Bazar (12)
Raspunsuri - Pagina 33
Selene_Bunny spune:
Pai banuiesc ca a platit-o, din moment ce mi-a dat adresa pe PM... Nu asa se face, intai se plateste si apoi se trimite adresa? Sau am mizat eu prea mult?
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
alexandrina spune:
Nu stiu, poate chiar a platit-o, dar chitanta cred ca nu a trimis-o. Sau si-a vazut numele/initialele la vreo confirmare de la mikaeela, Ledi sau pisellino si a crezut ca ajunge atat.
Sau te-a contactat gandidu-se ca "maine" le plateste si s-a luat cu alte treburi.
Supozitii putem sa tot facem.
De bun simt cand ceri niste produse pe privat e sa le trimiti si linkurile lor din albumele "Castigate pentru ...", aceea e dovada catre donator.
alexandrina spune:
Am licitat vineri pentru L302. In week-end m-am tot gandit si mi-am dat seama intre timp ca nu-i ce mi-ar fi trebuit.
Deci, imi cer scuze renunt la L302 din Finalizate, pe care greu l-am gasit ca nu pentru acela licitasem (avem iar caz de cod duplicat).
Il mut eu.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ada_coman spune:
Supralicitez J161-10 lei
Ma actualizez.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
szivarvany spune:
Vin si eu cu un anunt: abia azi pleaca de la mine coletele pt Flovers, Valenita si Alexandrina.
Pana pe 12.05. nu voi putea expedia niciun colet - dar astept pe PM adrsele si linkurile sa le pot pregati - pt ca am toata saptamana sef pe cap si abia atunci voi avea si buget.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Selene_Bunny spune:
Fetelor, mi se pare ca rochitele acestea: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5466621533749397170
sunt 10 lei/bucata si ca mai licitase cineva pentru una dintre ele, parca valenita sau valentina... Stiu sigur ca intrebase daca se poate licita pentru una singura...
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, mi se pare ca rochitele acestea: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5466621533749397170 sunt 10 lei/bucata si ca mai licitase cineva pentru una dintre ele, parca valenita sau valentina... Stiu sigur ca intrebase daca se poate licita pentru una singura... |
E asa cum zici.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
E asa cum zici. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Acum am vazut ca e duplicata poza.
AnnaBaby spune:
Licitez L276 3 lei, L346 5 lei si L63 10 lei.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg