Bazar (12)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
As vrea sa o rog inca o data pe Mihaella sa confirme plata pt Alex al produsului
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5460850776797675954
si si pe mama de Ionela pt
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5460363902325479202
Initiale C.P. Ing Oradea.
Va rog frumos !!!
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Licitez ultimele doua produse din albumul nushulicai, rochitele new born si 1-3 luni, parca...nu stiu daca sunt puse inca in albumul de pe picassa, verific acum. Da, nu sunt puse inca, dar ma inscriu la licitatie! |
Actualizez acum asta, dar nu va bazati pe viitor ca tinem minte din astea fara cod. Trebuie sa asteptati codurile.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Alex@Sara spune:
buna ziua.Am vazut ca s-a primit marfa noua,asa ca ma bag la un shomping miculuc(deocamdata......cine stie ?)
licitez D168 7 ron
E295 10 ron
F93 10 ron
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
alexandrina spune:
Licitatii finalizate pentru: arcadia, boticelina, Alex@Sara, ellinia, Flowers
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Andreea, link-ul tau nu ma duce nicaieri. Eu am trimis doua rochite insa am gasit in bazar doar una. Cea verde cu chilotel, TEX, are 42 de cm de la umar, si cea rosie cu dungi, 96% coto, 4% elastan,manecute bufante,are 36 de cm, Kithchoun(daca va spune ceva firma), 12m, pentru 74 cm, purtata o data. Edit: am gasit-o C158 dar cred ca se potriveste mai degraba la D. Mami de Brianna si Julia |
De cea verde intrebam. Multumesc.
Edit, ca vad ca s-a licitat deja pentru ele.
Supralicitez:
- D168 - 8 ron
- E295 - 12 ron
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
blue_rain spune:
supralicitez R184 14 ron
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
alexandrina spune:
Va rog sa nu va suparati de rugamintea ce urmeaza.
Cand trimiteti produse, incercati sa le categorisiti voi. Ziceti din start la ce categorie sa fie ca sa nu ghicim noi dupa marime, sau sa ne straduim sa ghicim ce scrie pe eticheta din poza. Si dupa aceea sa ziceti ca scrie o marime dar voua vi se pare ca e alta, si iar cautam si modificam dupa ce am stat o buna bucata de vreme sa le categorisim.
Eu de aici folosesc marimile: http://haine-copii.dorador.ro/index.php?main_page=page&id=6.
kid spune:
Licitez si eu R200.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
arcadia spune:
E296 era D168, rochita Tex de la Flowers.
Insa daca a fost mutata, as vrea sa stiu cat e de lunga inainte sa licitez. Flowers, poti masura te rog lungimea ei?
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)