Bazar (12)
Raspunsuri - Pagina 47
ana l spune:
Mistral are un produs finalizat acum.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
kid spune:
Am actualizat licitatii pana aici, am confirmat plati pentru mistral.
edit: ana_l, deci tu ai mutat licitatia la finalizate, credeam ca nu mai vad eu bine
Si eu am platit azi pentru adidasii de la ancadragoman in contul de pe prima pagina si este corect, asa apare si pe chitanta.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
narcisica28 spune:
anca_27 am primit hamul, multumesc; deocamdata nu il putem folosi ca inca nu are echilibru Mihnutz.
Gabi_25 trebuia sa puna ieri pachet, astazi pune pachet Mihaela77o, maine Olga; de la arcadia nu am vesti.
Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
AnnaBaby spune:
Mikaeela si Selene Bunny am primit coletele de la voi, mutumesc.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
arcadia spune:
Pai pe prima pagina apare numai contul RO 60 BTRL 022 04 201 638716XX, eu pe asta l-am pus, voi ati scris de unul cu RO14...
Deci tot trebuie modificat pe prima pagina.
narcisica, am scris pe pagina anterioara ca azi ajung la posta sa pun coletele, imi cer scuze pt intarziere
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Arcadia eu am platit in contul asta si a mers RO14BTRL02201201638716XX . Fetelor voi in ce cont ati mai platit? |
Eu am platit si azi si saptamana trecuta dar la ghiseu. Si eu cred ca este gresit contul pentru ca lipseste o litera din sirul de numere.
carminabulina spune:
In alta ordine de idei...
Am pus azi la posta pachete pentru; Flowers, YMCA, ancadragoman.
Laura acum cand m-am intors am vazut mesajul tau dar am facut pachetul si sper sa ajung dupaamiaza sa-l pun. daca nu maine dimineata sigur sigur .
Am platit toate produsele castigate si o sa astept confirmarea de la titularii contului pentru ca nu am aparat foto ...si asta e de rau pt ca aveam si cateva lenjerii de patut donate de magghyc pe care trebuie sa la pozez.
Plati:
Pentru David - 113 ron + 10 ron transport- 5 pt alex_andra cu restanta de data trecuta si acum pt leditia care-mi va trimite pachetul
Pentru Ionela - 60 ron
Pentru Marius Andrei - 13 Ron.
arcadia spune:
am refacut plata in contul cu RO14 si am trimis scan pe mail, sper sa mearga acum.
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Laura25 spune:
Am corectat conturile la Marius-Andrei pe prima pagina. Era trecut 'cont in lei', dar pus IBAN-ul de la cel in euro. Sper ca e ok acum.
carmina saru'mana mult de tot!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia Pai pe prima pagina apare numai contul RO 60 BTRL 022 04 201 638716XX, eu pe asta l-am pus, voi ati scris de unul cu RO14... Deci tot trebuie modificat pe prima pagina. narcisica, am scris pe pagina anterioara ca azi ajung la posta sa pun coletele, imi cer scuze pt intarziere Bazar DC Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009) |
Cel cu Ro 60 este pentru euro, probabil de asta a dat eroare.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!