Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 10
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Mirik, Silvian, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Am fost plecati in weekend-ul prelungit in Germania in vizita la verisoara mea. A fost bine ca ne-am vazut, dar vremea a fost urata si friguroasa, in afara de o scurta vizita la Legoland, nu prea am iesit.
Tania, mersi ca intrebi de mine, .
Eu lucrez maine dupa-amiaza, daca ma simt in stare dupa, vin si eu un pic la kara. Problema e ca raceala mea s-a transformat in bronsita acum , tusesc in continuare, nu f des, dar oricum, se simte. Si fumul care e acolo nu prea ma ajuta. In fine, sa vad maine seara cata energie mai am.
Cu shoping-ul la Mechelen cum a ramas? Eu sunt libera pe 27,28 mai si 1 iunie. Intr-una din zilele astea e posibil sa am o prietena in vizita, dar inca nu stiu exact cand.
Lucica, nu te descuraja cu interviurile. Normal ca nu e placut sa fii refuzata, indiferent de motiv. Insa nu te demoraliza, vei gasi ceva potrivit in mod sigur.
Mai aveam de zis, dar m-a lovit o durere groaznica de cap, ma duc sa caut o bulina. Pupici la bombonici,
morgane spune:
Hai ca parca e mai ulta miscare pe forum ...
Nele e bolnavioara si deci nu va mai veni maine. Ii pare rau, dar nu se simte bine, gripa.
Ne vedem maine si mai povestim.
Pupici,
simonette spune:
Vaaaiiiiii!!!!!
Mi-au dat lacrimile sa vad ca m-ati felicitat si urat de ziua mea iar eu nici macar nuam intrat sa va multumesc. Va rog sa ma iertati.......
Va multumesc din suflet! Sunteti niste adevarate comori! P
Ptr noi e o perioada nu prea roz fiindca Laur de o luna lucreaza ocazional si asta nu prea ma linisteste! Am inceput deja sa avem datorii si eu voi incepe lucrul abia dupa 1 iulie! Deci... nik bun!
M-am gandit sa imi fac niste carti de vizita si niste fluturasi pe care sa le imprastii prin cartier, poate mai castig vreun client/a!
M-am mutat chiar si in sufragerie cu omu si din camera mica am facut un mic cabinet.....
Copiii sunt bine......multumesc Lui Dumnezeu! BB Nicolas creste frumos si e tare bunut! Luca merge la scoala in Vilvorde gratie lui Miriku nostru, iar Iannis e stapan acum pe toate jucariile cat e frac-su la scoala
Mi s-a intors si Oana din tara si m-am mai eliberat de treburi...
Pe 12 iunie avem botezul in Bucuresti...
Cam astea sunt noutatile
Vad ca va adunati cu veselie diseara la kara.....yamiii!!! Poate vin si eu juma de ora sa va vad macar Nu promit nimic.
La shoping pe care cred ca l-am si ratat va dati seama ca nu vin...
Va imbratisez pe toate si sa stiti ca mi-e tare dor de voi!
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Am pus poze noi la semnatura ptr cine vreasa ne vada.....;
Lamulti ani de Sf. Constantin si Elena!!!!!!!
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ardeiash spune:
simonette ma bucur sa citesc vesti de la tine...
mikule, avui in gand sa te sun... de cateva ori.. insa nu-mi gasesc cuvintele.. pe bune.. asa ca iti trimit unde pozitive ...
fetelor; distractie placuta disara...
anamana123 spune:
fetelor, am zis ca vin la kara de data asta; eram sigura ca vin dar...:(
nu stiu dc ma credeti dar pur si simplu nu-s in stare
sunt f obosita!
nina, si scumpi, iertare, am zis ca vin si ...
poate ne vedem in mechelen dimineata?????!!
mi-e dor si tare as fi vrut sa va vad
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
morgane spune:
Dragele mele, ati fost una si una trendy, sexy, hot ...
Scumpilica, esti stralucitoare si senzuala in decolteuri adanci si cu buzele rosii ca fraga. Sa nu uiti sa pui poza aia la profilul de pe facebook. Da?
Tania, plina de enrgie si simt organizatoric, intineresti pe zi ce trece. Si unde mai pui ca ai venit cu propriile tale manute pe volan pana la Bruxelles, cu o incarcatura asa de pretioasa.
Rortje, rara avis, ma bucur ca te-am vazut si ca te-ai hotarat sa vii. Si nu numai eu ;) Ai grija de tine si sa nu mai asteptam asa de mult sa ne revedem.
Nina, unduitoare pe ringul de dans si pe langa, toata lumea te remarca si nu-si mai ia ochii de la tine. Am numarat ieri vreo 15 "muste", pe putin :)
Nu cred ca Costel a petrecut vreodata mai bine de ziua lui :) A plecat feri tare acasa.
"Miresele" au fost foarte incantate de locatie si mai ales de companie, pai cum se putea altfel. Au insa o singura intrebare: CAND E URMATOARUL KARA ?
Oanatje, ni s-a lungit gatul dupa tine ... de la Mechelen nu mai esti scutita, ia aminte !
Sanda, nu ai mai reusit sa ajungi, puiule. Ti-ar fi facut si tie bine sa te mai destrabalezi, dar n-a fost sa fie. Nu te-am mai vazut de un car de vreme. Pupici la puiuti si ma bucur sa sunt bunuti. Curat mamica lor, ce mai.
Anto, esti bine? Ce fac puii tai? Tu ce zici de Mechelen JOI? O sa scrie Tania un mail cu detalii.
Ana, nu si nu, nu te-ai dat dusa de acasa. Trebuie sa incerci sa iesi din cocon, iti va face bine. Iti spun din proprie experienta. Daca te intalnesti cu pralinele iti ia cu mana toate durerile, fizice si psihice.
Ardeiash, de data asta nu s-a aratat? Sa stii ca nici nu am mai indraznit sa cantam fara tine. N-a avut farmec :)
Miri, sper ca esti bine si ca poti ajunge la Mechelen. Mortii cu mortii, vii cu viii, remember that ! Si de data asta vreau bebe Jeremy in brate, sa imi poarte noroc la interviuri. Da?
Nora, cum e cu bebel zacht si bine-mirositor in familie? Ar fi trebuit sa-ti iei sora de toarta si sa va prezentati la kara, sa ne cunosca, si sa stie ca esti pe maini bune.
Fete, ma consider o norocoasa ca va am ca prietene si ca ati venit in viata mea in momentul cand ma plictisisem cu existenta mea gri;
Pupici,
Scumpilica, tie unul pe celalalt, sa fie in simetrie :)
morgane spune:
Miha, mi-a parut rau ca nu ai ajuns, contam pe tine. Ai grija de tine! Poate iti iei liber joi pt Mechelen. Hai !
Mady, trebuie sa-ti iei inima-n dinti sa vii si pana la kara cu masina. Abia atunci ai primit botezul deplin de soferita :) Esti bine? Nu ne mai scrii. Ti-ai facut cont pe facebook?
Danielana, am vazut pozele noi cu Arthur, creste ca din apa. Sunt foarte mandra de poza in care il tin in bratel. A dulce, moale si miroase a bebe, de-mi vine sa-l musc. Tu ce zici de Mechelen?
Pupici,