Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 2
many_bani spune:
Alexa felicitari ptr. vestile bune. Cand esti in Ro si ai chef de parc, da o strigare si noi vom fi acolo.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Neata Felicitari Alexa Super veste ! Eu in fiecare zi sunt in IOR. Este superb parcul...doar ca ma plictisesc singura. Azi nu stim daca iesim, ca pleaca ai mei acasa. Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3 |
IOR este totuna cu Cuza? Daca da poate intr-o zi venim si noi pe acolo, ca ne-am cam plictisit de Lia Manoliu
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
monis5 spune:
Asa, deci cu doctorul.
Am executat vaccin (infanrixu hexa, de care doctorul a zis ca trebuie sa produca reactii ca cel de la 2 luni - adica deloc la noi) acuma sa vedem.
Despre diversificare a zis sa mergem cu 2 mese in paralel, adica daca ii dau dimineata mar, la pranz sa-i fac supa din mai multe legume, sa-i dau zeama progresiv si, cand ajungem la cca 70 ml, sa incep sa pasez cate o leguma in zeama, pana ajungem la piure. Si pana la sfarsitul lunii a 6 a sa introduc carnea. Ramane sa vad de unde inventez carnea de introdus (cica se incepe cu pulpa de gaina). Completare san la discretie.
Interesant: am intrebat despre expunerea la soare ca ma tot roade pe mine asta, intrebandu-ma daca UV-urile astea reusesc sa faca organismul sa produca vreun pic de vit. D sau doar il agreseaza. Mi-a spus ca in Bucuresti soarele / UV de aici nu este bun deloc (poluare, smog etc) si la bebelusi trebuie neaparat crema ecran (spf 50).
nu mai stiu ce mai am de zis, ca, evident, mi-e somn
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
shtephy spune:
La multe lunite Vladut!!!! Esti baiat mare de acum ,sa fii sanatos si sa iti faci fericiti parintii ca si pana acum.Many
Mitzi ,Floricik
Moni de-acum 6 luni fara vaccin...yupiii.
Sper sa nu aiba nici o reactie Santi si e interesant ce zice doc despre soarele din capitala.
Dymo bafta la vaccin si fara reactii,da?
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
raluci_b spune:
moni- tare drag imi este medicul vostru poate dormi la pranz
floricik- uite la lyly, a venit cu taxi, deci daca vrei
VLAD SA NE TRAIESTI
fost la policlinica, ca ar fi o alergie, dar trece, sa nu-i mai dau piersica sa vedem ce si cum, si sa dau calciu ca trec si bubitele si prevenim si rahitismul , nu stiu de ce ma incapatanez sa ma duc la femeia asta, tot sper, ione nu este cu programare, cel putin nu mi-a zis nimeni nimik
plecam afara
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
DianaR spune:
La multi ani Vladut! Many sa-ti traiasca feciorasul!
Ramonika, nu e verticala e tot orizontala. Si ginecologul mi-a spus ca mai mergea de-o sarcina...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
monis5 spune:
Shtephy - sa stii ca aveam eu o banuiala cu soarele asta de Bucuresti, pe care doctorul mi-a confirmat-o. Asta e, mai plecam la Bucovina cand putem
Alexa - cand vii in Ro, tu numai spui si nou ne adunam
Mitzi - ai dreptate, toata lumea ar trebui sa depuna declaratia separata pentru cei 2 %, ca ei oricum se platesc, si daca nu faci precizari, statul dispune cum vrea de ei
Lylyana - nu ziceai tu si acum cateva zile de dureri de sfarcuri? nu e pana la urma candida sau ceva? Somn usor (sper si eu sa ma urc pe un colt din patul tau mai incolo
Floricik - nu stiu la ce picaturi te referi?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
floricik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
IOR este totuna cu Cuza? Daca da poate intr-o zi venim si noi pe acolo, ca ne-am cam plictisit de Lia Manoliu mami de Vlad (29.10.2009) Poze |
Da, se pare ca este acelasi. Acu' am aflat si eu ca ii zice Cuza
Va asteptam cu drag.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
laviniablaga spune:
alexa felicitari pentru minunea din burtica si vestile frumoase!
revin...s-a trezit in urlete!@