Bazar (12)
Raspunsuri - Pagina 43
ducky spune:
Am mai trimis trei lucrusoare pe mail si ma opresc o vreme ca nu fac fata trimiterilor. Va pupicesc fetelor !! Maine am interviu pt un job si am emotii cat casa.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
alexandrina spune:
ymca am confirmat
Am mai mutat in Finalizate cate-o licitatie incheiata pentru andre_ea si arcadia
Flowers incep sa-tti confirm produsele pentru Ionela.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Selene_Bunny spune:
alexandrina, daca poti, actualizeaza tu licitatiile de la pagina 39 incoace, ca eu mor de foame...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
valentina_22 spune:
Atunci este foarte bine. Sa ramana in contul lui David, si ma revensez eu fata de Ionela.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
alexandrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
alexandrina, daca poti, actualizeaza tu licitatiile de la pagina 39 incoace, ca eu mor de foame... |
Este ceva actualizator anonim, si n-as vrea sa-l incurc. Ca ce anunt ca fac e tocmai atunci facut, si la ce nu anunt vad ca nu se baga.
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Nushule dresurile astea ce lungime au la craci ?http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5465831242202378466 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
anca eu i-am trimis deja in colet la leditia dar sunt pentru marimea 21/23 la piciorus si lui david care are aprox 84cm ii erau lungi cu toate ca el poarta 23 la papucei
moni_oriti dau un pm in legatura cu "incurcatura"
de David si 17+
Dodo-pui spune:
Fetelor eu o sa pot ajuta iar abia dupa comisia dupa 10 mai...,acum nu-mi ajunge timpul (pentru mine s-o fi comprimat)
si tuturor
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Laura25 spune:
alexandrina, scuze ca nu am anuntat ca ma bag la produsele lui flowers sa le mut. Ma gandeam ca ma misca repede si ma laud numai ca am terminat. Apoi a aparut ceva si nu am mai apucat sa scriu.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
anca eu i-am trimis deja in colet la leditia dar sunt pentru marimea 21/23 la piciorus si lui david care are aprox 84cm ii erau lungi cu toate ca el poarta 23 la papucei moni_oriti dau un pm in legatura cu "incurcatura" de David si 17+ |
Deci Mariei ii vin ca are 92 de cm si 25 la talpa?
Scuze ca nu te-am pus sa masori inainte de ai licita
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!