Bazar (12)
Raspunsuri - Pagina 26
Alex@Sara spune:
Supralicitam D168 20 ron
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ducky spune:
In primul rand am colindat bazarul sa vad si eu ce mai e, ca nu m-am uitat pana acum la tot. Pe langa unele preturi astronomice (pe care probabil propietarii le pot justifica, eu nu), am gasit o poza uitata de la licitatii anterioare. Vezi dupa A131 urmeaza o poza cu detaliu la ceva ce nu mai e.
De asemenea, F19 fiind indisponibila, nu se poate sterge? La haine de barbati, M15 si M16 mai exista? Ca am vazut acolo doar pozele de detaliu.
Va rog mult sa scadeti preturile la A124 si A123 la 3 lei si la B151 la 7 lei. Multumesc.
De asemenea, mai licitez A91 si C5. Multumesc mult.(asta daca mai sunt disponibile pentru ca banii se doreau a fi pentru cazul Alina....cum se procedeaza in aceasta situatie???)
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
szivarvany spune:
Incerc eu o actualizare sub asediu
Edit: Ducky, multumim pt observatii, foarte utile.
Am corectat.
Sa stii ca pt M15-16 se dau batalii crunte la licitatii
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
koko_1 spune:
Buna seara
Supralicitez M15 30 lei
----------------------------------------
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
ducky spune:
A....deci se cauta hainute de barbatei?? Am sa vad ce gasesc si eu de la al meu om, doar ca el e tare bine-facut (sa fiu diplomata)
Am uitat: sunt in cautare de sosete si papucei de tot felul pentru piciorus de mar 30-31. Mersi
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
szivarvany spune:
Am actualizat pana aici.
NU reusesc sa mut pozele, ultimele trimise in mail
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei NU reusesc sa mut pozele, ultimele trimise in mail |
Le-am adaugat eu...
avem produse nou expuse la gravide desi sunt pentru proaspetele mamici incepand de aici aici la 3-6 luni si la 9-12 luni incepand de aici
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Selene_Bunny spune:
Si cateva hainute de la mine, categoria 7-16 ani: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I716Ani#5466380688090059458
cu mentiunea ca, pentru moment, zic ca doar la sfarsitul lunii daca mai apuc sa pun pachete, pentru ca acum sunt epuizata financiar.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
simonapro spune:
Am primit coletul de la nushulica, tare dragute, multumesc frumos si ieri am pus la posta si pachetelul pentru blue_rain.
Va rog sa reduceti preturile la A87 la 6 lei toate, B96-4 lei si B97- 4 lei.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)