pica nashpa ca sambata alex merge la scoala ...hmmm...nu stiu deocamdata,mai dezbatem problema.Poate-l vrajesc pe Reiji si ramane el acasa cu copii .
Sambata la kara vin cu Ionut...de cand asteapta!
Taniuk,La Multi Ani lui Swa,tot binele din lume!
Ardeiash,multi ani fericiti si voua...si vb Anei,sigur mama ta glumea ca si mama imi spunea la fel inainte sa ma marit
LA multi Ani si sotului de Nora...multa sanatate si tot ce-si doreste!
Pupici la toata suflarea!
Mihaela1171 spune:
Buna de dimineata
Sa va fie de bine shopping-ul in Mechelen, dupa cum spune Nora si eu am salivat la pozele de pe FB
Ardeiash multi multi ani fericiti si de acum incolo
Asemenea si lui Swa, Bepii, sa fie sanatos si felicitari pentru petrecere, a fost super reusita, se vede din poze
Noricic enjoy the time cu sora si nepotica ta !!!!
Mrikutz adanci plecaciuni pentru telefon, a fost super sa te aud si sa sporovaim un picutel; shlapi la fundul meu nu am mai dat nici un semn de viata
Fete la kara eu am semnat deja, abia astept sa ma destrabalez, caci vin dupa o saptamana infernala, grea rau la birou si musafiri acasa
Cat despre seara romaneasca mi-ar place mult dar nu poci, alti musafiri again
Va pup si ma duc sa ma urc pe bicicleta, caci am pus nisciava kilogramutze si ma urasc .
Pupeeeeeee
miri_mik spune:
fetelor am si io o intrebare: ce cauta babe decrepite, cu un picior in groapa la volan pe strada mea??????? e musai sa-mi ia portiera cu ele????? mama lor de babaciuni:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
teuton spune:
ziua buna doamnelor .si domnilor. primiti un intrus temporar in clubul vostru select? :)
Bepii spune:
Mirik, imi pare tare rau ce ti s-a intamplat. Mai ales ca bebe Jeremy s-a speriat....dragu de el... Si pe deasupra nu poti folosi masina .... si cate alte amanunte neplacute legate de un asemenea incident! Dupa mine baba respectiva nu are voie sa conduca daca e surda! Asta e un handicap! Macar si-a aratat si ea cat de cat parerea de rau, si-a cerut scuze, sau tot tu esti "vinovata"?
In alta ordine de idei, fetelor dragi, va multumesc tuturor pt urarile adresate lui Swa, i le-am transmit si s-a bucurat f mult ca a fost atat de bagat in seama.
Alta ordine de idei: Sambata asta e karaoke....parca..... e putin entuziasm aci, putine (si vesnicele) care au reactionat, eu nu mai zic nimic, cine vrea sa vina apoi sa vina, cine nu.... mare pacat.
Teuton (interesant nik), bine ai venit pe forumul pralinelor, atata timp cat esti cuvincios esti bine-venit printre noi. Poate ne zici cate ceva despre tine (ca de' ca femeile, suntem curioase) si de ce "tempopar"? Am totusi impresia ca undeva ne-am intalnit.... cumva ultimul karaoke?
Gata, e vremea pranzului, va pup si va doresc un weekend super tuturor!
scumpi spune:
Nora La multi ani sotului!
Miri imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat cu masinuta si ca bebe Jeremy s-a speriat atat de tare. Va pup si sper sa se rezolve toate cat mai repede
In Mechelen a fost super, multumesc din inima Taniuc drag , m-ai ajutat sa trec cu bine experienta cu trenul, ca tare plina de emotii am mai fost. Si pt. ca nu am apucat sa cumpar ceva, ca am alergat mai tot timpul dupa Seb, am fost sambata si m-am innoit cu o pereche de pantaloni trei-sferturi si un top.
Anto, am vazut pozicile, ma, tare frumosi copiii tai, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! pup
Teuton bine ai venit! Si eu am impresia ca ne-am cunoscut la karaoke, nu-sh de ce
Si acum despre kara, eu de vreo 2-3 zile nu ma simt prea bine, nu stiu ce-i cu mine, dar am stari nasoale si mi-e somn tot timpul(probabil acum resimt oboseala dupa noptile nedormite), asa ca voi astepta pana maine sa vad cum sunt si o voi suna pe Taniuc sa o anunt daca vin. Tare sper sa-mi revin ca-mi doresc sa party cu voi.
pup gasca si va doresc un weekend minunat
Sebastian, baietelul nostru iubit
scumpi spune:
Ardeiash felicitari pt. cei 16 ani de casatorie! Va doresc sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Sebastian, baietelul nostru iubit