Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
CarmenAlbu spune:
Bamboleta suntem bine bucuroase ca suntem in saptamana 27
burtica este bine Leti activa nevoie mare, doarme toata noaptea, tocmai am facut injectia cu steroizi , a doua , doare ca naiba, dar trec toate!
Imi place carutul!!!
Shery frumoase pozici si burtica frumoasa, sus!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!26+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aelita spune:
problema vaccinului,nu inteleg ,daca lumea e dispusa sa plateasca,de ce nu le aduc macar pe bani !
ca pana la urma nu e doar problema copilului meu,al tau,al ei..e problema de grava epidemie daca ei nu au grija !
in mod normal asta e eradicata in alte parti,dar in Ro inca exista ,asa ca ar trebui urgent sa faca rost de vaccinuri.
LAURIKA nici aici nu s-ar ridica vreunul sa te lase sa stai jos la camera de garda sau oriunde.iti faci loc singur cand gasesti.
asa cred ca e peste tot,mai ales barbatilor le trebuie o burta cu o grenada sa vada cum e ,9 luni
BELUISTEF eu i-am simtit pe toti in dreapta,uneori ajuge spre stanga cate un calcai..
spre final,ii simt in gat
SHERY eu vad aceleasi poze,mai vechi.sua visez eu ??da-mi si mie direct link la album.
BTZ OVI-
Citat: |
Nu..serios acum,eu deja mi-am pus banutii deoparte pt spaga,desi sincer dupa tot ce am vazut la maternitate si am auzit mi-e sila de ei si nu merita nici un leu.Ma intreb oare ce face o femeie cu posibilitati reduse de la tara?Sau chiar si de la oras?Sincer sunt multe familii care abia traiesc de pe o zi pe alta si nu au bani de spaga.Ele ce patesc?Le lasa in strada sa nasca precum animalele?Nu au grija de bebe?De ce oare in multe spitale din tara de stat daca ai nascut normal te duc intr-un salon diferit si nu atat de modern ca cele care au nascut prin cezariana?De ce atata discriminare?De multe ori nu e alegerea ta cum nasti ci a bebelusului,dar nu inteleg de ce platim pentru asta.Ma gandesc cu groaza ca voi naste la un spital de stat si voi avea colege de camera persoane care nu au nici o treaba cu igiena.Va zic sincer si cred ca Bamboletta si Michelle pot confirma ca la Cuza Voda in Iasi pe holuri misuna tigancile cu fuste,intra peste tot,in saloane,fac consultatii etc etc.Pai chiar ele?Doamne fereste sa dau peste una de asta in salon.De asta nu sunt de acord sa stea bebe cu mine.Nu aruncati cu rosii |
da,cu copil intr-un salon cu multe mame si multi copii,nu prea merge.
poate intr-un secol or sa faca si ei toate saloanele formate din maxim 2 mamici .nu doar rezerve si in rest saloane de zeci !
cred ca e groaznic sa stai cu multe la un loc...
si cu baie la comun..
cum sunt tratate cele fara bani? bine,ca saracele toate dau ceva...
nu ca le-ar lasa sa nu nasca,nasc ,au grija de copil,dar tratate ca pe ultimele fiinte.daca tipa la nastere sunt injurate ,cunosc un medic care urla el mai rau ca ele,"dumnezeii ma-tii,cand te-ai f ti-a palcut?acum suporta!" si era considerat cel mai bun!
ca sa vedeti cum sunt considerati unii buni in fiunctie de ce??de cati dumnezei anunta la fiecare nastere??
tratate ca pe animale,cusute pe viu...
apoi la alaptat..care nua u dat spaga,si nu sunt in stare sa mearga pe picioarele lor,nu li se aduce copilul la pat " hai draga ce nu esti ins tare sa iti alaptezi copilul?" si merg saracele pe pereti,pana la sala copiilor,unde li se da un scaun amarat pe care abia stau...
si zac de durere in pat si nu vine nimeni la ele,ce adica te vaiti atat,nu au mai nascut femei??
asta e tratamentul celorlalte!
CREATA cred ca e o alimentatie echilibrata,de ce nu!
BTZ OVI-
In iasi nu stiu daca se face acelasi lucru ca la bv,sper insa.Sincer am vrut sa ma duc la un control in oct si cand am intrat in salon si am vazut o tuciurie ca tocmai se dadea jos de pe masa m-am retras,mi-a fost teama sa nu iau ceva.Eu sunt tare panicoasa la chestiile astea,obsedata de curatenie,nu vreau sa iau un microb de la cine stie ce colega de salon. Sotul zice ca sunt absurda insa asa sunt eu,mai obsedata |
![](icon_smile_big.gif)
important e cum e masa aia?? tu cand te urci pe ea,pe ce te asezi?
ca eu nu m-as aseza pe acelasi cearsaf dupa mine,si nu esti obsedata,e normal sa fie asa,e doar un spital,nu e teatru !!!
nu se arunca imediat dupa consult ceea ce e pus pe masa aia,cearsaf sau hartie???
aici uneori e panza,care se arunca la un cos de spalat imediat dupa ce te ridici.
pe masa e de obicei hartie,e un sul maaare la cap si se desfasoara pe pat,se rupe si se arunca.
si o panza cu care te acoperi asa de fenta pe picioare...pe care ti-o arunci la cosul ala imediat.
ma gandesc ca hartia e mai ieftina,nu e asa greu sa puna.Sunt chestii pe care cred eu ca sil poate permite orice medic,chit ca aduce din buzunarul lui,nu e asa scump un sul de hartie.
daca nu o fac,inseamna ca nu ii intereseaza.
DRAGAICA-
Nu ma feresc de la nimic, nici nutritionista nu vreau sa o mai vad, dieta ei am dezlipit o de pe usa frigiderului sa nu mai dau cu ochii de ea |
![](radtare.gif)
oricum tu poti sa ajungi la 80,ca ai doi !!
dar nu mai mult,da?
![](icon_smile_big.gif)
nu ai mult acum,numai sa vezi ce zice si medicul,stii ca nu e vorba de grasimea noastra,ei sa fie bine acolo,la kg foarte foarte multe nu vor mai fi ei bine,ca noi nu contam,noi suntem purtatoarele
![](icon_smile.gif)
ooof,fetelor,va inteleg cu saloanele pline de cine stie cine,si cand ma gandesc ca pe caldurile alea din iulie si august nimeriti cu vreo fusta care nu se spala...
Banuiesc ca aer condi nu prea e in spitale,poate doar geamuri deschise si mai multa caldura intra...
dupa ce ca va e frica de nastere,ca oricui,mai aveti si frica asta,cu cine apucati,cum o sa fie...
inteleg ca din ce in ce mai des se duc la cezariana laparticular,doar asa sunt tratate mamiclie ca in afara unde toate sunt tratate la fel !
cand se vor face si acolo conditii??
cand vor intelege si cei de la conducerea spitalelor ca asa nu se mai poate !!!
in spitalul de care apartin,sunt camere individuale,pt fiecare mamica cu copilasul ei si cu sotul din dotare,e pat pt mama ,patutul pt copil si o canapea mare pt tati,plus un fotoliu,televizor.
baie e inauntru,curata,spalata zilnic,prosoape zilnice,lenjeria se schimba zilnic,se spala camera zilnic...cand pleaca femeia care spala pe jos iti zice multumesc la final.
e spital gratuit,ma rog,in asigurarea de munca a fiecaruia.spital de care apartii daca locuiesti aici.
alte spitale au camere de 2 mamici,cu fotolii pt tatici ,baie .
Baile nu au cada,au ori dus,ori astea aici au direct in dusumea facuta scurgerea,un geam sa separe chiuveta si wc de dush.poti sa faci dush de cate ori vrei dupa nastere,sa iti speli acolo copilul la fundulet de cate ori il schimbi.
tot ce folosesti le pui jos,ca la hotel,sa le ia sa le schimbe.
camasa de spital,tot.
aduc comprese,teancuri pt mama.pampersi zilnic un teanc pt bebe.
scutece impermeabile sa pui tu pe pat sa nu patezi,la fel ai teanc.
si daca se termina mai ceri.
Sunt lucruri care te fac sa te simti mai bine,sa nu te simti in spital,sa te simti in familia alaturi de bebe si de tati,se fac in asa fel incat sa treci mai usor peste orice boala ai avea,sau cume cazul nostru,oricat de grea e nasterea.felul in care te trateaza conteaza foarte mult,ca altfel noi asociem spitalul cu animalele si intram in panica.
nu stiu de ce nu se fac si in Ro,nu asa cat sa coste bani multi,dar s epot face mai multe,totusi,pt bunastarea pacientului,ca nu e animal.voi acolo platiti de nu mai stiti de voi,la o nastere,eu nu am cui sa dau o cutie de bomboane,o floare !
cei cu care nasc dispar din raza,dupa ce intru la camera nu ii mai vad,si asa nu am cum sa le multumesc macar,decat acolo de pe masa de nastere le zic si eu ce pot in momentele alea...dar apoi dispar !
in camera,sunt doar 48 de ore,se schimba turele,vezi cateva asistente,nu se repeta..
te duci cu mana in fund,vorba aia,parca te simti si aiurea...ca deh,asa suntem invavati din Ro,sa dam ceva...
asa de mult as vrea sa fiti bine si voi la nastere,sa incapeti pe maini bune,cu colege de camera normale,curate,sa stati cat mai putin acolo si sa iesiti repede cu copilasii sanatosi in brate !!!
![](pupic.gif)
sper sa se schimbe ceva cat de curand si acolo! ca MERITATI ! munciti si platiti la fel ca mine,ca altii,MERITATI CE E MAI BUN pt ca aduceti pe lume O VIATA !
![](floare.gif)
sunteti minunate cat rezistati ,ma uit la voi si ce curajoase sunteti,eu cred ca as fi plans si miorlait toata ziua sa am problemele cu care va infruntati voi,va admir pt puterea cu care le infruntati !
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/enik83/enik83.jpg)
enik83 spune:
dragaica... tu trebuie sa te masori cu mamicile cu gemeni..nu cu noi..
deci... asteptam pozici..24+ cu o minune de
poze
aelita spune:
ENIKA pupici pe burtica ghiftuita
BAMBOLETA frumos carutul,e foarte util asa, 3 in 1 !
of,si cand va face un spital privat va ia si pielea de pe voi !!!!
si nici nu sunt in toate orasele 24+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
citat din mesajul lui enik83 dragaica... tu trebuie sa te masori cu mamicile cu gemeni..nu cu noi.. ![]() deci... asteptam pozici.. ![]() ![]() ![]() poze |
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
si mie imi place carutul stau cu el in mijlocul casei si-l admir sotul ma tot intreaba cand il strangem inapoi in cutii
Dragaica-hai scoate burta la inaintare sa o vedem
Michelle-are 18 kg tot setul..asa scrie pe cutie..nu stiu cat are fiecare in parte...dar e acceptabil..il pot ridica oricum e solid si rotile din spate se umfla cu pompa..
Carmen-felicitari pt noua saptamana
Aelita-ai descris tare bine situatia gravidelor care nu cotizeaza la nastere...chiar am asistat la un caz asemanator..cand doctorul urla la gravida sa nu mai tipe..sa taca din gura si sa impinga mai repede cred ca a cusut-o si pe viu
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Enik, numai ce ti-am admirat burtica frumoasa si caruciorul tau si al Bambolettei
Alina 26+ cu
gargarita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Stiam ca au ceva rezerve - unde sunt doar 2 paturi pe camera, nu stiam ca se platesc. Cumnata mea a nascut acolo acum un an si 4 luni, a stat in rezerva, dar nu a platit decat 800 lei la medic, 150 la moasa. Nu-i bai, platim, as vrea la rezerva, sa ma rasfat... ![]() Cristina ![]() ![]() |
cand am nascut eu, acu 2 ani si 5 luni era o singura rezerva la Stanca..poate intre timp au mai facut si altele...am aaltit 100 ron pe noapte...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Enik, creste butica!!!!!!!Si am vazut si caruciorul- e frumos. Sa-l stapaniti sanatosi.
Aelita, din nefericire sau fericire(depinde cum o iei- nu stim ce pierdem) eu nu stiu cum e in spitalele din alte tari. Stiu cum e in Ro, si pana acum 2, 3 luni, cand s-a deschis spitalul privat stiam ca nasc la stat, stiam ce conditii sunt, stiam ca tb sa dau multi bani sa se ocupe cineva de mine, dar nu conteaza asta, conteaza sa se termine totul si sa ma vad acasa cu puiutul meu. Mie cel mai groaza imi era de limbajul si comportamentul angajatilor din spital, dar ma gandeam ca daca le dau bani, poate se vor comporta frumos.
Acum ne-am hotarat pt privat pt ca chiar nu costa mult, dar cel mai mult pt epidurala, ca la stat nu e sigur 100% ca prindem un anestezist liber.
Paula, 27+ cu