Copil singur caut parinti disponibili
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Cora, eu cred cu HM e ceva de genul TakeThat din 1900 toamna noastra
Da`io tot cred ca am o problema la bibilica, un fel de retard, de-mi pot placea astea in voga acum si-mi si relaxeaza creierii
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
corap spune:
mie imi place un desen animat cu niste pisici din plastilina
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
ruxij spune:
Hannah Montana??? E asa de demodat S-a terminat cu Hannah Montana, de vreo 3-4 ani, aici avem iCarly. Si eu ma uit la iCarly. Las' ca ajunge si pe la voi.
buflea spune:
Eu nu am nici un fel de mustrare de constiinta in ceea ce priveste timpul petrecut cu copiii mei si nici nu am impresia ca ei sunt super traumatizati ca ma vad seara la 6:00 acasa. Copii sunt flexibili si iau ceea ce le oferi ca pe o normalitate. Normalitatea la noi in familie este ca mama si tata muncesc, mama pleaca dimineata de acasa dar sta tata cu ei si ii duce la gradinita, seara vine mama si tata munceste program prelungit. Mi s-a intamplat sa fiu intr-un training la serviciu unde timp de 1 sapt am plecat la 8:00 A.M. si m-am intors la 10:00 P.M., inclusiv in weekend. Le-am spus care e situatia, a mers totul foarte smooth. Eu nu le spun copiilor mei ca ma duc la serviciu pentru bani, pentru ca nu vreau sa inteleaga ca daca am avea bani, eu, mama lor, nu as mai munci ... eu ma duc la serviciu pentru ca imi place sa muncesc, pentru ca asa o sa faca si ei si pentru ca asta ne aduce si un venit in casa. Si nu, nu imi pare deloc rau ca ma duc la serviciu ... Eu personal nu mi-as sacrifica profesia pentru copii. Am investit in ea timp, efort si bani, este modul meu de a ma simti adult pe langa parinte si modul meu prin care acum culeg roadele eforturilor depuse in scoala. Venirea copiilor mi-a pus cariera pe un drum liniar de la care nu vreau sa ma abat - nu vreau renunt la ea sau sa mi-o pun in hold, si momentan nici nu vreau sa mai urc profesional, pentru ca asta inseamna investitie de timp si efort luat de la copiii mei. Exact asta este modelul de mama pe care doresc din suflet sa il aiba copiii mei - o mama care are o profesie stabila, care se duce la serviciu din placerea de a evolua in profesia respectiva, care aduce si bani odata cu asta si care se dedica si lor atunci cand suntem impreuna acasa.
filofteia spune:
De curand am fost pusa in situatia de a alege sa merg mai departe in cariera... este a treia oara cand se intampla asta. Ca de fiecare data am stat si am analizat situatia si am constatat ca la 9 ani jumatate copilul nu mai este asa dependent de mine. Ii pot controla temele seara si este suficient. Asteapta cu nerabdare intrarea mea pe usa ca sa iasa afara cu copiii...are deja prieteni carora li se destainuie si care i se destainuie ...Cordonul ombilical devine deja din ce in ce mai subtire , iar eu mi-am dorit noul job.
As fi devenit mama aceea care nu are alt scop in viata decat temele copilului ... serios, dar eu ma simteam amenintata de asta.As fi regretat toata viata ca nu am avut curaj sa ma desprind.
Acum, eu vorbesc cu copilul de obicei seara dupa ora 21, ca pana atunci nu ne vedem prea mult, eu intru si el iese.
Si da prefera sa stea cu mine pana pe la 8 ani... dar de vara trecuta, cand a inceput sa iasa singur afara eu il incurc. La inceput am fost un pic geloasa pe noua situatie, dar puiul trebuie lasat sa zboare din cuib... si incet incet iata ca o face.
SI mai trebuie retinut ceva... scoala de dupa-amiaza...din clasa a V-a... copilul vine acasa undeva in jur de ora 18, daca nu mai tarziu...
EU as fi fost curioasa in alte tari cum a iesit un astfel de studiu.
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Hannah Montana??? E asa de demodat S-a terminat cu Hannah Montana, de vreo 3-4 ani, aici avem iCarly. Si eu ma uit la iCarly. Las' ca ajunge si pe la voi. |
I love iCarly!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld eu am renuntat la cariera dupace am avut copii, tocmai din acest motiv. sa fiu cu ei acasa si sa am timp eficient, pentru ei. am lucrat de acasa si cand traiam in RO. la fel fac si aici, desi au mai crescut. si nu regret nimik, chiar daca m-au judecat pe rand neamurile si prietenii ca-mi stric viata stand acasa cu ei. nu mi-am stricat nimik, din contra am castigat infinit mai mult! Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA M-am nascut pentru succes! |
Si eu am renuntat la cariera acum 2 ani cand s-a nascut Victoria si ce vreau eu sa fac (si in ce am educatie) Nu se poate face de acasa. Adica, s-ar putea, dar categoric nu cu copil de 2 ani care te solicita non-stop. Nu as face nimic de acasa, nici treaba, nici grija de copil ca acum. Si al nostru daddy vine tarziu, dar cand intra in casa si pana Victoria merge la culcare, alea 2-3 ore sau uneori chiar juma de ora ii sunt in exclusivitate acordate Victoriei. Dupa ce ea adoarme avem timp ptr. noi doi.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
mcoca spune:
Eu cred ca cel mai mult conteaza calitatea timpului petrecut impreuna. Noi, fetele, ajunge acasa pe la 6, tati mai tarziu. Puiu se culca la 9. Deci in saptamana avem 3 ore mari si late impreuna. Dar astea 3 ore incerc sa le folosesc exclusiv pentru ea. Cateodata insa sunt extrem de obosita ca nu am decat o singura dorintza : sa dorm, sa nu aud pe nimeni. Ei, cum din pacate nu e posibil, o iau in pat cu mine, si "citim" povesti. Fetitza mea este inca mine, are 20 de luni, dar asta este realitatea noastra actuala si incercam sa ii facem fatza cat mai bine.
Vicky si Printzesone